campaign-notification campaign-notification

UTILBEN, dealer oficial al producătorului Çukurova

Publicat de Utilben14/07/2021

dealer Cukurova, buldoexcavatoare Cukurova, buldoexcavato Cukurova, Cukurova România, buldoexcavatoare

Utilben este noul dealer al producătorului de buldoexcavatoare marca Cukurova. Afla mai multe!

Compania Utilben

Una dintre activitățile de bază ale companiei noastre este comercializarea utilajelor noi pentru construcții. Dorim să furnizăm constructorilor români utilaje de primă clasă care îi vor ajuta să devină mai eficienți, mai profitabili, să aibă costuri mai reduse și să lucreze cu plăcere cu ajutorul echipamentelor performante.

Printre cele mai populare utilaje care se regăsesc în cadrul șantierelor de construcții sunt buldoexcavatoarele. Aceste echipamente pot fi folosite într-o mare varietate de aplicații, precum ridicarea, împingerea, excavarea sau descărcarea diverselor tipuri de materiale. De asemenea, aceste utilaje se regăsesc în topul celor mai adaptabile utilaje la condițiile de lucru.

Mergând pe ideea de performanță, eficiență și adaptabilitate a utilajelor pe care le oferim, UTILBEN a stabilit recent un nou parteneriat cu un producător de utilaje pentru construcții cu renume mondial: Çukurova Makina, parte din Grupul Cumitas.

Lansată în anul 1968 cu scopul de a fabrica utilaje agricole în baza unui acord de licențiere cu John Deere, Çukurova Makina a produs 26.250 de unități în 18 ani. În 1986 compania a început să producă utilaje de construcții și industriale sub propria licență, iar denumirea de marcă s-a schimbat în ÇUKUROVA. Produsele remarcabile ale acestei companii includ buldoexcavatoare, încărcătoare pe pneuri și excavatoare. Utilajele sunt asamblate la unitatea de producție a companiei situată în Tarsus, Turcia.

Buldoexcavatoarele fabricate de Çukurova au câștigat rapid teren pe piața echipamentelor de construcții, iar acest lucru nu este întâmplător. Echipamentele din această gamă depășesc așteptările antreprenorilor din construcții mulțumită flexibilității de care dau dovadă, acestea îndeplinind funcții diferite și ajungând la performanțe foarte ridicate. 

UTILBEN a decis să devină dealer Çukurova tocmai pentru a le oferi constructorilor români o gamă de utilaje excelente din toate punctele de vedere, care îi va ajuta să lucreze mai eficient și să devină, astfel, mai profitabili. Parteneriatul UTILBEN-Çukurova le va aduce clienților noștri nu doar o gamă de buldoexcavatoare de primă clasă, ci și o serie de beneficii asociate: o garanție de 36 de luni, livrare rapidă din stoc și servicii de închiriere cu posibilitatea de a achiziționa buldoexcavatoarele dorite în viitor. De asemenea, care au achiziționat utilaje Çukurova de la UTILBEN au posibilitatea de a beneficia de programul Buy-back.

Avantajele UTILBEN pentru buldoexcavatoare noi Çukurova:

  • Livrare rapidă de pe stoc
  • Garanție 3 ani
  • Finanțare leasing cu dobândă 0%
  • Servicii Buy-back
  • Servicii Rent-to-buy (închirieri)

 

Fiabilitatea și robustețea sunt printre principalele atribute care ies în evidență atunci când vorbim despre buldoexcavatoarele Çukurova. Dar acestea doar o mică parte din avantaje oferite de producător. Pentru a lua un exemplu concret, dotările modelelor de 880S, 885 și 888 furnizate de UTILBEN aduc următoarele beneficii:

  • Configurație Full Option
  • Motor Perkins Stage V
  • Transmisie Carraro sau ZF
  • Pompă hidraulică Bosch
  • Pompă de injecție John Deere

Datorită acestor avantaje unice, buldoexcavatoarele Çukurova constituie o alegere inspirată care vă aduce un raport calitate-preț fără egal.

Motorul diesel Perkins echipat cu turbină este unul dintre cele mai căutate motoare de pe piață, și nu este de mirare, deoarece reprezintă componenta de bază a buldoexcavatoarelor Çukurova ce aduce un consum redus de combustibil și performanțe impresionante. Motorul de 100 CP respectă cele mai recente norme de emisii în vigoare - Stage V.

Producătorii Çukurova nu se tem de inovație, iar tehnologia adoptată vă asigură o operare foarte ușoară și se desfășoară în condiții de maximă siguranță. Aceste lucruri sunt posibile datorită distribuției uniforme a greutății utilajului care îi asigură stabilitate maximă. Operatorii dvs. vor fii, astfel, mult mai liniștiți și se vor putea concentra pe munca depusă, devenind astfel mai productivi.

Dar siguranța nu e totul. Buldoexcavatoarele din această gamă se remarcă și print-un confort excepțional dat de manevrabilitatea ușoară și de design-ul cabinei. Dacă vom lua ca exemplu buldoexcavatorul Çukurova 888, vom observa că echipamentul este echipat cu două joystick-uri electro-hidraulice. Datorită acestora, operatul va putea manevra utilajul cu precizie maximă și cu un minim de efort. Aveți de lucrat cu materiale grele? Nicio problema! Operatorii dvs. vor deține control deplin asupra mișcărilor utilajului și atașamentelor folosite, indiferent de greutatea sarcinii de lucru.

Când vine vorba de confort și siguranță în operare, nu putem să nu menționăm dotările și configurația revoluționară a cabinei operatorului. Cabina cu certificări ROPS/FOPS îi asigură operatorului protecție sporită față de pericolele externe, chiar și în cazul unei răsturnări. Cabina oricărui buldoexcavator Çukurova excelează în ceea ce privește siguranța și confortul oferit. Geamurile securizate sunt de dimensiuni considerabile, asigurând astfel o vizibilitate foarte bună, iar semnalele vizuale și acustice care au menirea de a-l atenționa pe operator în cazul în caz de pericol.

Utilajul poate fi operat cu ușurință mulțumită comenzilor intuitive și design-ului interior al cabinei în general. Spre exemplu, volanul poate fi adus în poziția dorită de către operator datorită coloanei de direcție reglabile, astfel asigurând un plus de confort. Bordul secundar afișează doar informațiile importante și ușor de interpretat de către operator, printre care se numără nivelul de combustibil, temperatura uleiului sau diverși indicatori de mentenanță.

Buldoexcavatoarele Çukurova plusează și în ceea ce privește aspectul vizual, acestea fiind atât niște utilaje extrem de practice, cât și frumoase. Nu vă va fi deloc dificil să găsiți punctele de gresare, acestea fiind ușor de identificat și protejate împotriva impurităților. Design-ul capotei oferă o vizibilitate foarte bună iar deschiderea largă a acesteia înlesnește semnificativ operațiunile de mentenanță. Iar dacă vă făceați griji cu privire la cheltuielile de întreținere, puteți sta liniștit deoarece nu veți fi nevoit să scoateți prea mulți bani din buzunar pentru acest aspect. Buldoexcavatoarele din gama Çukurova nu sunt predispuse la defecțiuni și vor aduce astfel cheltuieli minime de mentenanță. 

 

Având în vedere toate aceste aspecte, este ușor de înțeles de ce buldoexcavatoarele Çukurova reprezintă recomandarea noastră pentru majoritatea lucrărilor pe care le aveți de realizat în șantierul dvs. 

Vă prezentă cele 3 modele de buldoexcavatoare

pe care le comercializăm, și anume:

buldoexcavator Cukurova

Cukurova 885

buldoexcavator 888

Dacă doriți să vedeți toate utilajele oferite de acest producător, vă invităm să accesați pagina noastră.

Iar, pentru a afla mai multe detalii despre aceste utilaje sau dacă doriți să solicitați o ofertă, tot ceea ce trebuie să faceți este să completați formularul de mai jos. 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )