campaign-notification campaign-notification

Tanarul FERMIER 2021 - KIOTI si UTILBEN

Publicat de Utilben01/09/2021

tanarul fermier, utilaje, kioti, utilben, tractor

In editia din anul 2021, „Tanarul Fermier” ar urma să acorde sprijin mai mare decat în anii trecuti cand se oferea pana la 50.000 euro. Vezi detalii!

În acest articol vom vorbi despre:


KIOTI - lider internațional în domeniul utilajelor agricole

KIOTI a devenit una dintre cele mai cunoscute mărci de tractoare compacte din Europa.

Reacția rapidă și adaptarea la provocările complexe ale pieței, angajamentul de a dezvolta utilaje durabile și de înaltă calitate au dus la distribuirea tractoarelor KIOTI în mai mult de 30 de țări din zona Uniunii Europene, acestea fiind deservite de peste 500 de distribuitori. 

Tractoarele KIOTI sunt fabricate 100% în Coreea de Sud, fiind recunoscute pentru fiabilitatea lor și pentru diversitatea de implemente și mașini agricole compatibile.

Tractoarele KIOTI au ajuns și în România, UTILBEN devenind unic importator pentru gama de tractoare KIOTI de la 21 până la 125 de cai putere. Aceste utilaje sunt ideale pentru agricultură, zootehnie, legumicultură, pomicultură și viticultură. 

 

UTILBEN – Tânărul Fermier

  • La UTILBEN, punem accent pe dezvoltare unitară și venim în întâmpinarea nevoilor partenerilor noștri cu soluții complete și ușor de accesat. Constant, căutăm varianta optimă pentru ca afacerea dumneavoastră să crească și să aducem astfel un plus valoare mediului de business din România.
  • Odată cu apariția programului de finanțare nerambursabilă „Tânărul Fermier”, am creat pachete speciale de echipamente agricole, care să corespundă întocmai cu cerințele de acordare a fondurilor. Vă punem la dispoziție utilaje și atașamente agricole perfect compatibile cu programul „Tânărul Fermier”.

Despre Tânărul Fermier 2021

În ediţia din anul 2021, „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” ar urma să acorde sprijin mai mare decât în anii trecuţi când se oferea până la 50.000 euro. 

Înscrierile încep în a doua jumătate a lunii august, iar ajutorul financiar va putea fi accesat şi de firmele cu mai mulţi acţionari (PFA-uri, II-uri sau IF-uri, dar şi asociaţi unici şi administratori ai unui SRL sau asociaţi majoritari ai unui SRL), conduse, pe termen lung, de un tânăr fermier. 

Condiţia este ca societăţile să se încadreze în categoria microîntreprinderilor sau în cea a întreprinderilor mici.  

SM 6.1, pentru care ghidul final de finanţare urmează să apară odată cu anunţarea perioadei de înscriere, este gestionată de Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Sprijinul de stat se va acorda sub formă de sumă forfetară în două tranşe - 75% la semnarea contractului de finanţare şi 25%, în funcţie de implementarea corectă a planului de afaceri, în maximum trei ani de la semnarea contractului de finanţare.

 

  • Apelați cu încredere la UTILBEN și, împreună, vom găsi cea mai bună soluție pentru transformarea în realitate a visului dumneavoastră de a deveni un fermier de succes!
  • Pentru mai multe informații legate de programul “Tânărul Fermier” 2021, accesati site-ul Utilben dedicat: www.utilajetanarulfermier.ro 
  • Consultă oferta Kioti de la Utilben:

 

Tractor Kioti CS2520U-EU cu incarcator frontal

Greutate: 710 kg

Putere: 24,5 CP

Normă poluare: Stage V

Capacitatea ridicare în punctul de ridicare: 715 kg

 Vezi detalii si pret 

Tractor Kioti CS2520U-EU

 

Tractor Kioti DK5020C-EU

Greutate:1848 kg

Putere: 50,3 CP

Normă poluare: Stage V

Capacitatea ridicare în punctul de ridicare: 1717 kg

 Vezi detalii si pret 

Tractor Kioti DK5020C-EU



Tractor Kioti RX7330PC

Greutate: 2795 kg

Putere: 73,1 CP

Normă poluare: Stage V

Capacitatea ridicare în punctul de ridicare:2075 kg

 Vezi detalii si pret 

Tractor Kioti RX7330PC



Tractor Kioti RX6630 -EU

Greutate:2360 Kg

Putere:66.4CP

Normă poluare: Stage V

Capacitatea ridicare în punctul de ridicare: 2256 kg

 Vezi detalii si pret 

Tractor Kioti RX6630 -EU

 

Tractor Kioti DK6020C-EU

Greutate:1848 kg

Putere:55 CP

Normă poluare: Stage V

Capacitatea ridicare în punctul de ridicare:1717 kg

 Vezi detalii si pret 

Tractor Kioti DK6020C-EU

 

Tractor Kioti CK3530CH-EU

Greutate:1578 kg

Putere:55 CP

Normă poluare: Stage V

Capacitatea ridicare în punctul de ridicare:1030 kg

 Vezi detalii si pret 

Tractor Kioti CK3530CH-EU

 

Vehicul Utilitar Kioti K9 2400

Greutate:930 Kg

Putere:24 CP

Normă poluare: Stage V

 Vezi detalii si pret 

Vehicul Utilitar Kioti K9 2400


Pentru detalii legate de programul "Tanarul Fermier" si toata gama de oferte Utilben acceseaza www.utilajetanarulfermier.ro  sau contacteaza-ne telefonic 0733 040 000.

Cum vă ajută tractoarele Kioti în pomicultură și viticultură

Care sunt principalele beneficii ale utilizării tractoarelor KIOTI în pomicultură și viticultură:

  • Tractoarele KIOTI sunt ușor manevrabile datorită direcției hidrostatice. Această dotare vă ajută atunci când vreți să faceți o manevră de întoarcere a utilajului într-un spațiu îngust, precum spațiile din solarii, zonele dintre rândurile de viță de vie sau între pomii fructiferi.

 

  • Aceste tractoare compacte se pliază perfect pentru orice tip de cultură datorită diversității de utilaje oferite de KIOTI. Tractoarele KIOTI pot fi cu sau fără cabină, cu sau fără încărcător frontal, cu ecartament îngust, cu roți agricole sau roți pentru gazon.

 

  • În interiorul unui tractor marca KIOTI vă veți simți întotdeauna confortabil și în siguranță, astfel activitățile realizate cu aceste tractoare devin foarte plăcute. Manetele și pedalele sunt foarte bine poziționate, oferindu-vă astfel posibilitatea de a opera tractorul fără niciun fel de dificultate.

 

  • Aceste tractoare sunt puternice cu un sistem de tracțiune 4x4. Astfel, cu tractoarele KIOTI veți putea lucra ușor chiar și în cele mai dificile zone, precum terenurile în pantă, terenurile aflate pe dealuri, și veți putea duce la bun sfârșit sarcini diverse.

 

Veți putea utiliza o mare varietate de implemente agricole care se pretează pentru activitățile din domeniul pomiculturii, viticulturii sau legumiculturii. 

  • Spre exemplu, veți putea atașa implemente pentru:
  • pregatirea terenului: pluguri, discuri, freze simple sau cu palpator
  • tocătoare pentru resturi vegetale
  • mașini de administrat îngrășăminte
  • atomizoare pentru efectuarea tratamentelor împotriva bolilor și dăunătorilor,
  • burghie pentru sapatul gropilor,
  • retro-excavatoare pentru săpat șanțuri,
  • remorci pentru transportul fructelor și legumelor.

 

Cum te ajută tractoarele Kioti în zootehnie

Ca și crescător de animale, întotdeauna sunteți în căutarea unor utilaje care vă pot ușura munca în fermă. Vreți să achiziționați echipamente care să merite investiția făcută, și cum ați putea investi mai bine banii, dacă nu într-un tractor de compact și foarte versatil?

Un tractor care va fi folosit într-o fermă de animale trebuie să aibă dimensiuni reduse pentru a putea pătrunde în spații înguste. Trebuie să fie versatil și pregătit pentru o largă varietate de activități agricole. Și, bineînțeles, calitatea tractorului trebuie să fie premium, pentru că un tractor bun vă va ajuta să economisiți bani și timp.

Tractoarele KIOTI dețin toate aceste calități și pot fi utilizate pentru o multitudine de activitățile din ferma dvs.

Dacă dețineți sau doriți să deschideți o fermă zootehnică, KIOTI este tractorul ideal! Puteți să atașați diverse implemente specifice lucrărilor realizate într-o fermă de animale. 

Un astfel de utilaj agricol vă va ajuta să transportați mâncarea animalelor, să ridicați și transportați baloții de paie, să faceți curățenie în grajduri, să încărcați gunoiul sau, pe timp de iarnă, vă poate ajuta chiar și la deszăpezire. În plus, același tractor va fi foarte util și pentru muncile din câmp, iar acest lucru vă va ajuta să faceți economii semnificative.

 

Citește și alte articole despre tractoarele KIOTI:

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )