campaign-notification campaign-notification

Serviciul de diagnoză oferit de Utilben Service

Publicat de Utilben06/04/2021

Serviciul de diagnoză, servicii de diagnoză utilaje, diagnoză utilaje, defecțiuni utilaje, diagnoză echipamente, diagnosticare utilaje, reparații utilaje, revizii utilaje

Serviciile de diagnoză oferite de Utilben vă vor ajuta să vă mențineți utilajele în formă mai mult timp, identificând rapid defecțiunile acestora

Fie că este vorba de o lucrare de construcție a unei autostrăzi, un proiect minier sau o campanie agricolă, niciun antreprenor sau fermier nu dorește să aibă perioade în care lucrările îi sunt întrerupte. Timpul în care utilajele dvs. nu funcționează înseamnă costuri financiare enorme și poate duce la pierderea competitivității afacerii dvs.

Echipamentele grele sunt cruciale pentru succesul multor tipuri de afaceri. Acestea vă ajută să duceți la bun sfârșit cele mai dificile lucrări pe care personalul dvs. nu le poate îndeplini manual și accelerează procesele care ar dura zile întregi în absența echipamentelor grele. 

Având în vedere importanța utilajelor pentru operațiunile dvs., trebuie să luați în vedere modalitățile prin care puteți să le mențineți în formă maximă pentru cât mai mult timp.

 

Echipa Utilben Service compusă din 14 specialiști vă întâmpină cu servicii profesionale de întreținere a utilajelor, precum:

  • Diagnoză computerizată
  • Mentenanță
  • Piese de schimb
  • Reparații mecanice, electrice și hidraulice 

 

În continuare vă vom prezenta serviciul de diagnoză oferit de Utilben Service, răspunzând la câteva întrebări cheie:

 

Care e scopul diagnozei? 

Generațiile cele mai recente de utilaje au evoluat semnificativ, acestea fiind echipate cu o multitudine de unități de procesare și senzori. Majoritatea utilajelor din generația mai nouă, sunt conectate la o unitatea centrală care, împreună cu ajutorul unui software, au posibilitatea de a automatiza și îmbunătăți performanțele echipamentelor. De asemenea, acestea oferă și posibilitatea de stocare a erorilor în funcționare. 

Diagnoza are ca scop conectarea la această unitate centrală, oferindu-vă astfel posibilitatea de a descărca diverse informații despre utilajul dvs., de a citi erorile și de a identifica eventualele disfuncționalități. De asemenea, vă dă oportunitatea de a programa sau reprograma senzori și unități pentru a corecta sau îmbunătăți parametrii de funcționare și a evita eventualele disfuncționalități. 

 

Care sunt beneficiile diagnozei?

Cu ajutorul diagnozei veți obține informații legate de componentele utilajelor dvs. care nu funcționează în parametrii optimi. Prin diagnoză este asigurată actualizarea software-ului echipamentelor dvs. cu datele cele mai recente. 

De asemenea, prin accesarea programului de diagnoză, veți putea șterge erorile care duc la disfuncționalități ale utilajelor și veți avea posibilitatea de a rezolva mult mai rapid defecțiunile acestora.

 

Ce beneficii vă oferă diagnoza utilajelor realizată de Utilben Service?

Echipa Utilben Service vine atât cu expertiza cât și cu tehnologia necesare pentru a realiza operațiunea de diagnoză. Pentru a realiza diagnoza unui utilaj, este nevoie să dețineți cunoștințe de specialitate și aparatură specifică. Acestea sunt condiții foarte greu de îndeplinit, iar aici experiența unei echipe specializate este de neînlocuit.

 

Când trebuie făcută diagnoza?

În decursul vieții unui utilaj, va fi inevitabil să nu observați la un moment dat că acesta nu mai funcționează tocmai așa cum trebuie. În momentul în care veți întâmpina probleme cu funcționalitatea sau eficiența echipamentelor dvs., vă recomandăm să luați în considerare o diagnoză profesională. 

Diagnoza se efectuează ori de cate ori este necesar, la apariția erorilor în computerul de bord sau a disfuncționalităților. 

 

Ce riscați dacă nu realizați diagnoza la timp?

O mică defecțiune se poate transforma rapid într-o problemă de proporții care vă va afecta în mod negativ activitatea întreprinsă cu utilajele din flota dvs. Lucrările vor suferi întârzieri, veniturile dvs. vor scădea, iar costurile de reparație vor deveni considerabil mai mari odată cu agravarea defecțiunii. Iar dacă veți lăsa problema nerezolvată prea mult timp, defecțiunile grave se vor transforma în defecțiuni iremediabile.

Diagnoza vă va ajuta să preveniți aceste riscuri, vă va reduce considerabil costurile de reparație și va prelungi viața utilajelor dvs.

 

Pentru ce categorii de utilaje vă putem ajuta cu diagnoza?

Vă punem la dispoziție servicii de diagnoză pentru toate utilajele de construcții care sunt prevăzute cu unitate centrală (calculator).

 

Pentru ce mărci de utilaje putem face diagnoza?

Vă putem ajuta cu servicii specializate de diagnoză pentru următoare brand-uri de echipamente de top:

  • Caterpillar
  • Perkins
  • Volvo
  • JCB
  • Kubota
  • CHN

Iar, în curând, serviciile noastre de diagnoză se vor extinde și pentru următoarele brand-uri:

  • Manitou
  • Liebherr
  • Komatsu

 

Unde putem efectua diagnoza?

Fie că este vorba despre un utilaj pe care clientul îl poate aduce la sediul nostru, sau un utilaj care se află la zeci de kilometri distanță, noi vă putem ajuta cu diagnoza indiferent de locația utilajului.

 

Aveți nevoie de servicii specializate de diagnoză, mentenanță, piese de schimb sau reparații pentru flota dvs. de utilaje? 

 

Vă invităm să luați legătura cu echipa Utilben Service prin formularul de mai jos:


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )