campaign-notification campaign-notification

Totul despre incarcatoarele frontale

Publicat de UTILBEN10/12/2018

Un încărcător frontal este un utilaj de mari dimensiuni, care, cu ajutorul brațului din față și a cupei, poate transporta diverse materiale.

Totul despre încărcătoarele frontale

 

În acest articol vei afla:

Care sunt specificațiile tehnice ale încărcătoarelor frontale?

La ce se folosește un încărcător frontal?

Ce accesorii se pot folosi la un încărcător frontal?

 

Care sunt specificațiile tehnice ale încărcătoarelor frontale?

Un incarcator frontal este un utilaj de mari dimensiuni, care, cu ajutorul brațului din față și a cupei, poate transporta diverse materiale.   

Specificații tehnice:  

Majoritatea încărcătoarelor frontale au între 49 de cai putere și 528 de cai putere, dar pot avea și mai mult.

Înălțimea de ridicare și de descărcare se referă la capacitatea utilajului de a înălța cupa la un anumit nivel. Conform imaginii de mai jos, putem observa care este înălțimea de ridicare și înălțimea de descărcare. Înălțimea maximă de ridicare a unui  incarcator frontal este cuprinsă între 4 metri și 8 metri, iar pentru descărcare, între 2 metri și 6 metri.

Capacitatea de ridicare depinde foarte mult de înălțimea la care poate fi dusă greutatea. Pe măsură ce greutatea încărcată este mai mare, scade înălțimea la care această greutate poate fi ridicată.  

 

Mărci de încărcătoare frontale.

Cele mai cunoscute mărci de încărcătoare frontale: Bobcat, Case, Caterpillar, Doosan Infracore (formerly Daewoo Heavy Industries & Machinery, Hitachi Hyundai, JCB, John Deere, Kawasaki, Komatsu, Kramer, Kubota, Larsen & Toubro, Liebherr, LiuGong, Manitou, Navistar International, New Holland, Volvo ConstructionEquipment, Wacker Neuson, XCMG, Yanmar.

La ce se folosește un încărcător frontal?

Așa cum le spune și numele, aceste utilaje sunt cel mai des folosite la încărcarea diferitelor materiale, dar și la activități municipale (deszăpezire, îndreptat suprafețe, curățat drumuri), construcții (malaxare, mixare) sau încărcare bușteni.

Ce accesorii se pot folosi la un încărcător frontal?

Principalele accesorii care pot fi folosite la un încărcător frontal sunt: cupe de încărcat, cupe de excavat, cupa malaxoare, cupa mixare, graifer, lamă dozer, plug zăpadă, cupa multifuncțională, cupă  skeleton, furci.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )