campaign-notification campaign-notification

Ce tip de tractor folosesti pentru fiecare activitate agricola

Publicat de 06/05/2022

tractor, tractor pentru fiecare activitate agricola, tractoare, tractor utilitar, tractoare pentru pomicultura, tractor de gradina

Pentru fiecare activitate din agricultura, exista un tip de tractor care face munca mult mai bine, iata toate categoiile de tractoare.

Alegeți acel tip de tractor care se potrivește cel mai bine cu muncile agricole pe care le desfășurați zi de zi.

Diversele munci agricole necesită fiecare un tip de tractor specific, iar pe piață veți găsi o mare varietate de categorii tractoare și mașini agricole. Diferitele tipuri de tractoare sunt concepute pentru a furniza mult cuplu la o viteză mică. Tractează o remorcă sau mașini folosite în agricultură, construcții sau industrie. Fermierii efectuează o varietate de sarcini agricole, iar mașinile și uneltele agricole necesare sunt proiectate pentru fiecare sarcină. În mod similar, au fost produse multe tipuri diferite de tractoare pentru a satisface nevoile și cerințele fermierilor. 

Mai jos sunt descrise 5 tipuri diferite de tractoare pentru diverse aplicații, pentru a vă ajuta să alegeți modelul potrivit.

  • Tractor pentru culturi pe rânduri
  • Tractor utilitare
  • Tractor de grădină
  • Tractor pentru pomicultură și viticultură
  • Tractor pentru transportat implemente agricole
  1. Tractor pentru culturi pe rânduri

Scopul acestui tractor este construit cu scopul de a fi utilizat pe câmpurile în care fermierii seamănă culturi pe rând. Acest tractor este un utilaj adaptabil care poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini agricole, cum ar fi aratul, recoltarea, nivelarea, graparea și tragerea de semănătoare.

Aceste tractoare pentru culturi pe rânduri prezintă mai multe avantaje, inclusiv garda la sol ridicată, manevrarea facilă și mișcările rapide și precise. Cu toate acestea, tractoarele de acest tip sunt mai scumpe decât alte categorii de tractoare.

  1. Tractor utilitar

Fermierii care nu au bugetul necesar pentru a achiziționa mai multe echipamente pentru diverse sarcini agricole pot opta pentru tractoare utilitare. Acestea sunt proiectate pentru lucrări de uz general, cum ar fi aratul și adăugarea altor tipuri de atașamente pentru a putea realiza mai multe tipuri de sacrini. Aceste tractoare utilitare dispun de motoare mai puternice, între 50 și la 140 cai putere.

Aceste tractoare pot îndeplini o varietate de sarcini și sunt ideale pentru amenajarea terenurilor și agricultură. Un tractor utilitar poate trage, de asemenea, alte echipamente agricole cum ar fi motocultoare, secerătoare, treieratoare, și nu numai. Motoarele acestor tractoare sunt fie pe benzină, fie diesel. 

  1. Tractor de grădină

Tractoarele de grădină au de obicei dimensiuni compacte și motoare cu putere mai mică decât alte tipuri de tractoare. De regulă, motoarele au până în 20 cai putere. Sunt folosite în principal pentru tăierea ierbii sau pentru construirea paturilor noi de flori în grădini. Tractoarele de grădină au roți care au aproximativ aceeași dimensiune precum cele ale unui un scuter, dar mult mai groase.

  1. Tractor pentru pomicultură și viticultură

Aceste diferite tipuri de tractoare sunt tractoare specializate care sunt utilizate exclusiv în livezi. Acestea sunt de obicei foarte înalte și înalte, permițând utilizatorului să stea pe tractor în timp ce culege fructe sau tunde pomi. În afara suprafeței tractorului, este clar, ceea ce înseamnă că puteți intra și în jurul tuturor copacilor fără probleme.

Pot fi folosite în multe feluri de livezi, indiferent de tipul pomilor fructiferi. De asemenea, sunt ideale pentru viticultură. Acest tip de tractor e atât de personalizat încât până și anvelopele sunt proiectate pentru a se potrivi în terenul din livada dvs., deoarece, dacă nu ar fi adaptate, ați avea probleme cu spinii de pe crengile pomiilor fructiferi. Aceste tractoare pentru pomicultură și tractoare pentru viticultură sunt în mod normal destul de înguste, fără proeminențe și au locuri închise în care operatorii pot fi în siguranță în timp ce manevrează utilajul.

KIOTI aduce o gamă de tractoare pentru pomicultură și viticultură. Dimensiunile compacte împreună cu o serie de caracteristici inovative fac aceste utilaje perfecte pentru orice lucrare din aceste domenii ale agriculturii.

  1. Tractor pentru transportarea implementelor

Funcția principală a tractoarelor cu instrumente de transport este de a facilita atașarea implementelor agricole prin extinderea șasiului între anvelopele din față și din spate. Aceste tipuri de tractoare sunt disponibile într-o varietate de modele și dimensiuni.

Concluzii

Acest ghid despre diferitele tipuri de tractoare vă va să înțelegeți mai bine diferitele tipuri de tractoare utilizate în țara noastră. Vedeți ofertra noastră de tractoare noi și tractoare second-hand pentru eficientizarea lucrărilor agricole.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )