campaign-notification campaign-notification

Vand tractor u650 ce trebuie sa stii

Publicat de UTILBEN04/07/2022

vand tractor u650, Vand tractor u650 ce trebuie sa stii, tractor u650, tractor u 650, u 650, u650, tractor u650 cluj, tractor u650 nou din fabrica, tractor u650 caracteristici, tractor u650 de vanzare, tractor u650 capacitate cilindrica, tractor u650 an fabricatie, tractor u650 4x4,

Vand tractor u650. Ce trebuie sa stii inainte sa vinzi un tractor u650? Vezi top 5 lucruri de facut atunci cand vinzi un tractor u650

Vand un tractor u650 ce trebuie sa stii


Ce trebuie sa stii inainte sa vinzi un tractor u650? Daca esti in situatia in care te-ai decis sa vinzi un tractor u 650 atunci ar trebui sa acorzi atentie acestui articol pentru a stii ce e de facut. 

Tractoarele u 650 sunt populare in Romania pentru agricultorii care nu detin o suprafata agricola destul de mare. Acestea se descurca foarte bine la mai multe activitati din jurul gospodariei, mai ales daca sunt dotate cu incarcatoare frontale. 

 

M-am decis sa vand tractor u650 ce trebuie sa fac acum?

1. Publica-l pe un site de anunturi popular

In medie in Romania se cauta de 3000 de ori pe luna cuvantul tractor u650, iar prezenta pe un site de anunturi poate face anuntul tau vizibil printre cautarile lunare. Ca sa identifici site-ul potrivit trebuie sa te pui in postura cumparatorului si sa faci o cautare pe google dupa “Tractor u650”. Primele 3 site-uri care iti apar, s-ar putea sa fie cele mai potrivite pentru tine pentru a urca anuntul.

tractor u650 cu incarcator frontal

2. Pregateste tractorul u650

Acum ca ai gasit si unde sa il publici trebuie sa pregatesti tractorul pentru o sedinta foto simpla. Aceste poze trebuie sa prezinte tractorul in cadre largi dar trebuie sa existe poze si cu ce se afla sub capota, in cabina dar si cu poze cu starea anvelopelor. 

vand tractor u650

3. Scrie o decriere care sa vanda. 

Specificatiile tehnice sunt destul de cunoscute de cei pasionati de tractoare u650, dar astea nu inseamna ca nu poti sa ii creezi o descriere care sa vanda. Este important sa treci anul achizitiei, cati proprietari a avut tractor, sa pui starea anvelopelor si daca acesta se vinde impreuna cu alte implemente (plug, remorca, incarcator frontal). 

 

4. Zona de vanzare a tractorului u 650

Aici trebuie sa stabilesti daca esti dispus sa transporti tractorul u650 in toata tara, in zonele limitrofe sau doar in judetul tau. Pe langa acest aspect trebuie sa ai in vedere cine suporta costurile de transport, tu sa cumparatorul. 

tractor u 650

5. Vand doar tractor u650 sau cu implemente agricole

Decizia de a-l vinde impreuna cu anumite implemente agricole poate impulsiona vanzarea. Trebuie sa te gandesti ca s-ar putea sa il vinzi unui fermier la inceput de drum care oricum o sa aibă nevoie de un plug, o grapa cu discuri sau o freza. 

Acum ca tractorul e pregatit de vanzare iti mai ramane doar sa gasesti cel mai bun cumparator. Spor la vanzari.

Daca esti interesat si de alte articole vezi - Totul despre u650 sau totul despre u445 

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )