campaign-notification campaign-notification

Totul despre un miniexcavator Sunward 35UF

Publicat de UTILBEN19/01/2023

miniexcavator nou, miniexcavatoare, miniexcavator sunward 35uf, excavator compact, miniexcavatoare noi, miniexcavatoare, mini-excavator, mini-excavatoare

Totul despre un miniexcavator Sunward 35UF Un miniexcavator nou care iti va permite sa lucrezi la cote maxime in santier.

Un miniexcavator nou de excepție, ideal pentru orice constructor - Sunward SWE 35UF

În spațiile înguste veți avea nevoie de un utilaj compact care se se va adapta cu ușurință în condiții dificile de muncă. Fie că este vorba despre construirea unei case, săparea unui șanț sau realizarea unui terasament, producătorul Sunward vă aduce soluția perfectă: modelul de miniexcavator nou Sunward SWE 35UF. 

Acest miniexcavator se remarcă prin îmbinarea armonioasă dintre putere și dimensiuni compacte, ceea ce îi oferă un grad înalt de adaptabilitate. Cu SWE 35UF veți putea lucra fără impedimente într-o varietate de lucrări desfășurate în zone restrânse. 

În următrorul videoclip, puteți vedea miniexcavatorul Sunward SWE 35UF în acțiune:

Din acest articol veți afla răspunsurile la următoarele întrebări:

  • Ce greutate are acest miniexcavator Sunward 35UF?
  • Ce motor are un miniexcavator Sunward SWE 35UF?
  • Ce sistem hidraulic are un miniexcavator nou Sunward 35UF?
  • Care sunt atașamentele compatibile cu un miniexcavator nou Sunward SWE 35UF?
  • Cât de ușor manevrabil este miniexcavatorul Sunward SWE 35UF?
  • Ce elemente asigură siguranța în muncă a operatorului unui miniexcavator nou 35UF?
  • Ce nivel de confort oferă miniexcavatorul SWE 35UF?
  • Cum se întreține un miniexcavator nou?
  • Care sunt dimensiunile miniexcavatorului 35UF?

Ce greutate are acest miniexcavator Sunward 35UF?

Miniexcavatorul cântărește doar 3,85 de tone, ceea ce înseamnă că este mai ușor de transportat la  și, datorită dimensiunii reduse, se poate adapta cu ușurință oricăror condiții de muncă.

Ce motor are un miniexcavator Sunward SWE 35UF?

Fiind echipat un motor diesel Kubota, de 25 cai putere, acest miniexcavator nou 35UF poate efectua diverse operațiuni, inclusiv pe teren denivelat sau alunecos. Motorul puternic produce 18,5 kilowați, la 2200 de rotații pe minut și respectă norma de emisii Stage V. Aceste caracteristici conturează un motor prietenos cu mediul și care oferă eficiență maximă în muncă. Motoarele Stage V ale utilajelor Sunward se află în conformitate cu noile prevederi europene în materie de clasă de emisii. Acesta este un avantaj important, luând în considerare faptul că legislația europeană devine din ce în ce mai strictă în ceea ce privește emisiile de noxe și dioxid de carbon produse de motoarele utilajelor.

Ce sistem hidraulic are un miniexcavator nou Sunward 35UF?

Un alt avantaj al modelului de miniexcavator Sunward SWE 35UF este sistemul hidraulic din dotare. Acesta îi permite utilajului să ajungă la performanțe inegalabile. Miniexcavatorul este echipat cu un sistem hidraulic furnizat fie de Rexroth by BOSCH, fie de Kayaba Japan, producători cu renume în acest domeniu. Acest sistem hidraulic vă permite să realizați mișcări fluide și foarte precise cu brațul de excavare și cupa.

Care sunt atașamentele compatibile cu un miniexcavator nou Sunward SWE 35UF?

Când vine vorba despre atașamentele care pot fi cuplate la acest utilaj, numărul acestora este impresionant. Acest excavator compact vine echipat cu un circuit hidraulic suplimentar cu ajutorul căruia veți putea instala un număr mare de atașamente. De asemenea, miniexcavatorul 35UF e prevăzut cu o cuplă rapidă hidraulică și cu o instalație hidraulică pentru picon. Cupla rapidă vă oferă o eficiență crescută și operare facilă. 

Cât de ușor manevrabil este miniexcavatorul Sunward SWE 35UF?

Este printre cele mai performante utilaje din categoria sa, iar acest lucru se datorează în parte manevrabilității ușoare. Rotirea cabinei acestui miniexcavator nou poate fi realizată fără griji deoarece mișcarea nu va cauza depășirea amprentei la sol a utilajului. Atunci când lucrările pe care le efectuați se află în imediata apropiere a unui perete, gard sau alt obstacol, acest aspect devine esențial. Astfel, veți spori productivitatea, iar operatorul nu va fi nevoit să se preocupe cu repoziționarea utilajului, ci își va desfășura activitatea cu mai multă ușurință. 

De asemenea, pivotarea brațului de excavare vă permite să lucrați în siguranță în spații restrânse și greu de accesat. Acesta reprezintă încă un aspect care vă permite să excavați cu ușurință în apropierea diverselor obstacole, fără a fi nevoie să repoziționați de fiecare dată utilajul.

Ce elemente asigură siguranța în muncă a operatorului unui miniexcavator nou 35UF?

Cabina este montată pe un cadru metalic și respectă reglementările FOPS/TOPS în vigoare, ceea ce oferă siguranță maximă operatorului. Alte elemente ce oferă un grad înalt de siguranță în muncă sunt: barele de protecție, centura de siguranță, tija de blocare a mecanismelor de operare, ciocanul de siguranță, frâna de blocare a brațului, mecanismele de pornire și, evident, frâna de mână.

Ce nivel de confort oferă miniexcavatorul SWE 35UF?

Cabina operatorului se distinge printr-un spațiu generos care vă oferă posibilitatea să lucrați în condiții de confort maxim. Dispunerea comenzilor de bord și a display-ului vă ajută să lucrați mult mai ușor cu utilajul și să vă bucurați de o experiență plăcută indiferent de lucrare. Scaunul operatorului este echipat cu un sistem de atenuare a șocurilor. Iar parbrizul și geamurile de mari dimensiuni vă asigură o vizibilitate excelentă, riscul de accidente fiind redus. Pentru un plus de confort, cabina este prevăzută cu un sistemul performant de aer condiționat și comenzi intuitive. 

Cum se întreține un miniexcavator nou?

Fiabilitatea unui utilaj nu stă doar în dotările sale și gradul de performanță, ci se referă deopotrivă și la elementele care facilitează mentenanța acestuia. Orice utilaj trebuie întreținut corespunzător pentru a putea fi utilizat la cote maxime, iar miniexcavatorul Sunward SWE 35UF este construit în așa fel încât să vă fie cât mai ușor să-l mențineți în cea mai bună formă. Mentenanța acestui miniexcavator nou se poate realiza foarte ușor, pur și simplu prin ridicarea capotei din spate și cea din lateral. Aceste capote se deschid la un unghi larg care vă permite accesul rapid la componentele utilajului. Așadar, veți putea realiza verificarea periodică și schimbarea filtrelor fără nici un fel de probleme.

Care sunt dimensiunile miniexcavatorului 35UF ?

Fiind un utilaj dedicat spațiilor restrânse, acest lucru este evident prin dimensiunea sa compactă. Aceast miniexcavator nou are o lungime de 489 cm, o lățime de 170 cm și o înălțime de 255 cm. Ridicat, brațul de excavare poate ajunge la 492 cm, poate săpa la o distanță de 539 cm și la o adâncime de 312 cm.

Concluzii

Aceste trăsături ale modelului de miniexcavator nou Sunward SWE 35UF demonstrează că acesta a fost creat pentru a oferi un nivel înalt de eficiență, performanță maxime și fiabilitate fără cusur. Acest utilaj se pretează în lucrări de săpare și curățare a șanțurilor, construirea și întreținerea drumurilor, ridicarea cablurilor și a conductelor de apă. 

UTILBEN este unic importator al utilajelor Sunward în România, și vă oferă o serie de avantaje la achiziționarea oricărui utilaj de la acest producător:

  • Garanție extinsă de până la 3 ani
  • Finanțare în 48 de ore și dobândă avantajoasă
  • Service cu acoperire națională
  • Intervenție service în maximum 48 de ore
  • Stoc de piese și atașamente cu livrare rapidă
  • Posibilitatea de închirierea a utilajelor și buyback

Veți putea urmări mai jos o prezentare video completă a miniexcavatorului 35UF realizată de Utilaje TV:

Vă invităm să vedeți acest miniexcavator nou Sunward SWE 35UF pe site-ul UTILBEN sau, dacă aveți nevoie de alt utilaj, puteți vedea gama întreagă de utilaje de construcții Sunward pe site-ul www.sunward.ro.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )