campaign-notification campaign-notification

UTILBEN deschide calea leasing-ului operațional pentru utilaje

Publicat de UTILBEN11/09/2019

UTILBEN este o companie sinonimă cu inovația și dezvoltarea. Îmbrățișăm provocările și depășim barierele care ne apar în cale.

Despre Utilben

UTILBEN este o companie sinonimă cu inovația și dezvoltarea. Îmbrățișăm provocările și depășim barierele care ne apar în cale. Riscurile pe care ni le asumăm sunt calculate și, în cei 13 ani de când activăm în domeniul utilajelor, ne-au dus pe culmile excelenței. Alături de colaboratorii și partenerii noștri, am învățat ce înseamnă dezvoltarea unitară și succesul datorat conlucrării. Tocmai de aceea, suntem primii din România care lansează LEASINGUL OPERAȚIONAL pentru utilaje, un program unic în țara noastră!

Avantajele leasingului operațional sunt multiple în detrimentul leasingului financiar. Leasingul operațional prezintă beneficii atât fiscale și financiare, cât și operaționale, așa cum o spune, de altfel, și numele. Gândiți-vă la leasingul operațional ca la o chirie avantajoasă. Deosebit de avantajoasă!

Leasingul operațional necesită un efort minim din partea dumneavoastră. Mai ales, în momentul începerii contractului, pentru că nu este necesară achitarea unui avans. Această metodă de achiziție a unui utilaj vine la pachet cu reducerea costurilor companiei dumneavoastră, pentru că rata plătită lunar nu include valoarea reziduală a utilajului.

Totodată, leasingul operațional reduce gradul de îndatorare a companiei dumneavoastră. Prin simplul fapt că respectivul contract de leasing operațional este asociat unui contract de închiriere pe termen lung, rata/chiria lunară este deductibilă integral. Această chirie lunară este fixă, ceea ce se traduce în simplificarea fluxului de numerar și a bugetului companiei dumneavoastră.

Și, pentru că „simplitate” este cuvântul de ordine, utilajele sunt înregistrate în bilanțul UTILBEN, iar relația cu service-urile, asigurătorii sau instituțiile statului este preluată de noi. Împreună cu toate costurile asociate. Asta înseamnă reducerea cheltuielilor logistice și contabile aferente.

Din punct de vedere al eficienței, leasingul operațional este o binecuvântare pentru compania dumneavoastră. Administrarea flotei de utilaje se simplifică radical, pentru că UTILBEN vă oferă un echipament la schimb în cazul în care apar probleme sau accidente. Întreținerea utilajului și reparațiile sunt planificate din timp și, grație relațiilor bune pe care le avem cu partenerii service, costurile sunt minime. În plus, dacă și când apare o echipare mai nouă și mai performantă, puteți să faceți pasul înainte pe scara valorică.

Leasingul operațional înseamnă, în câteva cuvinte, folosirea unui utilaj pe o perioadă determinată, la cele mai mici costuri și fără stresul care vine la pachet cu o astfel de achiziție.

leasing financiar

TOP 5 avantaje majore ale Leasing-ului Operațional

UTILBEN se ocupă de toate actele, iar procedurile birocratice nu mai sunt problema dumneavoastră. În cazul unei defecțiuni sau al unui accident, noi ne ocupăm de reparație și vă punem la dispoziție un utilaj la schimb. Leasingul operațional înseamnă că dumneavoastră vă folosiți de echipament, fără riscurile și bătăile de cap aferente unei achiziții propriu-zise.

La încheierea contractului, aveți mai multe opțiuni. Puteți reînnoi contractul de leasing și puteți păstra utilajul în continuare sau puteți alege un alt echipament, mai nou și mai performant. Un avantaj major al leasingului operațional este că rata rămâne fixă pe toată perioada contractului. Asta, pe lângă faptul că nu trebuie să plătiți nici măcar un euro avans pentru utilaj. Așadar, nu veți mai avea grija mentenanței, a service-ului sau a cheltuielilor neprevăzute.

Utilajele care fac parte din oferta UTILBEN de leasing operațional sunt mini-excavatoarele Sunward SWE20 și SWE25, precum și midi-excavatoarele Sunward SWE40 și SWE60. În curând, vom include în oferta de leasing operațional și excavatoare de 15 și 21 de tone. La finalul celor 3 ani de contract, utilajul rămâne în proprietatea finanțatorului, iar dumneavoastră aveți oportunitatea de a primi un utilaj nou.

Vă oferim 2 pachete avantajoase de contractare a leasingului operațional: Silver și Gold. Pachetul Silver înseamnă că, pe lângă avantajele care vin la pachet cu leasingul operațional, UTILBEN acoperă toate cheltuielile de mentenanță, schimburile de ulei și filtrele. Pachetul Gold include, pe lângă toate cheltuielile de mentenanță, și suportarea costurilor cu reparațiile și service-ul de către UTILBEN.

 

Leasing operațional. Avantaje fiscale și financiare, riscuri minime, flexibilitate, costuri reduse și siguranță. O soluție la îndemână pentru dezvoltarea unui business de succes, pentru creșterea productivității și rentabilității!

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )