campaign-notification campaign-notification

SUNWARD - utilaje performante echipate cu motoare Stage V

Publicat de Utilben02/07/2021

sunward, stage V, euro 5, utilaje fiabile, excavatoare, excavator, utilaje constructii

Echipamentele de construcții fabricate în China devin din ce în ce mai performante și fiabile datorită investițiilor în cercetare și dezvoltare. Afla mai multe!

Sunward

Echipamentele de construcții fabricate în China devin din ce în ce mai performante și fiabile cu fiecare generație datorită investițiilor substanțiale în cercetare și dezvoltare. Tehnologia inovatoare le permite producătorilor chinezi de utilaje să ajungă tot mai sus pe podiumul celor mai bine-vândute echipamente. Utilajele chinezești devin tot mai populare pe piața mondială mai ales datorită unui raport calitate-preț foarte bun. De asemenea, producătorii chinezi au căpătat cunoștințele și expertiza necesare pentru a fabrica echipamente adaptate pieței occidentale.

SUNWARD se află printre companiile de top din China și din întreaga lume în ceea ce privește fiabilitatea utilajelor fabricate. Producătorul SUNWARD, prin intermediul UTILBEN, este lider de piața din România cu gama sa de miniexcavatoare fiabile.

Compania se axează pe nevoile pieței de construcții, având o ofertă de utilaje complexă. 

Aceasta ofertă cuprinde: 

  • Excavatoare pe șenile
  • Miniexcavatoare
  • Miniîncărcătoare
  • Nacele foarfecă
  • Macarale pe șenile
  • Instalații de foraj

Un avantaj major prin care utilajele SUNWARD se remarcă pe piața europeană este faptul că toate utilajele SUNWARD distribuite în Europa sunt echipate cu motoare ce respectă norma de emisie Stage V.

Motoarele Stage V care sunt în conformitate cu noile prevederi în materie de clasă de emisii. Legislația europeană devine tot mai strictă, impunând limitări în ceea ce privește emisiile de CO2 pe care utilajele le produc. Acesta este un avantaj important pentru echipamentele SUNWARD în fața competitorilor săi. Mai mult decât atât, echipamentele SUNWARD sunt echipate cu motoare Yanmar, Kubota sau Cummins.

Când vine vorba despre utilajele produse în China,  puține companii au reușit să-și doteze utilajele cu motoare Stage V pentru utilajele distribuite în Europa. A făcut asta pentru că accentul care pe îndeplinirea dorințelor și nevoilor pe care le au clienții europeni, ca răspuns la numărul mare de utilaje pe care SUNWARD le vinde în Europa. Este o piață din ce în ce mai atractivă pentru toți producătorii de echipamente de construcții din China, nu doar pentru SUNWARD, pentru că europenii pun tot mai mult accent pe un raport calitate-preț corect în ceea ce privește decizia de cumpărare.

Standardul Stage V a fost adoptat de Parlamentul European în 2016, iar din acest an vor fi introduse mai multe restricții pentru producătorii de utilaje. Printre acestea se află obligativitatea de a distribui în Uniunea Europeană doar utilaje cu motoare Stage V. Majoritatea producătorilor internaționali nu își permit acest lucru, însă SUNWARD pune mare accent pe inovație și performanță.

România nu face excepție de la adoptarea acestei legislații stricte. Astfel, fiecare utilaj nou care circulă pe drumurile publice din țara noastră trebuie să fie echipat cu motor Stage V. Mai mult decât atât, autoritățile publice pot achiziționa doar utilaje care respectă standardul de poluare Stage V, iar majoritatea achizițiilor cu fonduri europene au constrângeri din acest punct de vedere.

UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România, este unic importator SUNWARD în România. Deținem o experiență de 15 ani în domeniul furnizării de utilaje fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de parteneri din întreaga lume. 

Beneficiile achiziției unui utilaj SUNWARD:

  • Garanție extinsă de până la 3 ani
  • Finanțare în 48 de ore și dobândă 0%
  • Intervenție service în maximum 48 de ore
  • Service cu acoperire națională
  • Stoc de piese și atașamente cu livrare rapidă
  • Închiriere utilaje cu posibilitate de achiziție
  • Buyback pentru utilajele SUNWARD achiziționate de la UTILBEN

Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )