campaign-notification campaign-notification

Top 3 motive pentru care sa alegi utilajele Sunward

Publicat de UTILBEN04/01/2024

utilaje sunward, miniexcavator sunward, excavator sunward, midiexcavator sunward, miniincarcator sunward, nacela sunward

Descopera care sunt cele mai importante top 3 motive pentru care sa alegi utilajele Sunward

Dacă ești în căutare de echipamente inteligente și care să performeze la cote maxime, atunci îți recomandăm să citești acest articol și să afli care sunt principalele motive pentru care utilajele Sunward sunt alegere de care ai nevoie. Sunward reprezintă la momentul actual unul dintre cei mai mari producători de utilaje de construcții. În ceea ce privește piața de construcții din România, Sunward deține poziția de lider pentru segmentul de miniexcavatoare. 

UTILBEN reprezintă unicul furnizor de utilaje Sunward din România. Flota de echipamente marca Sunward cuprinde următoarele categorii: miniexcavatoare, midiexcavatoare, excavatoare, miniîncărcătoare, nacele. 

Iată care sunt principalele 3 motive pentru care să alegi utilajele Sunward:

  1. Utilajele Sunward sunt echipamente practice
  2. Utilajele Sunward sunt disponibile pe diverse modele și dimensiuni
  3. Utilajele Sunward presupun costuri reduse

miniexcavator sunward

1. Utilajele Sunward sunt echipamente practice

Indiferent de activitatea sau proiectul desfășurat utilajele Sunward sunt echipamente practice și care îți oferă o mulțime de beneficii. Așadar, în funcție de ceea ce ai nevoie îți vom prezenta pe scurt fiecare dintre echipamente și câteva exemple de activități în care acestea pot fi folosite.

Miniexcavatorul Sunward este un utilaj versatil care permite realizarea activităților și în cele mai restrânse spații. Fiind un echipament practic, acesta este compatibil cu o serie impresionantă de atașamente, precum: diverse tipuri de cupe, picoane hidraulice, cuplaj rapid, trenchere, foreze, tiltrotator, plăci compactoare, atașamente tip gheară. Alege un miniexcavator Sunward, dacă proiectul sau activitatea ta implică oricare dintre următoarele lucrări: terasamente, amenajare a terenurilor, construire a drumurilor, lucrări municipale, construcții rezidențiale, excavare în zone cu acces limitat precum racordări la utilități.

Designul cabinei care depășește cu puțin lățimea șenilelor îi permite midiexcavatorului Sunward să realizeze activități în spații înguste în care în mod normal un excavator nu poate pătrunde. Acesta reprezintă un ajutor important atunci când desfășurați activități cu un grad de complexitate mai mare în care un miniexcavator nu ar avea forța necesară, iar spațiul de lucru este inaccesibil unui excavator.

excavator sunward

Excavatorul Sunward este un utilaj puternic și adaptabil. Motorul său și designul echipamentului îl transformă într-un adevărat maestru al șantierului de construcții. În ciuda dimensiunilor pe care le are, excavatorul Sunward oferă operatorului precizie să efectueze diverse sarcini cu un grad mare de complexitate. Alege să lucrezi cu un excavator Sunward pentru efectuarea operațiunilor, precum: excavări, curățarea șanțurilor sau a canalelor, spargerea asfaltului, toaletarea vegetației, manipularea sau descărcarea obiectelor masive din lucrări de terasamente, etc.

Miniîncărcătorul Sunward este un utilaj cu care se poate lucra rapid și ușor permițând accesul și în cele mai restrânse spații de lucru. Acesta este compatibil cu o serie impresionantă de atașamente, așadar poate deveni multifuncțional printr-o simplă înlocuire a atașamentului. În principal, un miniîncărcător Sunward este utilizat în: lucrări de construcții, demolări și reciclare, minerit, lucrări de infrastructură, peisagistică.

Nacela Sunward este alegerea potrivită pentru realizarea de lucrări la înălțime. Aceste utilaje se definesc prin adaptabilitate și pot fi folosite la construirea și întreținerea diverselor tipuri de clădiri. În funcție de modelul ales, nacela Sunward poate utilizată atât în exterior, cât și în interior.

miniincarcator sunward

2. Utilajele Sunward sunt disponibile pe diverse modele și dimensiuni

În funcție de activitatea pentru care sunt utilizate, utilaje Sunward sunt disponibile pe diverse modele și dimensiuni. 

Miniexcavatorul Sunward este dotat cu șenile de cauciuc, element ce îi permite să lucreze pe diverse suprafețe fără a le deteriora. Acesta este disponibil în mai multe dimensiuni care de asemenea au rolul de a facilita realizarea a diverse operațiuni, așadar avem: miniexcavator cu o greutate mai mică de o tonă, miniexcavatoare de 1-2 tone, miniexcavatoare 2-4 tone.

Midiexcavatorul Sunward are o dimensiune cuprinsă între 5 - 8 tone și este dotat de asemenea cu șenile din cauciuc. Excavatorul Sunward este disponibil pe mai multe variante ale aparatului locomotor, așadar deosebim: excavator pe roți, excavator pe șenile. În ceea ce privește dimensiunile disponibile ale unui excavator Sunward, acestea se încadrează între 15-36 tone. 

Miniîncărcătorul Sunward este disponibil pe două modele având șenile de cauciuc sau având roți. În funcție de înălțimea de ridicare, se disting miniîncărcătoare cu o înățime cuprinsă între 3 - 3,2 metri. Utilajele Sunward de tip nacelă sunt disponibile în diverse dimensiuni de ridicare pentru nacela Sunward de tip foarfecă. Prin urmare, nacela foarfecă poate fi pe baterii sau electrică și poate avea dimensiuni de ridicare cuprinse între 0,8 - 14 metri. 

nacela sunward

3. Utilajele Sunward presupun costuri reduse

Având design compact și tehnologii de ultimă generație, utilajele Sunward sunt proiectate în așa fel încât să fie ușor de manevrat și să fie totodată ușor de reparat. Aceste utilaje folosesc piese fiabile și durabile, iar amplasarea lor permite realizarea întreținerilor și a reparațiilor  fără probleme. Un mare plus al acestor utilaje este faptul că au fost concepute să fie compatibile cu multiple atașamente, așadar cu un singur utilaj se pot executa mai multe tipuri de lucrări. În ceea ce privește echipamentele electrice acestea au un consum mic de energie. Prin urmare, echipamentele din marca Sunward înregistrează costuri reduse de operare. 

motor utilaje sunward

Concluzie

În concluzie, utilajele Sunward sunt un real ajutor atunci când îți dorești să înregistrezi rezultate remarcabile pentru proiectele tale. Disponibilitatea modelelor și a dimensiunilor permit clientului să aleagă exact ceea ce are nevoie la costuri reduse. Unul din marile avantaje al utilajelor Sunward este multifuncționalitatea pe care o poate explora operatorul printr-o simplă înlocuire a atașamentelor.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )