campaign-notification campaign-notification

Top 5 utilaje care au apărut în filme

Publicat de Robert21/05/2020

Top 5 utilaje care au apărut în filme

Care sunt utilajele care au aparut in filme. Filme in care apar utilaje.

Top 5 utilaje care au apărut în filme

De cele mai multe ori când ne gândim la utilaje de construcții, nu ne imaginăm că acestea ar putea fi starurile unor filme. Fiind pasionați de acestea, am început să le căutăm pe marile ecrane și spre surprinderea noastră i-am și găsit în unele filme pe care probabil și voi le-ați văzut dar nu v-au sărit în ochi.

Iată top 5 utilaje care au apărut în filme

1. Killdozer 1974 – Filmul în care un bulldozer Caterpillar D9 este posedat de un spirit malefic și ajunge să atace oamenii din jurul lui. Deși filmul a fost creat pentru televiziune, el nu s-a bucurat de notorietate, fiind clasat ca și un film slab. Se spune că celor de la CAT nu le place să vorbească despre acest film. Cine s-ar fi gândit că un utilaj care rănește oamenii ar fi publicitate proastă? :D :D

În poza de mai jos puteți vedea “monstrul” modern din film.

buldozer Caterpillar

 

2. Skyfall 2012 – Cum probabil știți, Skyfall este un film cu James Bond, celebrul spion, jucat de Daniel Craig. Dar azi nu vom vorbi despre eroismul lui Jamos Bond, ci despre un excavator Caterpillar 320D, care este folosit pentru a călca în picioare trei Volkswagen Beetle și pentru a infiltra un tren în miscare!

 Vezi momentul surprins mai jos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


3. Seria de filme Transformers – Imposibil să nu fi văzut măcar un film din seria Transformers, dacă nu de bună voie atunci pentru că a vrut cel mic să se uite neapărat. Filmul este despre mașini și utilaje care se transformă în roboți și luptă pentru salvarea omenirii. Câți dintre voi ați recunoscut brandurile de utilaje din film? De la Caterpillar 773B, la Komatsu HD465-7, la Volvo EC700C, acest film este plin de utilaje gata să salveze lumea.

 

4. Hitchhiker’s Guide to the Galaxy - în această adaptare cinematografică din 2005 a filmului, o echipă de demolare JCB de aproximativ douăzeci de mașini a fost poziționată pentru a distruge casa personajului Arthur Dent.

Prin aceste utilaje se numara:

·         JCB 8060

·         JCB JS200

·         JCB JS130

·         JCB 722

·         JCB 456ZX

·         JCB 4CX

·         JCB 3CX

·         JCB 411

5. Hellfighters - Mulți pasionați de utilaje mari sunt familiarizați cu imaginea iconică a megastarului John Wayne în rolul său de Chance Buckman stând în cabina unui buldozer Caterpillar D7. Filmul Hellfighters din 1968, care s-a bazat pe povestea adevărată a locurilor de muncă de stingere a incendiilor din „Red” Adair a fost un indragit in America. Adair a fost cel care a insistat să folosească brandul Caterpillar pentru autenticitate.

 


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )