campaign-notification campaign-notification

5 Motive să cumperi un autogreder nou de la Utilben

Publicat de Utilben26/08/2021

autogreder, autogreder noi, autogreder nou, autogredere de vânzare, greder nou, gredere noi

De ce să cumperi un autogreder nou prin intermediul Utilben - îți oferim 5 motive în articolul nostru

Autogrederele sunt printre cele mai folositoare utilaje pentru construcții.

Un autogreder are diferite întrebuințări precum construirea și întreținerea drumurilor sau a șanțurilor, lucrări municipale, construcții rezidențiale sau chiar și pentru deszăpezire. Un autogreder poate fi folosit la lucrările terasiere, pentru a eliminare stratului vegetal și a nivela solul. 

Un autogreder nou, echipat cu un sistem de ghidare GPS, va lucra extrem de eficient și cu un grad ridicat de precizie. Acest lucru înseamnă că, după ce grederul și-a terminat treaba, toate celelalte lucrări care urmează vor fi mult mai ușor de realizat și rezultatul va fi unul calitativ.

autogreder

Atunci când achiziționați un autogreder trebuie să aveți în vedere diverși factori, spre exemplu tipul lucrărilor la care va fi folosit, terenul pe care va lucra, intensitatea și durata lucrărilor. Alte considerente ar fi pregătirea operatorilor și bugetul de care dispuneți pentru a face o astfel de investiție. Dacă veți întreprinde diverse lucrări dificile în care grederul va avea de lucrat intens și cu foarte multă precizie, atunci veți avea nevoie de un autogreder nou. 

Fiabilitatea este un lucru extrem de important când vine vorba despre utilajele de construcții, iar grederele nu sunt o excepție. Autogrederele noi sunt mult mai eficiente și performanțele lor se dovedesc a fi superioare față de echipamentele second-hand. Grederele noi se bucură de un consum mai redus de combustibil, iar tehnologia avansată le face mult mai ușor de manevrat.

 

Utilben vă întâmpină cu o ofertă unică de autogredere noi pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate în lucrările dvs. de construcții. 

Iată 5 motive să cumpărați un autogreder nou furnizat de Utilben:

 

1. Termen de livrare scurt

Lucrările dvs. nu pot aștepta până când un utilaj devine disponibil. Știm că timpul înseamnă bani și că fiecare zi de așteptare înseamnă o zi de pierdută de lucru. Așadar, vă oferim sprijin în alegerea celui mai bun autogreder pentru lucrările dvs. care va ajunge în cel mai scurt timp la punctul de lucru. De-a lungul celor 15 ani de activitate am închegat relații foarte bune de colaborare cu diverși dealeri care ne furnizează de fiecare dată utilaje fiabile care ajung la noi în cel mai scurt timp.

service autogreder

2. Inspecție tehnică

Când vine vorba de utilaje grele noi, care vor fi folosite în lucrări de mare anvergură, nici nu poate fi vorba despre alegerea unui echipament care nu a fost verificat în prealabil de un specialist.

Odată ce utilajul comandat de dvs. a ajuns în țară, nu doar vi-l livrăm pur și simplu. Utilajul dvs. este prima dată livrat la sediul nostru din Cluj-Napoca, unde specialiștii noștri îi testează funcționalitatea prin intermediul unei inspecții tehnice, îi fac schimburile de ulei și filtre, înlocuiesc orice piesă care are o uzură ridicată și, nu în ultimul rând, îl curăță ca la carte. Doar atunci utilajul este pregătit să plece la adresa dvs. și este gata de lucru.

achizitie autogreder

3. Posibilitate de finanțare

Suntem conștienți că autogrederele reprezintă o investiție semnificativă, iar de multe ori fondurile proprii nu sunt suficiente pentru a putea achiziționa un astfel de utilaj. Așadar, venim în sprijinul antreprenorilor din construcții cu soluții de finanțare care vă ajută să cumpărați echipamentele dorite. Am creat un proces prin care le oferim clienților noștri consultanță specializată în ceea ce privește finanțarea. Vă suntem alături pe parcursul întregului proces de obținere a fondurilor necesare. Am stabilit numeroase parteneriate cu instituții de finanțare, simplificând cât se poate de mult acest proces. 

Aflați din videoclipul nostru care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a obține finanțare.

autogreder

4. Stoc de atașamente și piese de schimb

Nu este niciun secret că eficiența autogrederelor depinde în mare măsură de atașamentele instalate și, deopotrivă, de calitatea componentelor. Există diverse atașamente care transformă autogrederul într-un utilaj multifuncțional iar compatibilitatea și disponibilitatea acestora poate face diferența între o lucrare de succes și una cu întârzieri și probleme de calitate. Așadar, la Utilben suntem întotdeauna pregătiți cu toate categoriile de atașamente de care aveți nevoie.

De asemenea, am creat un magazin virtual de piese în cadrul căruia veți găsi toate componentele de care veți avea nevoie chiar și după expirarea perioadei de garanție.

5. Înțelegerea temeinică a nevoilor dvs.

În cei 15 ani de la înființarea companiei noastre, am ajuns să înțelegem foarte bine care sunt nevoile clienților noștri și ne-am dat seama ce tip de produse și servicii îi vor ajuta să-ți eficientizeze munca realizată cu utilajele. Am stabilit colaborări de lungă durată cu parteneri de încredere. Am trecut și prin reușite care ne-au încurajat să creștem, dar și prin eșecuri din care am învățat care sunt aspectele pe care trebuie să le îmbunătățim în munca noastră. Am realizat că fiecare contract de achiziționare a unui utilaj înseamnă doar începutul colaborării cu clienții noștri, iar acum suntem pregătiți să vă oferim tot sprijinul nostru prin servicii complete pentru flota dvs. de utilaje.

 

Așadar, dacă lucrările dvs. necesită un autogreder cu adevărat fiabil, echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul potrivit - ne puteți contacta telefonic la 0733 040 000, pe email la [email protected], sau completând formularul de mai jos.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )