campaign-notification campaign-notification

5 Informatii vitale la achizitionarea unui Buldoexcavator

Publicat de UTILBEN13/12/2018

Ce trebuie sa stii la achizitionarea unui Buldoexcavator. Exista intodeauna o diferenta intre nevoia si dorinta de a achizitiona un buldoexcavator.

 •  5 Informatii vitale la achizitionarea unui Buldoexcavator


  Trimite-le prietenilor acest articol!


  1. Chiar am nevoie de un Buldoexcavator?

  Exista întotdeauna o diferență între nevoia și dorința de a achiziționa un buldoexcavator. Nevoia de a-ți cumpăra un astfel de utilaj depinde de domeniul tău de activitate. De exemplu, dacă ești un antreprenor care trebuie să execute lucrări de amenajare pe timpul verii, un buldoexcavator este o investiție înțeleaptă. Un astfel de utilaj este o soluție viabilă și pe timpul iernii, pentru deszăpezirea drumurilor.

  Dacă ai de gând să faci lucrări de excavare sau de deplasare a cantităților mari de materiale, buldoexcavatorul este alegerea corectă, datorită dimensiunilor sale și a puterii pe care o are. Însă, dacă vei folosi acest utilaj doar 6 luni pe an, nu vă sfătuim să faceți achiziția.


  2. Care este cea mai bună marcă de buldoexcavatoare? 


  Este greu să te decizi asupra unui singur model, când toate buldoexcavatoarele arată atât de bine în pozele de prezentare. Dar, este bine de știut că marca utilajului trebuie aleasă în funcție de munca pe care trebuie să o faceți.

  Trebuie să știți exact ce aveți de făcut și care sunt cerințele tehnice ale buldoexcavatorului pentru a executa genul acela de muncă.


  • Ai nevoie de roti egale sau inegale?
  • Vei lucra mai mult cu brațul de excavare sau cupa de încărcare?
  • Cupa de încărcare vrei să fie standard sau multifuncțională? 
  • Câte ore pe zi vei lucra, în medie, cu buldoexcavatorul? 
  • Vei ave nevoie și de un picon?


   Iar acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care va trebui să găsești răspuns.  Asigură-te că buldoexcavatorul are suficientă putere, suficienți cai putere. Majoritatea buldoexcavatoarelor au între 90 și 100 de cai putere. Sunt însă și modele care au peste 110 de cai putere.


  TTipul și capacitatea cupei sunt deosebit de importante. O cupă multifuncțională de încărcare te va ajuta să fii mai productiv. Cupa de încărcare are capacitatea între 0,9 și 1,3 metri cubi.

  Este greu de stabilit cu exactitate un top al celor mai bune excavatoare, așa că vă prezentăm un top al celor mai vândute:


  1. Buldoexcavatoare JCB
  2. Buldoexcavatoare Caterpilar
  3. Buldoexcavatoare Komatsu
  4. Buldoexcavatoare Volvo
  5. Buldoexcavatoare Terex
  6. Buldoexcavatoare Case
  7. Buldoexcavatoare New Holland


  Recomandarea UTILBEN este să alegeți un buldoexcavator dacă vreți putere și versatilitate. Pe www.utilben.ro, veți găsi o gamă variată de mărci și modele de buldoexcavatoare. Dacă nu știți exact ce model vă trebuie, ne puteți suna la 0733040000 și specialiștii noștri vă vor oferi cele mai bune recomandări.  3.Buldoexcavator Nou sau Second-Hand?


  Trebuie să luați în considerare mai multi factori, pe lângă prețul buldoexcavatorului. Utilajele second-hand sunt mai ieftine, dar buldoexcavatoarele noi au avantajul evident al componentelor noi și al garanției.

  UTILBEN rezolvă această problemă și îți oferă garanție chiar și la utilajele second-hand achiziționate. Nu mai trebuie să alegi între un utilaj nou și unul la mâna a doua doar bazându-te pe preț. Un utilaj nou este scump, dar nu vei avea probleme în ceea ce privește funcționarea. Un utilaj second-hand este ieftin, dar poate avea defecțiuni ascunse.

  UTILBEN verifică tehnic toate utilajele second-hand înainte ca acestea să ajungă la client. Vrem ca tu să rămâi clientul nostru minimum 20 de ani de acum înainte. Pentru asta, îți oferim servicii de top, între care Asistență Service permanentă. Iar, dacă banii sunt un impediment, îți oferim servicii de finanțare și leasing pentru utilajele second-hand care nu depășesc 10 ani vechime.


  4.Ce accesorii am nevoie la buldoexcavator ?


  Buldoexcavatorul poate fi echipat cu o multitudine de accesorii, pentru a fi cu adevărat multifuncțional și pentru a-i crește valoarea. Printre acestea, se numără:  furci frontale, cupe, picoane, echipamente hidraulice.


  UTILBEN îți pune la dispoziție toate atașamentele pe care le poți monta pe un buldoexcavator. Scopul nostru este să îți oferim o soluție pentru orice gen de problemă poți întâmpina. Pe www.utilben.ro, găsești accesoriile care îți vor face munca mai ușoară și mai rapidă.  5. Cât costă un Buldoexcavator?

  Majoritatea clienților își doresc un buldoexcavator fiabil, care să arate bine și care să fie ieftin. Dar, cu toții înțelegem că, pentru a avea un utilaj bun, este nevoie să investim.

  Fie investești mai mulți bani în momentul achiziției și eviți bătăile ulterioare de cap, fie plătești mai puțin în momentul cumpărării și investești apoi în reparații.

  Unii proprietari de utilaje chiar își găsesc plăcerea să își repare și să își întrețină singuri echipamentele, chiar dacă, de cele mai multe ori, această sarcină ar trebui lăsată în mâna experților.

  Costul diferă în funcție de brand, model și alte variabile, dar vă prezentăm o medie a prețului unui buldoexcavator, în funcție de vechimea acestuia:


  Vechime(ani)Preț(Euro) – Mediu
  1 an65,000 €
  2 ani59,000 €
  3 ani53,000 €
  4 ani49,000 €
  5 ani45,000 €  Aici intervenim noi și te ajutăm cu orice problemă îți apare. Cu o simplă vizită pe site găsești tot ceea ce ai nevoie (www.utilben.ro) .


  De ce majoritatea clienților de utilaje aleg UTILBEN?


  • Suntem prompți. Răspundem la solicitările clienților de 10 ori mai repede decât o face concurența.
  • Avem cea mai variată gamă de utilaje disponibile la vânzare în România.
  • Oferim finanțare pentru utilajele noi și second-hand și servicii de buy-back.
  • Primești consultanță pentru accesarea fondurilor europene.
  • UTILBEN înseamnă garanție pe satisfacție! Toate utilajele vândute de noi sunt în stare bună de funcționare. Prin contract. 

  UTILBEN are peste:

  • 14 ani de experiență cu utilaje
  • 500 de furnizori de încredere
  • 1.500 de clienți mulțumiți

  UTILBEN se ocupă de întreg procesul de achiziție. Oferim consultanță in alegerea utilajului potrivit, te ajutăm să obții cea mai bună finanțare, ne asigurăm că utilajul provine de la un furnizor de încredere. În plus, utilajul este verificat și pregătit de lucru și ți-l vom livra în maximum 10 zile lucrătoare, direct la sediu tău.Trimite-le prietenilor acest articol!


Contacteaza-ne

Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii

Comentarii 0 Comentarii

( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )