campaign-notification campaign-notification

Top 6 beneficii ale utilizarii unei nacele electrice noi SUNWARD

Publicat de 30/05/2022

nacele electrice noi, nacele electrice, nacele foarfeca, nacela foarfeca, nacela electrica, nacela electrica foarfeca, nacele noi

Aflati din articolul nostru care sunt beneficiile utilizarii unei nacele electrice noi de la producatorul Sunward si cateva dintre intrebuintarile lor.

Principalele avantaje ale utilizării gamei de nacele electrice noi - nacele foarfeca SUNWARD

Când vine vorba de manipularea materialelor, utilizarea echipamentului potrivit vă poate ajuta să lucrați mult mai eficient. Gama de nacele electrice noi de tip foarfecă de la SUNWARD sunt economice și versatile, oferindu-vă o gamă unică de funcționalități față de alte utilaje similare. Renumitul producător chinez de utilaje a creat aceaste nacele electrice având 3 principii cheie la bază: operare facilă, siguranță în muncă și o structură compactă și rezistentă.

Utilben vă aduce o serie de avantaje la achiziționare unei nacele foarfeca SUNWARD, și anume:

  • Garanție standard de 2 ani + posibilitate de extindere
  • Finanțare în 48 de ore
  • Intervenție service în maximum 48 de ore
  • Service cu acoperire națională
  • Stoc de piese și atașamente cu livrare rapidă
  • Posibilitatea de a închiria utilaje
  • Buyback pentru utilajele SUNWARD achiziționate de la UTILBEN

Aceste nacele electrice noi folosesc o structură de tip foarfecă, având rolul de a se extinde pentru a ridica oameni sau diverse materiale cu ajutorul unei platforme. Nacelele electrice SUNWARD vin în mai multe variante de dimensiuni, dar toate prezintă o serie de beneficii comune. Nacelele foarfecă Sunward oferă anumite beneficii specifice, precum cele pe care vi le vom prezenta în cele ce urmează.

nacela electrica

1. Puteți ajunge la înălțimi și în locuri greu de atins

Deoarece unele nacele electrice noi pot ajunge până la înălțimi de lucru de 14 metri, acestea va permite operatorilor să ajungă în locuri în care altfel ar fi fost foarte greu de ajuns. Evident, înălțimea și capacitatea de transport merg mână în mână cu greutatea totală a nacelei. Deci, cu cât nacela este mai grea, cu atât este mai mare înălțimea la care se poate extinde și cu atât mai multă greutate poate suporta.

2. Utilizare facilă

Aceste nacele electrice noi sunt deosebit de ușor de operat. Controalele sunt intuitive, ceea ce scade oboseala operatorilor. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că operatorii pot fi instruiți în utilizarea acestui instrument în câteva zile, astfel încât să le puteți utiliza cu timp de nefuncționare minim.

3. Dimensiune compactă

În timp ce alte categorii de nacele necesită destul de mult spațiu pentru a putea funcționa, nacelele foarfecă sunt printre cele mai compacte echipamente de ridicare. Suprafața totală necesară este practic echivalentă cu suprafața platformei care poate fi ridicată, ceea ce face ca aceste nacele să fie ușor de depozitat. Acest lucru este important atunci când vine vorba de spații înguste, cum ar fi spațiile pentru evenimente sau depozitele strânse, unde accesul la înălțime este restricționat de lăzi stivuite. 

4. Personalizare ușoară

În funcție de afacerea dvs., poate fi necesar să vă personalizați funcționalitățile nacelei pentru a se potrivi nevoilor afacerii dvs. De exemplu, puteți să vă montați basculante pentru a minimiza riscul de cădere pentru operator. Sau le puteți monta cu o placă turnantă care le permite să se rotească, un aspect în plus față de ridicarea platformei.

5. Economie

În comparație cu toate celelalte alternative, gama de nacele electrice noi Sujnward sunt cea mai economică și versatilă soluție. Puteți deservi un întreg depozit cu un singur nacelă foarfecă. În plus, aceste nacele sunt electrice și consumă foarte puțină energie, adăugând mai multă eficiență. 

6. Întrebuințări multiple

Gama de nacele electrice noi de la SUNWARD sunt definite prin adaptabilitate. Pot fi folosite la construirea și întreținerea diverselor tipuri de clădiri, precum cele comerciale, fabrici, spitale, școli, depozite, aeroporturi sau instituții publice. Nacelele electrice de tip foarfecă sunt echipate cu motoare electrice, ceea ce le oferă o funcționare silențioasă. Astfel, nacelele Sunward sunt perfecte atât pentru lucrările de întreținere interioară, cât și lucrările în aer liber. 

 

nacela foarfeca

 

Descopera modelul de nacela electrica tip foarfeca de la Sunward 1212HD

 

Concluzii

Dacă aveți nevoie de nacele electrice noi care să poată fi utilizate într-o varietate de lucrări și spații, care să vă facă munca mai sigură și mai eficientă, atunci gama de nacele foarfecă de la SUNWARD sunt alegerea potrivită. Puteți vedea întreaga gamă de nacele pe site-ul www.sunward.ro


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )