Acasa  >   Second-Hand  >   Buldoexcavatoare  >   JCB

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

JCB (55)
Case (13)
New Holland (11)
CUKUROVA (9)
Caterpillar (5)
Hidromek (1)
Komatsu (2)

Modele

3CX

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Adancime de sapare (Meters)

Buldoexcavatoare JCB Second Hand

Buldoexcavatoare

Buldoexcavator JCB Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

UTILBEN oferă buldoexcavatoare JCB second hand de vânzare în stare bună de funcționare, gata de pus la lucru. La cererea cumpărătorului, toate buldoexcavatoarele JCB la mâna a doua beneficiază de garanție extinsă. Oferim servicii de transport a utilajelor, cu asigurare, de la sediul UTILBEN la adresa specificată de cumpărător. În plus, oferim servicii de finanțare pentru majoritatea buldoexcavatoarelor JCB comercializate.

Ce este un buldoexcavator JCB?

Un buldoexcavator JCB este compus din șasiu, cabină, braț de excavare și încărcător frontal. Spre deosebire de excavatoare, buldoexcavatoarele JCB au o rotație maximă laterală de 200 de grade.

Câte tone are un buldoexcavator JCB?

Majoritatea buldoexcavatoarelor JCB cântăresc între 6 tone și 12 tone. Greutatea unui buldoexcavator JCB trebuie aleasă în funcție de suprafața pe care se lucrează. Totodată, greutatea proprie a unui buldoexcavator JCB determină cantitatea de material care poate fi manevrată și stabilitatea utilajului în timpul lucrului.

Ce putere are un buldoexcavator JCB de vânzare?

Cele mai multe buldoexcavatoare JCB au între 68 de cai putere și 127 de cai putere, dar sunt utilaje de care depășesc această valoare. De regulă, dacă un buldoexcavator JCB are capacitatea de a atinge o adâncime mare de săpare, atunci are și un număr ridicat de cai putere.

Care este adâncimea de săpare a unui buldoexcavator JCB de 8-10 tone?

Buldoexcavatoarele JCB sapă la adâncimi cuprinse între 2 metri și 5 metri, însă sunt anumite modele care excavează și mai adânc. Buldoexcavatoarele JCB sunt folosite cel mai frecvent pentru săpare și încărcare, astfel că adâncimea de excavare este o caracteristică esențială în decizia de cumpărare. În unele cazuri, adâncimea de săpare este egală cu lungimea brațului de excavare.

Care este capacitatea de încărcare a unui buldoexcavator JCB?

În general, capacitatea de încărcare a cupei frontale a unui buldoexcavator JCB este cuprinsă între 1 metru cub și 1,5 metri cubi. Capacitatea de încărcare a unui buldoexcavator JCB este un factor important în manipularea materialelor și trebuie aleasă în funcție de aplicație.

La ce se folosește un buldoexcavator JCB?

Un buldoexcavator JCB îndeplinește activități dintre cele mai diverse: săpare, demolare, compactare, transport și manipulare materiale, piconare, forare, amenajare și întreținere terenuri, lucrări feroviare, pregătire suprafețe pentru pavaj, deszăpezire, reciclare asfalt.

Ce accesorii și atașamente pot fi montate pe un buldoexcavator JCB?

Buldoexcavatorul JCB este un utilaj versatil, iar acest aspect este confirmat de numărul mare de accesorii care îi pot fi atașate: cupă de excavare, cupă de taluzare, cupă de mixare, cupă de taluzare, multiprocesor, graifer, placă de compactare, foreză, picon buldoexcavator, mulcer, cositoare, măturătoare stradală, nacelă, furci, lamă dozer, freză de asfalt, perie de asfalt.

Care sunt cele mai populare brand-uri de buldoexcavatoare JCB?

JCB este unul dintre cei mai populari producători de buldoexcavatoare. Alte branduri cunoscute de buldoexcavatoare JCB sunt: Case, Caterpillar, Cukurova, John Deere, Escorts, Fiat, Ford, Hitachi, Hydrema, Hyundai, Komatsu, LiuGong, Mahindra, New Holland, Terex, Venieri, Volvo.

Care sunt avantajele utilizării unui buldoexcavator JCB în comparație cu alte branduri?

Avantajele utilizării unui buldoexcavator JCB în comparație cu alte branduri pot include:

  • Fiabilitate și durabilitate: Buldoexcavatoarele JCB sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și construcția solidă, asigurând o funcționare fiabilă pe termen lung.
  • Performanță și productivitate: Modelele JCB oferă putere și performanță excelente, permitând săpături eficiente și încărcare rapidă a materialului.
  • Design ergonomic și confort: Cabinele JCB sunt proiectate pentru confortul operatorului, cu vizibilitate excelentă, controale intuitive și suspensie pentru absorbția șocurilor.
  • Tehnologii inovatoare: JCB integrează tehnologii avansate în buldoexcavatoarele lor, cum ar fi sistemele de asistență la operare, monitorizarea performanței și funcțiile de economisire a combustibilului.
  • Rețea extinsă de service: JCB are o rețea globală de service și asistență tehnică, asigurând un suport rapid și profesionist în caz de nevoie.

Există opțiuni de personalizare disponibile pentru buldoexcavatoarele JCB?

Da, JCB oferă opțiuni de personalizare pentru buldoexcavator de vanzare. Acestea pot include configurarea anumitor caracteristici, atașarea de accesorii suplimentare sau adaptarea utilajului pentru a satisface cerințele specifice ale clienților. Opțiunile de personalizare pot varia în funcție de modelul și specificațiile buldoexcavatorului JCB.

×

Cum va putem ajuta?