campaign-notification campaign-notification

Raport de INTEGRITATE UTILBEN 2019

Publicat de UTILBEN05/02/2019

Raport de INTEGRITATE UTILBEN 2019 Poate ca finalul de an ne face pe toti sa ne gandim la ce am facut bine si ce nu am facut bine in anul acesta care aproape se incheie, dand loc unui nou an cu alte povesti si alte provocari.

Raport de INTEGRITATE UTILBEN 2019Trimite-le prietenilor acest articol!

Poate ca finalul de an ne face pe toti sa ne gandim la ce am facut bine si ce nu am facut bine in anul acesta care aproape se incheie, dand loc unui nou an cu alte povesti si alte provocari. In acest articol dorim sa transmitem public intr-un mod transparent cum am contribuit la misiunea si viziunea dar si la valorile companiei UTILBEN in anul 2018.


Facem acest lucru pentru a ne face o evaluare, dar si pentru a inspira alte companii care au valori asemanatoare cu ale noastre.


Care sunt viziunea, misiunea, valorile dar si scopul companiei UTILBEN?

SCOPUL: Sa contribuim la o schimbare majora a mediului de afaceri din Romania prin afaceri factute cu integritate si caracter.

VIZIUNEA: 1 din 10 utilaje grele folosite in Europa sa fie furnizat de UTILBEN.

MISIUNEA: Să creăm o companie grozavă în care oamenii sunt sprijiniti sa isi atinga potentialul maxim.


VALORILE COMPANIEI: 

ü  Onestitate: Odata ce un client a cumparat un utilaj de la noi, el ramane clientul nostru fidel timp de minim 20 de ani;

ü  Promptitudine: Raspundem la cerintele clientilor de 10 ori mai repede decat competitorii nostri;

ü  Dezvoltare: Fiecare angajat citeste timp de 20 de minute pe zi in Academia UTILBEN;

 

 

I.Cum am contribuit la SCOPUL companiei in 2018?

SCOPUL: Sa contribuim la o schimbare majora a mediului de afaceri din Romania prin afaceri factute cu integritate si caracter.

ü  Am contrubuit la dezvoltarea LICITATIEI COLOSUS – prima licitatie de utilaje, masini si avioane second hand din Romania. Colosus isi propune sa ajute piata echipamentelor second hand din Romania prin servicii facute cu profesionalism si excelenta.


ü  Am reprezentat cu cinste România primind premiul BEST NEW STAR AWARD din partea Sunward la Bruxelles pentru cea mai rapidă creștere în vânzări în primul an dintre toți dealerii Sunward din Europa.

 


 

ü  Am susținut proiectul Via Transilvanica – Drumul care uneste, oferind un mini excavator SUNWARD si tot suportul necesar operatiunii de construire a drumului. Via Transilvanica este un traseu de drumeție care poate fi parcurs pe jos, pe bicicletă sau călare, de la Drobeta-Turnu Severin și până la Putna.

 


 

ü  Am luat contact cu peste 200 de companii noi infiintate prin programul Start Up Nation, oferindule suport si solutii fiabile pentru nevoile lor.


ü  Suntem mereu alaturi de comunitate si ne implicam in toate proiectele sociale care ne ies in cale, fie printr-o sustinere financiara, fie prin implicare fizica.


II.Cum am contribuit la VIZIUNEA ȘI MISIUNEA companiei in 2018?

VIZIUNEA: 1 din 10 utilaje grele folosite in Europa sa fie furnizat de UTILBEN.

MISIUNEA: Să creăm o companie grozavă în care oamenii sunt sprijiniti sa isi atinga potentialul maxim.

 

ü  Am ajuns la cea mai mare comunitate pasionati de utilaje din Romania. Ajutam peste 26.684 de pasionati de utilaje cu informatii relevante despre tehnologie, video-uri amuzante si promotii speciale.


ü  Am semnat 5 noi parteneriatele cu producatori de utilaje noi pentru a oferii clientilor cele mai bune solutii in domeniul agriculturii, constructiilor, reciclarilor, drumurilor, intretinerii spatiilor verzi.


ü  Am implementat o retea de peste 30 de colaboratori pe partea de service in toata Romania, ca sa putem fi mereu alaturi de orice client, in cel mai scurt timp.

 


ü  La UTILBEN muncim din greu si sarbatorim din greu. Suntem focalizati pe rezultate, ne plac reusitele si provocarile. Fiecare echipa isi celebreze victoriile in fiecare trimestru.

 


 

III.Cum am contribuit la VALORILE companiei in 2018?

Onestitate: Odata ce un client a cumparat un utilaj de la noi, el ramane clientul nostru fidel timp de minim 20 de ani;

 

ü  Am dezolvatat o echipa speciala pentru customer support, care va oferii cel mai bun sprijin si consultanta in indentificarea solutiei potrivite pentru nevoia clientilor din Romania.

 

ü  Am avut ziua portilor deschide cand am petrecut timp de calitate cu clientii, si am avut sansa sa ne jucam cu toate utilajele.


ü  Am dezvoltat echipa tehnica si echipa de service prin care vom sustine mult mai bine clientii UTILBEN in ani care urmeaza.

 

ü  Am implementat o retea de colaboratori pe partea de service in toata Romania, astfel putem fi mereu alaturi de orice client, in cel mai scurt timp.


Promptitudine: Raspundem la cerintele clientilor de 10 ori mai repede decat competitorii nostri;

 

ü  Am creat o noua platforma de ofertare care ajuta clientul sa primeasca oferta in maxim 60 de minute.

 

ü  Am investit in tehnolia folosita de departamentul Customer Support;

 

Dezvoltare: Fiecare angajat citeste timp de 20 de minute pe zi in Academia UTILBEN;

 

ü  In cadrul companiei UTILBEN am creat contexte necesare de crestere si dezvoltare a oamenilor, s-au tinut cele mai multe training-uri din ultimii 10 ani.

 


 

ü  Am pus accent pe dezvoltara angajatilor creand o biblioteca si o sala de training in cadrul companiei UTILBEN.

  

 

 

 

 MOTIVE DE MULTUMIRE

Avem si cateva motive de multumimire pentru acest an, suntem multumitori:

ü  Pentru comunitatea clientilor fericiti  pe care i-am ajutat sa isi dezvolte afacerile in acest an cu cele mai bune solutii de utilaje oferite cu service, garantie si finantare inclusa.

 

ü  Pentru toti oamenii ambitiosi si cu principii si valori sanatoase care s-au echipei de super eroi UTILBEN. Avem o echipă performantă are o viziune clară asupra țintei .

 

ü  Pentru faptul ca traim intr-o tara libera in care putem sa ne dezvoltam afacerea.

 

ü  Pentru faptul ca nu am avut calamitati majore sau razboaie.

 

ü  Pentru faptul că aveam o viziune și o direcție clară legată de viitor. Avem o claritate mare despre ce facem, de unde venim și încotro mergem. Aceasta ne motiveaza si ne entuziasmeasa sa ramenem pe drumul cel bun.

 

  

ANUL ACESTA IN CIFRE

 

 

  

CE NE PROPUNEM PENTRU 2019

De fiecare data dorim sa fim mai buni, dar de aceasta data avem o provacare mare pentru noi, sa fim de 3 ori mai buni ca in acest an, in anul ce urmeaza. Ne-am propus sa ne triplam cifra de afaceri in 2019.


 

Daca esti curios sa citesti intraga poveste UTILBEN, te invitam sa vezi interviul oferit de Fondatorul companiei, Ruben Marian pentru revista Masini si Utilaje. (link masini si utilaje)

Asteptam cu nerabdare noul an pentru a continua visul nostru de a dezvolta Romaniei, astfel incat alti tineri din Europa sa isi doreasca sa vina sa traiasca si sa munceasca aici.Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )