campaign-notification campaign-notification

Picoanele TECNA

Publicat de Utilben10/11/2020

picon, Tecna, picoane, piconare, spargere pietre, exacavatoar cu picon, buldoexcavator cu picon

TECNA este o companie de familie nascuta din pasiune. Are o experienta de peste 20 de ani si este axata doar pe productia de picoane. Multe dintre marcile de picoane care se vand pe piata sunt bazate pe vechile modele ale unor producatori cunoscuti, doar cativa producatori sunt cei care investesc in inovare si dezvoltare.

Picoanele TECNA

TECNA este o companie de familie nascuta din pasiune. Are o experienta de peste 20 de ani si este axata doar pe productia de picoane. Multe dintre marcile de picoane care se vand pe piata sunt bazate pe vechile modele ale unor producatori cunoscuti, doar cativa producatori sunt cei care investesc in inovare si dezvoltare. Recent, doar 3 producatori au aplicat brevete internationale in acest domeniu, dintre care unul este TECNA. Brevetele Tecna se concentreaza pe eficientizarea si cresterea fiabilitatii picoanelor prin reducerea componentelor si a unor solutii simple, dar ingenioase.

Esti in cautarea unui PICON? Gasesti la noi pe site aici

 

Avantajele picoanelor Tecna

       Au in constructie cu 50% mai putine componente decat ale competitorilor.

       Componentele sunt fabricate 100 in % Europa din materiale de calitate superioara (nu contin componente Made in China)

       Au impact cu masa dubla – 2 pistoane concentrice lovesc succesiv spitul. Cand primul piston face cursa de recul este lovit de al doilea piston si astfel se reduce pierderea energiei de impact cu pana la 30%.

       Sunt echipate cu un sistem patentat Start/Stop - Imediat ce materialul este spart, sau piconul este ridicat, bataile spitului inceteaza chiar daca operatorul continua sa tina pedala/butonul apasat. Acest sistem se foloseste la picoanele cu masa dubla de peste 800 kg.

       Piston 3D (3 diametre diferite) – au energie de impact crescuta, aceste pistoane sunt folosite la picoane de pana la 400 kg.

       Datorita numarului redus de componente aflate in miscare, costurile de intretinere se reduc substantial.

       Picoanele TECNA se livreaza complet accesorizate fiind echipate cu placa de prindere , furtunuri si cuple hidraulice rapide, spit si dalta.

       Placa de prindere si furtunurile se realizeaza personalizat in functie

     de tipul si modelul utilajului.

       Toate aceste facilitati sunt incluse in pretul de vanzare al utilajului.

 

Esti in cautarea unui PICON? Gasesti la noi pe site aici

 

Cum alegi corect un picon?

Picoanele se clasifica dupa greutatea operativa a acestora, incep de la 60 kg si ajung pana la 3200 kg. Selectia piconului se face in functie de greutatea operativa a utilajului si debitul de ulei furnizat de pompa hidraulica a acestuia. Pentru a verifica compatibilitatea puteti accesa pagina web a producatorului http://tecnaonline.com , aici veti gasi toate informatiile necesare.

Picoanele se pot monta pe o gama larga de utilaje cum ar fi: Miniincarcatoare, Miniexcavatoare, Buldoexcavatoare si Excavatoare.

Atentie, clasa de greutate a utilajului se refera la excavatoare, in cazul buldoexcavatoarelor se scad 2 tone din masa utilajului, astfel pentru JCB 3CX, masa utilajului este de aproximativ 8,5 tone, se scad 2 tone si astfel se considera a fi incadrat la 6,5 tone. Piconul recomandat pentru un astfel de buldoexcavator este Tecna T300

Esti in cautarea unui PICON? Gasesti la noi pe site aici

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )