campaign-notification campaign-notification

Cum porniți Nacelă Autopropulsată ATN My Gale 23?

Publicat de Utilben30/10/2020

pornire nacela, cum pornesti nacela, cum pornesc nacela autopropulsata

Nacela ATN My Gale 23 are o înălțime de ridicare de 23 de metri și este o nacelă autopropulsată de tip păianjen. Vezi mai multe detalii.

Nacela ATN My Gale 23 are o înălțime de ridicare de 23 de metri și este o nacelă autopropulsată de tip păianjen.

Este echipată cu un motorul diesel care se află în partea din spate a utilajului. Nacela ATN este dotată și cu o pompă hidraulică electrică, utilizată doar în cazuri extreme, cum ar fi o avarie a utilajului sau o defecțiune a motorului. Mai exact, dacă motorul nu mai funcționează, putem coborî utilajul cu ajutorul pompei auxiliare.

 

Pornirea nacelei

Pentru a porni nacela ATN My Gale 23, contactul trebuie să fie pus pe poziția cea mai de jos a utilajului. În momentul în care țineți apăsat butonul din dreapta, marcat cu textul AUX, pompa hidraulică se activează și veți auzi un zgomot ascuțit. În acest moment, selectați comanda dorită pentru nacelă. Acest lucru se face cu ușurință, datorită desenelor explicative care însoțesc fiecare comutator.

Pentru pornirea motorului, contactul trebuie pus tot pe poziția cea mai de jos și se ține apăsat timp de 5 secunde butonul marcat cu textul START. Butonul roșu are rolul de a opri de urgență toate comenzile nacelei, inclusiv motorul.

 

Calarea nacelei

Pentru a utiliza nacela, utilajul trebuie calat.

În dreptul fiecărei cale, se află o manetă pentru blocarea, respectiv deblocarea calei. Pentru așezarea calei în poziția dorită, împingeți maneta înspre utilaj. Dacă maneta nu poate fi acționată în poziția dorită, mișcați ușor cala înainte și înapoi, până ce maneta se deblochează.

Deplasați cala înspre exterior și, când aceasta ajunge în poziția optimă, cala se blochează automat. Respectați aceeași procedură pentru toate cele 4 cale ale nacelei.

După ce ați poziționat calele în poziția corectă, porniți motorul și, cu ajutorul panoului de control aflat în coșul nacelei, efectuați manevrele dorite.

 

 

Aceștia sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a vă porni și cala nacela autopropulsată ATN My Gale 23.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )