campaign-notification campaign-notification

Top 5 cele mai frumoase tractoare

Publicat de UTILBEN11/09/2018

Alegerea unui tractor agricol, trebuie sa fie axata pe performantele tehnice , dar cum ramane cu aspectul? Top 5 cele mai frumoase tractoare

Top 5 cele mai frumoase tractoare


Trimite-le prietenilor acest articol!

Alegerea unui tractor agricol, trebuie sa fie axata pe performantele tehnice , dar cum ramane cu aspectul? Agricultoriilor romani le place sa isi etaleze utilajele prin diferitele postari pe social media, ceea ce denota ca aspectul acesta este si el demn de luat in calcul.

Atunci cand sunt proiectate utilajele agricole se tine cont in mare parte doar de perfomantele tehnice ale acestuia. Designul utilajului nu trebuie sa incurce in nici un fel eficienta in timpul utilizarii. Marea majoritate a producatorilor au luat in considerare ambele aspecte, atat designul cat si performanta utilajului. Topul este efectuat dupa parearea noastra care este una subiectiva. Asteptam si parerile dumneavoastra.

Valtra T202D

tractor valtra

Modelele din seria T de la producatorul Valtra sunt o adevarata capodopera, majoritatea au un design simplu dar bine conturat. Acest model s-a produs in anul 2007 – 2012 cu o putere intre 155 si 250 cai putere.
Confortul cabinei este unul demn de luat in calcul, vizibilitatea si confortul este un punct bine conturat.
image

JCB FASTRAC 8000

tractor jcb

Modelul de tractor impunator de la JCB, da senzatia de o „bestie pe camp”. Il putem gasi sub diverse culori, de la galben, maro la negru.
Evolutia tractorului atat pe partea de specificatii cat si pe cea de design este una rapida. Mai jos poti sa vezi de la proptotip pana la modelul 8000 .
image

NEW CHALLENGER MT800E

new chellenger

Toate cele patru modele din seria MT800E prezintă noi motoare diesel AGCO POWER 168 care oferă confortul accesului facil la punctele de serviciu de rutină și beneficiile fiabilității testate pe teren.
Cabina Pinnacle View plasează operatorul în poziția optimă pentru confort și productivitate. Vizibilitatea de neegalat de 360 de grade permite liniilor de vizibilitate clare la șine, bara de tractare și dispozitive, reducând efortul operatorului.
new chellenger213123

CASE IH AUTONOMOUS

case

Pentru moment, acest concept este folosit pentru a testa tehnologia și pentru a colecta feedback-ul clientului, pentru a efectua studii aprofundate focusate pe nevoile agricultorilor în ceea ce privește mașinile agricole autonome în prezent sau în viitor.
image

DEUTZ FAHR SERIA 6

deutz

Poate ca unul dintre cele mai aspectuoase din punctul meu de vedere este seria 6 de la Deutz Fahr. Aceasta serie a fost aleasa “Utilajul anului 2016” pentru cel mai confortabil si eficient tractor.
image
Care sunt preferintele tale atunci cand vine vorba de aspectul unui tractor? La ce esti atent, conteaza mult pentru tine aspectul unui utilaj? Cat de des distribui filmuletele cu utilajele tale?

Vrei sa faci parte din PROIECTUL “REGIZOR UTILBEN”?

Trimite-ne pe whatsapp - 0722438060 sau pe email - marketing@utilben.ro video-urile cu utilajul tau si ti-l facem POPULAR pe retelele noastre sociale.
Vezi exemplu de video trimis de un regizor UTILBEN!

.

Top 5 cele mai frumoase tractoare


Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )