campaign-notification campaign-notification

UTILBEN a lansat serviciul de BuyBack pentru utilaje

Publicat de Utilben25/03/2021

serviciul de buyback pentru utilaje, buyback pentru utilaje, buyback utilaje, buyback utilaj, utilaje prin buyback, utilaje vechi, utilaje noi

Serviciul de BuyBack vine in ajutorul tau si iti ofera posibilitatea de a scapa de utilajele vechi

Echipamentele joacă un rol major în multe companii și domenii de activitate

Dacă luăm drept exemplu companiile de construcții, acestea au nevoie de diverse tipuri de utilaje grele precum încărcătoarele frontale, excavatoare, buldozere și multe altele. Activitatea zilnică nu ar putea fi desfășurată fără ajutorul acestora.

Dar aceste echipamente sunt pe cât de folositoare pe atât de costisitoare. Constructorii și antreprenorii care au nevoie de utilaje pentru munca zilnică le înțeleg foarte bine valoarea, dar iau în calcul și costurile pe care acestea le atrag.

Din cauza prețului ridicat al utilajelor noi, constructorii optează adesea pentru echipamente second-hand pentru a-și duce lucrările la bun sfârșit. Multe dintre aceste utilaje pot fi de bună calitate dacă au fost întreținute corespunzător și pot fi folosite mulți ani din momentul achiziționării. Cu toate acestea, utilajele vechi pot aduce și o serie de costuri suplimentare din cauza reparațiilor mai dese decât în cazul utilajelor noi, a eficienței reduse cauzate de uzură și pot duce chiar la întreruperea activității, dacă defecțiunile nu pot fi rezolvate rapid.

 

Va veni un moment în care echipamentele dvs. second-hand nu vă vor mai ajuta, ba din contră, vă vor încetini lucrările și veți ajunge în situația în care costurile de întreținere vor depăși valoarea pe care acestea o produc. În acel moment va fi nevoie să faceți o schimbare.

Veți avea nevoie de utilaje noi, mult mai performante, fiabile, care vin cu garanție și multe alte beneficii. Dar cum puteți obține banii necesari pentru a achiziționa aceste utilaje noi?

Prin serviciul de BuyBack oferit de UTILBEN!

Dacă a sosit momentul în care doriți să vă înlocuiți utilajul vechi cu unul nou, mult mai eficient și performant, nu e nevoie să căutați prea departe. Noi vă aducem soluția!

Noul serviciul de BuyBack oferit de UTILBEN vă permite să vă valorificați echipamentul vechi. Dvs. îl vindeți către UTILBEN, iar noi vă oferim o serie de utilaje noi pe care le puteți achiziționa cu banii primiți în urma vânzării utilajului second-hand. Mai mult decât atât, veți beneficia de condiții preferențiale de finanțare, astfel încât diferența de preț dintre echipamentul vechi pe care doriți să-l vindeți și cel nou achiziționat din oferta UTILBEN nu va reprezenta o problemă.

 

Cum beneficiezi de serviciul UTILBEN Buy-Back?

Vă invităm să completați formularul nostru pentru a accesa serviciul de BuyBack UTILBEN. Din răspunsurile dvs. vom afla mai multe detalii despre utilajul uzat pe care vreți să-l vindeți. După ce ați completat și trimis formularul, echipa noastră va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp pentru a vă ajuta să alegeți un utilaj nou care se pliază perfect pe nevoile dvs.

 

Apelați cu încredere la serviciul de BuyBack UTILBEN


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )