campaign-notification campaign-notification

Acasa  >   Second-Hand  >   Buldozere

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

Caterpillar (11)
Komatsu (8)
Liebherr (7)
Case (1)
DRESSTA (1)
Shantui (1)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)

Buldozere Second Hand

Buldozere second-hand si noi din import, verificate si gata de pus la lucru. Oferim o gama larga de buldozere second hand, bulzodere, buldozere second hand Caterpillarbuldozere second hand Case, buldozere second hand Komatsubuldozere second hand Liebherr,  . In special buldozere second hand, ne asiguram ca,buldozerele pe care vi le livram se afla in cea mai buna conditie din punct de vedere tehnic si estetic. Utiben va poate oferi garantie, transport si service (inclusiv piese) chiar si dupa livrarea buldozerelor.

Buldozere

Buldozer Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

UTILBEN este principalul importator din Romania de utilaje second-hand de constructii. Iti oferim cea mai variata gama de utilaje second hand din Romania: Buldoexcavatoare Second hand, Buldozere Second hand, Incarcatoare Frontale Second hand, Excavatoare Second hand, Excavatoare pe Roti Second hand, Excavatoare Industriale Second hand, Excavatoare Senile Second hand, MiniExcavatoare Second hand, Cilindri Compactori Second hand,MiniIncarcatoare Second hand, Freze Asfalt Second hand, Finisoare Asfalt Second hand.

Cumpara Buldozere Second Hand si poti beneficia de o garantie de minimum 30 de zile. Astfel, ai certitudinea ca buldozerele sunt in stare buna de functionare si sunt gata de pus la lucru.

Utilben iti pune la dispozitie o divizie specializata de piese si accesorii si o retea de service la nivel national, precum si un service mobil pentru buldozerul tau second hand.

×

Cum va putem ajuta?