campaign-notification campaign-notification

Un buldoexcavator cu roti egale, fara egal: Cukurova 888

Publicat de Utilben12/11/2021

buldoexcavator roti egale, buldoexcavatoare noi, buldoexcavator nou, buldoexcavatoare Cukurova, buldoexcavator de vanzare, buldoezcavatoare roti egale

Buldoexcavatorul Cukurova 888 este unul dintre cele mai populare modele de buldoexcavatoare. Afla care sunt avantajele achizitionarii acestui buldoexcavator.

Unul dintre cele mai populare modele de buldoexcavatoare din gama noastră, modelul 888 se distinge prin fiabilitate și performanță.

Cukurova 888 este și cel mai mare model din gama acestui producător, fiind echipat cu roți egale de 16,9/28, cutie Power Shift cu Autoshift și comenzi pe joystick. 

Acest buldoexcavator cu roți egale Cukurova 888 este apreciat la scară largă datorită unui ansamblu de caracteristici unice pe care le vom detalia în acest articol.

Dar, mai întâi, vă vom prezenta beneficiile oferite de UTILBEN la achiziția oricărui buldoexcavator Cukurova:

  • 3 ani garanție pentru orice model de buldoexcavator Çukurova 
  • UTILBEN vă oferă finanțare dobândă de la 0% pe o perioadă de 5 ani
  • UTILBEN vă pune la dispoziție un serviciu de închiriere
  • Posibilitate de închiriere și, ulterior, achiziționare a buldoexcavatorului Çukurova închiriat
  • UTILBEN realizează buy-back și vă finanțează diferența de preț pentru un utilaj nou
  • Dotări full-option
  • Atestat Tehnic R.A.R.
  • Livrare la adresă

Performanță deosebită

Va fi dificil să găsiți pe piață alt buldoexcavator cu roți egale care să beneficieze de aceeași îmbinare perfectă între siguranță în muncă, performanță ridicată și confort. Cukurova este dintre pionierii sistemelor de control de nouă generație pentru buldoexcavatoare. Sistemul de comenzi cu joystick-uri acționate hidraulic permite operatorilor să depună mai puțin efort și cu o precizie mult mai mare a mișcărilor în timpul muncii. Acest sistem inovativ asigură o control foarte bun, operatorul având posibilitatea să opereze utilajul și atașamentele instalate cu mai multa precizie și efort minim.

Motor puternic

Buldoexcavatorul Cukurova 888 este echipat cu un motor Perkins Stage V, dotat cu turbină. Acest motor diesel de 100 cai putere oferă performanțe superioare și respectă toate reglementările europene de emisii. 

buldoexcavator cu roti egale

Câteva dintre avantajele acestui motor:

  • Structură rezistentă
  • Cuplu impresionant la turație redusă
  • Consum redus de combustibil și costuri reduse de întreținere
  • Filtru de aer cu sigiliu radial și cu elemente de siguranță
  • Indicator luminos pentru starea filtrului de aer

Dotări premium

Çukurova 888, în varianta sa standard, vine echipat cu o transmisie Carraro, pompă hidraulică Bosch și pompă de injecție John Deere. Astfel, dvs. aveți garanția achiziționării unui utilaj premium la un excelent raport calitate-preț.

Distribuție optimă a greutății

Noul buldoexcavator cu roți egale Çukurova 888 este conceput în așa fel încât greutatea să fie distribuită optim. Ca rezultat, utilajul este ușor manevrabil și mult mai stabil în operare.

buldoexcavatoare roti egale

Confort deosebit și siguranță în operare

Pentru un confort sporit în operare, joystick-urile buldoexcavatorului sunt poziționate pe coloane ajustabile. Datorită acestui sistem inovativ, operatorul are posibilitatea de a aranja panoul de control după bunul plac. Astfel, operatorul va putea lucra mult mai ușor cu buldoexcavatorul și se va simți, în fapt, ca în cabina unui excavator, având toate comenzile la îndemână.

Confortul și siguranța sunt oferite și de structura cabinei certificate ROPS/FOPS. Aceasta oferă protecție împotriva răsturnării și a altor pericolelor externe. Geamurile largi ale cabinei sunt fabricate din sticlă securizată și vă protejează împotriva luminii puternice. Mai mult decât atât, coloana de direcție este reglabilă. În acest fel operatorul poate seta volanul în orice poziție  preferă pentru a avea o vizibilitate mai bună.

buldoexcavator nou

Iar confortul nu ar fi complet fără un fotoliu ergonomic extrem de comod. La bordul buldoexcavatorului 888 vă veți simți precum în propria mașină, știind foarte bine unde găsiți toate comenzile. Bordul este de mari dimensiuni și vă oferă informațiile necesare într-un format ușor de citit. Printre acestea, se numără și nivelul de combustibil, timpul de lucru, indicatorii de mentenanță sau temperatura uleiului. Panourile de comenzi vin la pachet cu semnale vizuale și acustice pentru a preveni operatorul în caz de pericol.

Mentenanță facilă

Întreținerea acestui buldoexcavator cu roți egale Cukurova 888 poate fi realizată foarte ușor datorită design-ului capotei construite din 3 bucăți. Veți avea astfel un acces facil la componentele utilajului. Punctele de gresare, știfturile și bucșele sunt bine etanșate, astfel încât impuritățile, praful sau umezeala să nu-i afecteze funcționalitatea. Aceste mici detalii prelungesc durata de viață a utilajului, iar timpii de mentenanță și service devin mai lungi. Acest lucru înseamnă că cheltuielile de întreținere devin și ele mai mici.

Consum redus de combustibil

Buldoexcavatorul Çukurova 888 e remarcă printr-o putere deosebită, dar și datorită consumului mic de combustibil. Motorul Stage V îi permite utilajului să fie prietenos cu mediul înconjurător și ușor de întreținut. 

 

Pentru a vedea mai multe detalii tehnice despre acest buldoexcavator cu roți egale Cukurova 888, vă invităm să accesați pagina de produs.

De asemenea, mai jos veți putea urmări o prezentare video a buldoexcavatorului Cukurova 888:


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )