Acasa  >   Second-Hand  >   Buldozere

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

Komatsu (7)
Caterpillar (2)
Case (1)
DRESSTA (1)
Liebherr (1)
Shantui (1)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)

Buldozere Second Hand

Buldozere second-hand si noi din import, verificate si gata de pus la lucru. Oferim o gama larga de buldozere pe senile second hand, bulzodere, buldozer Catbuldozere second hand Case, buldozere Komatsubuldozere second hand Liebherr. Vanzare buldozere second hand, ne asiguram ca,buldozerele pe care vi le livram se afla in cea mai buna conditie din punct de vedere tehnic si estetic. Utiben va poate oferi garantie, transport si service (inclusiv piese) chiar si dupa livrarea buldozerelor. Buldozer pe senile, de vanzare.

Buldozere

Buldozer Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

Buldozer de vanzare

Dacă sunteți în căutarea unui buldozer de vânzare, sunteți la locul potrivit! Avem o gamă largă de buldozere de la cele mai bune branduri, la prețuri competitive.

Utilben iti pune la dispozitie o divizie specializata de piese si accesorii si o retea de service la nivel national, precum si un service mobil pentru buldozerul tau second hand.

Toate buldozerele noastre sunt verificate și testate înainte de a fi puse la vânzare, astfel încât să vă puteți baza pe calitatea și performanța lor. Avem și o echipă de experți care vă pot ajuta să găsiți buldozerul potrivit pentru nevoile dvs. și să vă ofere asistență în orice etapă a procesului de achiziție.

Buldozerele sunt unele dintre cele mai versatile și puternice mașini din domeniul construcțiilor și agriculturii. Acestea sunt utilizate pentru a muta și a nivelarea solului, a îndepărta materialele nedorite și a deschide cai de acces în zone dificile. Buldozerele pot fi utilizate într-o varietate de situații, de la construcția de drumuri și autostrăzi, la dezvoltarea terenurilor agricole și a terenurilor pentru construcții.

În general, un buldozer este o investiție importantă pentru orice afacere sau proiect de construcție. Dacă sunteți interesat să achiziționați un buldozer, consultați ofertele noastre și luați legătura cu echipa noastră pentru a obține asistență în găsirea produsului potrivit.

 

×

Cum va putem ajuta?