campaign-notification campaign-notification

Cum vă ajută serviciul de tinichigerie și vopsitorie Utilben Service

Publicat de Utilben18/05/2021

Tinichigerie, Vopsitorie, Utilben

Fie că este vorba despre zgarieturi, rugina sau alte avarii ale caroseriei, Utilben Service este alături de dvs. Afla mai multe despre aceste servicii!

Utilben Service

Se întâmplă adesea ca utilajele pe care le utilizăm pentru perioade îndelungate să sufere o defecțiune cauzată de uzură sau o avarie în urma unui accident. În acele momente, aveți nevoie de un partener de încredere pe care să vă puteți baza în vederea reparării echipamentului. 

Fie că este vorba despre un geam spart, sau utilajul a suferit o avarie mult mai severă, Utilben Service este alături de dumneavoastră și vă întâmpină cu servicii profesionale de tinichigerie și vopsitorie. Acest serviciu vă va ajuta să reveniți cât mai rapid în câmpul muncii cu utilajul reparat și în stare excelentă de funcționare.

Service Utilben

Există două scenarii în care se pot afla proprietarii de utilaje. Un prin scenariu este atunci când proprietarul utilajului defect a stabilit în prealabil un contract de asigurare pentru flota sa de utilaje, pentru a evita potențiale costuri foarte ridicate la apariția unei avarii. Iar al doilea scenariu se referă la proprietarii de utilaje care au ales să nu încheie un astfel de contract de asigurare și, la apariția unei avarii, să-și plătească din buzunarul propriu costul reparației. 

Indiferent de scenariul în care vă aflați, Utilben Service vă stă la dispoziție! 

În cazul în care utilajul dvs. este asigurat, echipa noastră vă poate consilia în procesul de deschidere a dosarului de daună. Utilben colaborează cu cele mai mari firme de asigurări din România, precum Groupama, Omniasig, Uniqa și Asirom. 

Thinichigerie Utilben

Știm cât de important este să vă mențineți utilajele în formă maximă pentru a vă putea desfășura activitatea în condiții optime și pentru a vă menține profitabilitatea. Din acest motiv, vă oferim o gamă completă de servicii pentru întreaga flotă de utilaje: diagnoză, mentenanță, reparații și piese de schimb.

Pentru a beneficia de aceste serviciile, vă invităm să completați formularul următor, iar echipa Utilben Service vă va răspunde în cel mai scurt timp.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )