campaign-notification campaign-notification

O noua infrastructura de service – un nou sediu UTILBEN

Publicat de 24/12/2021

service utilaje, service echipamente constructii, service echipamente agricole, service utilaje grele, reparatii utilaje, revizii utilaje

Utilben si-a schimbat sediul de Service, Atasamente si Piese - Aflati cum s-a dezvoltat Utilben in 2021 si care sunt schimbarile realizate in companie.

UTLBEN înseamnă dezvoltare continuă

Anul 2021 a constituit un an al expansiunii pentru UTILBEN. Din dorința de a deveni cei mai buni furnizori de service pentru utilaje, am luat decizia de a deschide un nou sediu pentru serviciile de reparații și mentenanță a utilajelor, atașamente și piese de schimb. 

Ca urmare, în toamna acestui an, am mutat toate aceste servicii în noul nostru sediu din Baciu, localitate aflată în imediata vecinătate a orașului Cluj-Napoca. A sosit momentul ca serviciile after-sales și de întreținere a utilajelor să aibă un sediu dedicat, în care specialiștii UTILBEN să-și desfășoare activitatea cât mai eficient. 

Evenimentul de lansare al noului sediu din Baciu

Inaugurarea noului sediu de service, piese și atașamente constituie o etapă crucială în dezvoltarea companiei noastre și are rolul de a ne aduce mai aproape de clienții noștri și după achiziționarea unui utilaj. Mai mult decât atât, am crescut flota de unități mobile de service. În acest fel, tehnicienii UTILBEN vor putea interveni oriunde țară, în maximum 48 de ore de la primirea sesizării unei defecțiuni, solicitarea unei revizii sau operațiuni de întreținere.

La evenimentul de inaugurare a noului sediu din Baciu, au participat clienții, partenerii și colaboratorii de încredere ai UTILBEN. Am sărbătorit împreună cu aceștia a doua investiție importantă din acest an a companiei noastre, aceasta venind în urma deschiderii sediului UTILBEN din București. În cadrul evenimentului, participanții au avut ocazia de a participa la o sesiune de networking, astfel stabilind noi relații de business și prietenii. Aceștia au vizitat noul sediu și au descoperit câteva dintre echipamentele aflate în oferta noastră. 

Bineînțeles, factorul divertisment nu putea lipsi din repertoriul echipei UTILBEN. Așadar, le-am pregătit clienților o tombolă cu premii, iar câștigătorii au primit machete de utilaje de la brand-uri consacrate, ce fac parte din oferta UTILBEN.

Centrul dedicat de service UTILBEN se află în localitatea clujeană Baciu, pe strada Transilvaniei, numărul 446.

Ce reprezintă noul sediu service pentru clienții UTILBEN

Sediul nou din localitatea Baciu va găzdui un service modernizat, piese și atașamente pentru diverse brand-uri și categorii de utilaje, alături de o echipă de mecanici profesioniști. De asemenea, clienții noștri vor beneficia de consultanță de specialitate.

Serviciile post-vânzare pentru utilaje devin din ce în ce mai importante pentru proprietarii de echipamente din țara noastră. Așadar, UTILBEN a realizat în 2021 investiții semnificative în infrastructura de service. De asemenea, am crescut și echipa noastră de service prin angajarea celor mai experimentați tehnicieni în domeniul echipamentelor grele. Sediul UTILBEN din localitatea clujeană Baciu devine, astfel, un reper pentru clienții care au nevoie de reparații rapide, întocmite de profesioniști. 

Ce urmează pentru compania noastră

Planurile de dezvoltare nu se opresc aici, UTILBEN având ambiții impresionante pentru următorii ani. Planurile pe termen lung includ extinderea la nivel național și, ulterior, internațional. O importanță aparte în implementarea acestei strategii o are furnizarea de piese și atașamente, o componentă de nelipsit din strategia de dezvoltare a UTILBEN.

În 2021, compania UTILBEN a împlinit 15 ani de activitate, demonstrând că reprezintă unul dintre principalii furnizori de utilaje agricole și de construcții din România. Cu o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro la nivel de grup și peste 80 de angajați, UTILBEN plănuiește acum acoperirea tuturor zonelor principale din țară și pătrunderea pe piața internațională. 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )