campaign-notification campaign-notification

Buldoexcavator nou cu livrare rapida? Alege Cukurova 888

Publicat de UTILBEN14/02/2023

buldoexcavator nou, buldoexcavator, buldoexcavatoare de vanzare, buldoexcavatoare livrare rapida, buldoexcavator de cumparat

Afla care sunt beneficiile oferite de un buldoexcavator nou Cukurova 888 cu roti egale.

Buldoexcavatorul CUKUROVA 888 STAGE V cu roți egale este un utilaj performant, proiectat pentru a satisface exigențele operatorilor din domeniile agricole și de construcții. Acest buldoexcavator nou combină forța și siguranța în muncă, precum și confortul în operare, astfel încât utilizatorii să poată efectua cu succes sarcini variate și complexe.

Care sunt principalele avantaje ale unui Buldoexcavator nou Cukurova 888:

buldoexcavator nou

Cabina sigură și confortabilă a unui Buldoexcavator nou Cukurova

Cabina ROPS/FOPS oferă o structură de protecție solidă împotriva răsturnării sau pericolelor externe și asigură un confort în operare optim. Panourile de comandă sunt de ultimă generație și vin cu semnale acustice și vizuale care previn operatorul în caz de pericol. Parbrizul și geamurile cabinei sunt fabricate din sticlă securizată și oferă protecție împotriva luminii puternice.

Importat și distribuit de UTILBEN în România

Buldoexcavatorul Cukurova 888 este importat direct de către UTILBEN, o companie aflată în topul vânzărilor de utilaje din România. UTILBEN a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori din întreaga lume și oferă o gamă variată de utilaje și atașamente agricole și de construcții.

buldoexcavatoare de vanzare

Performanțele puternice ale buldoexcavatorului

Acest buldoexcavator nou Cukurova 888 dispune de un motor Perkins Stage V cu o putere ISO 14396 de 100 CP/74,5 kW. Acesta are un cuplu maxim de 430 Nm și este dotat cu un sistem de răcire cu apă. Sistemul hidraulic este compus dintr-o pompă hidraulică în tandem, cu un debit maxim de 90+64 l/min și o presiune maximă de 220 bar.

Transmisie automată și sistem de rulare

Transmisia buldoexcavatorului este realizată de către brandul CARRARO și este de tip automatic Powershift. Cukurova 888 dispune de 4 viteze de deplasare, cu viteze maxime de 40 km/h. Tracțiunea integrală (4x4) este realizată prin intermediul anvelopelor din față și a celor din spate de 16,9-28.

buldo de vanzare

Motor Puternic marca Perkins 

Buldoexcavatorul Cukurova 888 este prevăzut cu un puternic motor diesel Perkins de 100 CP, ce respectă standardele de emisii Stage V. Acest motor robust și performant, alături de certificarea tehnică R.A.R. oferită, vă permite să utilizați acest buldoexcavator nou pe orice drum public din România, fără probleme. 

Operatorii vor avea posibilitatea de a îndeplini orice sarcină, având la dispoziție o unitate de mare capacitate, cu un consum redus de combustibil și ușor de întreținut.

buldoexcavatoare noi

 

Concluzie:

În concluzie, Buldoexcavatorul Cukurova 888 Stage V cu roți egale este un produs de top, apreciat de către operatorii din domeniul construcțiilor și agriculturii datorită performanțelor sale, siguranței și confortului în operare. 

Acest utilaj îmbină puterea cu siguranța și versatilitatea, fiind capabil să se adapteze la orice tip de condiții și muncă. 

 

Cu o cabină ce respectă standardele ROPS/FOPS, sistem de operare de ultimă generație și componente premium, Buldoexcavatorul Cukurova 888 poate satisface chiar și cele mai exigente cerințe ale operatorilor și constructorilor.

Dacă sunteți în căutarea unui buldoexcavator nou robust, eficient și versatil, Cukurova 888 Stage V cu roți egale este un produs de top pe care îl puteți lua în considerare.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )