campaign-notification campaign-notification

Totul despre buldoexcavatoare

Publicat de UTILBEN10/12/2018

buldoexcavator, buldoexcavatoare, buldoexcavator second hand

Buldoexcavatoarele sunt mai mici decât excavatoarele, acestea este format din șasiu +cabină, braț de excavare și un încărcător frontal.

 

Totul despre buldoexcavatoare

 

În acest articol vei afla:

Care sunt specificațiile tehnice ale buldoexcavatoarelor?

La ce se folosește un buldoexcavator?

Ce accesorii se pot folosi la un buldoexcavator?

 

Care sunt specificațiile tehnice ale buldoexcavatoarelor?

Buldoexcavatoarele sunt mai mici decât excavatoarele. Buldoexcavatorul este format din șasiu, cabină, braț de excavare și un încărcător frontal. Spre deosebire de excavatoare, buldoexcavatoarele au o rotație maximă de 200 grade spre părțile laterale. 

Specificații tehnice:  

În cele mai multe cazuri, buldoexcavatoarele cu adâncime de săpare mare au și o putere mai mare. Puterea unui buldoexcavator este cuprinsă, de regulă, între 68 de cai putere și 127, dar acest număr poate fi depășit.

Greutatea utilajului. Greutatea buldoexcavatorului este importantă pentru suprafețele pe care se lucrează și tonajul suportat de acestea. Totodată, aceasta afectează greutatea pe care o poate manevra și cât de stabil este buldoexcavatorul în timpul lucrului. De regulă, un buldoexcavator cântărește între 6 tone și 12 tone.

Adâncimea de săpare. Buldoexcavatoarele sunt cel mai adesea folosite pentru săpare și încărcare, de aceea trebuie să avem în vedere adâncimea de excavare a utilajului. În unele cazuri, adâncimea de săpare poate fi dată de lungimea brațului. Adâncimea de săpare a unui buldoexcavator se încadrează între 2 și 5 metri, iar, în unele cazuri, chiar mai mult.

buldoexcavator second hand

Braț telescopic. Majoritatea buldoexcavatoarelor au un braț telescopic sau extensia brațului, așa cum mai este numit. Acesta ajută la un mai bun control al brațului și la lungimea și adâncimea de săpare.

Capacitatea de încărcare. Capacitatea de încărcare frontală este extrem de importantă la manipularea materialelor. În general, capacitatea de încărcare a unui buldoexcavator variază între 1 m3 și 1,5 m3.

Tipul roților. Majoritatea buldoexcavatoarelor au roțile inegale, puntea spate fiind dotată cu roți mai mari decât cele din față. Aceasta ar fi dotarea standard. Bineînțeles, există și buldoexcavatoare care au toate cele 4 roți egale.

Buldoexcavator roti egale

 Avantajele unui buldoexcavator:

Sarcini mari de lucru. Buldoexcavatoarele pot efectua sarcini mult mai grele în comparație cu un mini-excavator. 

Distanța la care poate lucra. Pentru că brațul buldoexcavatorului este mult mai mare decât al unui mini-excavator, cupa de excavare ajunge la distanțe mai mari și, totodată, poate săpa la o adâncime mai mare. 

Atașamente. Buldoexcavatorul, asemenea unui mini-excavator, poate folosi brațul de excavare la mai multe activități, datorită gamei largi de atașamente care pot fi utilizate. 

Cupă frontală. Față de un mini-excavator, un buldoexcavator poate fi folosit la încărcare, datorită cupei frontale care poate fi, la rândul ei, de mai multe tipuri.

 

Mărci de buldoexcavatoare.

Principalele branduri de buldoexcavatoare sunt: - Case Corporation, Caterpillar Inc., John Deere Tractors, Escorts Group, Fiat, Ford Motor Company, Hitachi, Ltd., Hydrema, Hyundai Heavy Industries, J. C. Bamford (JCB), Komatsu LTD, LiuGong, Mahindra, New Holland Construction, Terex, VF Venieri, Volvo Construction Equipment.

La ce se folosește un buldoexcavator? 

 

Cu ajutorul unui buldoexcavator, putem realiza o mulțime de activități, între care: săpare, demolare, compactare, transportul și manipularea materialelor (inclusiv bușteni), piconare, forare, amenajarea și întreținerea terenurilor, dezvoltarea sistemului feroviar, pregătirea siturilor pentru pavaj, deszăpezire, reciclare asfalt.

Ce accesorii se pot folosi la un buldoexcavator?

Principalele accesorii care pot fi folosite la un buldoexcavator compact sunt: cupe de excavare de diverse tipuri și dimensiuni, cupă de taluzare,  multiprocesor, graifer, placă de compactare, foreză, picon buldoexcavator, mulcer, cositoare, maturatori stradale, nacela, furci, trencher, lama dozer, freza asfalt.perie asfalt, cupa mixare, cupa taluzare.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )