campaign-notification campaign-notification

De ce sa alegi un buldoexcavator CASE

Publicat de UTILBEN17/12/2018

Un buldoexcavator CASE este performant, robust, eficient și excelează în condiții extreme. Cu acest utilaj, puteți să obțineți cele mai bune rezultatele în orice activitate.


Trimite-le prietenilor acest articol!


De ce să alegi un buldoexcavator CASE?

Un buldoexcavator CASE este performant, robust, eficient și excelează în condiții extreme. Cu acest utilaj, poți obține cele mai bune rezultatele în orice activitate. Dacă vrei să îți extinzi flota de utilaje și ai nevoie de un buldoexcavator, CASE este alegerea cea mai potrivită. Uimitoarea putere de ridicare îi permite buldoexcavatorului CASE manipularea materialelor grele cu ușurință, indiferent de condițiile de lucru.

Buldoexcavatorul CASE are caracteristici de top:

Mai multă putere, o înălțime mai mare de ridicare și o rază mai mare de acțiune.

Buldoexcavatoarele CASE au motoare puternice și, totodată, putere hidraulică mare. Un utilaj CASE poate să efectueze sarcini dintre cele mai dificile și să își spulbere practic concurența. Accesoriile care pot fi atașate pe un buldoexcavator CASE au o capacitate mai mare de încărcare, dacă luăm exemplul cupei, decât cele montate pe miniîncărcătoare frontale sau excavatoare compacte. În comparație cu utilajele de dimensiuni mai mici, buldoexcavatorul CASE are mai multă putere combinată și putere hidraulică pentru a ridica încărcături grele. Pe lângă asta, buldoexcavatorul se poate înălța mai mult decât miniîncărcătoarele. Calele îi oferă echilibrul perfect.

Deplasare eficientă pe orice șantier.

Buldoexcavatorul CASE se poate deplasa fără nicio problemă de pe un șantier pe altul, mai ales dacă șantierele sunt relativ apropiate unul de celălalt. În comparație cu miniîncărcătoarele și excavatoarele compacte, avantajul buldoexcavatorului este că nu necesită transport.


Avantajele buldoexcavatorului CASE:

  • Emisii reduse: motorul FPT de 3,4 litri, cu o putere mare și cuplu impresionant, reduce drastic emisiile și asigură cele mai mici costuri de întreținere de pe piață.
  • Mentenanță facilă: Capota motorului și așezarea structurată a componentelor permit efectuarea rapidă a operațiunilor de întreținere de rutină.
  • Vizibilitate sporită: Cabina asigură o vizibilitate excelentă, precum și o distribuire perfectă a greutății acestui buldoexcavator.
  • Răcire eficientă: Radiatoarele nu sunt suprapuse, iar ventilatorul reversibil ajută la extinderea intervalelor de service.
  • Braț de încărcare puternic: Un buldoexcavator CASE asigură cea mai mare capacitate de încărcare de pe piață și este cel mai bun echipament din clasa utilajelor de basculare.
  • Condiții extreme de lucru: Buldoexcavatorul CASE reprezintă soluția perfectă pentru condiții grele de lucru.

Sursa foto: Google


Trimite-le prietenilor acest articol!




Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )