campaign-notification campaign-notification

5 Motive care te vor convinge să vii în echipa de Super-Eroi UTILBEN

Publicat de Utilben27/02/2020

echipa Utilben, cariere, utilaje, cariera de succes, dezvoltare personala, dezvoltare profesionala, job, angajat

De ce ai alege să te alături echipei Utilben? Îți oferim 5 motive pentru a veni în echipa noastră - Dacă ești în căutarea unei schimbări, dorești să te dezvolți și să lucrezi dintr-o companie de succes, te invităm la un interviu cu Utilben!

Dorești să faci parte dintr-o companie de succes al cărei focus este dezvoltarea? Uite 5 motive pentru a alege UTILBEN:

Cum îți oferă Utilben mai mult decât un loc de muncă? Mai mult decât locul pe care tu, ca angajat, îl numești „serviciu”? La Utilben nu vei avea doar un „job”, ci vei avea o a doua familie.

Cheia succesului Utilben stă în OAMENI - oameni pe care noi îi numim Super-Eroi. Credem cu tărie că, în contextul potrivit, oamenii obișnuiți capătă puteri supranaturale și pot depăși până și cele mai nerezonabile așteptări. Cultura UTILBEN este orientată pe creștere și performanță. Am recrutat oameni tineri și valoroși, în care am văzut potențial de creștere, am investit în ei și aceștia și-au atins potențialul maxim!

De ce punem accentul pe cultura organizațională? Ei bine, suntem de părere că aceasta te duce spre succes, iar fiecare dintre noi își dorește să facă parte dintr-o organizație performantă. Pentru unii, asta înseamnă profit, pentru alții înseamnă să contribui la o lume mai bună. Chiar dacă acest lucru pare utopic sau fantezist, chiar dacă ceilalți vor spune că suntem niște visători și că ar trebui să revenim cu picioarele pe pământ, noi, la UTILBEN, tocmai asta facem: Lucrăm împreună, pentru o lume mai bună!

Strategia unei companii înseamnă planul pe care și-l face organizația respectivă pentru a obține succesul. Dar punerea în practică a acestui plan ține de cultura organizațională. Iar scopul culturii organizaționale este de a accelera performanța și de a minimiza rezistența la schimbare. Acesta este un mediu care să atragă și să formeze super-eroi.

Iată câteva motive pentru care vei dori să faci parte din familia Utilben:

1. Te simți constrâns și ai nevoie de o schimbare.

Ai planuri mărețe pe care momentan ai fost nevoit să le pui pe pauză? Sau poate, momentan, lucrezi într-un mediu care te constrânge și te ține captiv într-o rutină apăsătoare. Ai dori să te concentrezi mai mult pe realizarea obiectivelor grandioase pe care ți le-ai stabilit de atâta timp? Noi, echipa Utilben, te încurajăm să-și urmezi visele și să urci pe culmi înalte. Noi apreciem și susținem oamenii curajoși cărora le place să iasă din zona de confort pentru a se autodepăși, pentru a avea un viitor mai bun.

2. La UTILBEN, performanța nu este trecută cu vederea, ci este recompensată și susținută.

Mai mult decât orice, UTILBEN este o companie care dorește ca angajații săi să se simtă împliniți și fericiți. Știm foarte bine că un om mulțumit va aduce întotdeauna un plus de valoare companiei, va fi mai performant și va comunica mai bine cu colegii săi. Bineînțeles, pentru a obține aceste lucruri, este nevoie de muncă și implicare. Îți susținem ambițiile și dorința de a deveni cel mai bun în ceea ce faci, atâta timp cât nu faci compromisuri, ești o persoană integră, perseverentă și deschisă la provocări.

3. Ai nevoie de mai multă flexibilitate și susținere pentru a-ți îndeplini visurile.

Noi te vom încuraja să îți duci planurile la îndeplinire și te vom sprijini, pentru că știm că ești expert în domeniu și avem încredere în tine. Înțelegem că pentru a realiza lucruri mărețe vei avea nevoie și de libertate, așa că îți vom propune un program flexibil și-ți vom oferi suficient spațiu de manevră pentru a-ți implementa proiectele. Nu susținem birocrația inutilă care poate să te încetinească. Din contră, noi vrem să-ți accelerăm și să-ți susținem visurile de creștere, iar cât timp acestea coincid cu cele ale companiei, poți conta pe noi!

4. Vrei să te dezvolți personal și să devii cel mai bun în domeniu.

Nevoia de dezvoltare personală și de creștere în carieră este sprijinită și încurajată în cadrul echipei UTILBEN. Vrem să îți atingi potențialul maxim, așadar îți oferim o serie de beneficii precum: cursuri de perfecționare în domeniile tale de interes, îți punem la dispoziție platforme dedicate de învățare și îți dăm posibilitatea să-ți pui în aplicare planurile. Te răsplătim pe măsura muncii tale, iar cultura organizațională a companiei este orientată către recompensarea ta.

5. Îți dorești un echilibru între carieră și familie.

Cu toții avem nevoie de stabilitate, predictibilitate și siguranță. Sunt elementele cheie ale unui loc de muncă în cadrul UTILBEN. Aici, îți poți clădi o carieră de succes, aici îți poți clădi viitorul. Credem în echilibru între mediul de lucru și timpul tău, petrecut cu familia și prietenii. Pentru că avem aceleași valori ca și tine. Punem preț pe caracter, pe excelență și recompensă.

 

Ce spun viitorii tăi colegi despre compania în care lucrează:

SEBI: În urmă cu 3 ani, am fost primit în familia UTILBEN pe postul de specialist marketing. Acum, conduc cea mai faină echipă de marketing din lume!

IOANA: Trăiam cu falsa impresie că lumea utilajelor se adresează exclusiv bărbaților, însă UTILBEN m-a convins că nu e așa. Aici, mi se acordă încredere în tot ceea ce fac, iar ideile mele sunt apreciate și implementate.

CĂTĂLIN: UTILBEN este a 10-a companie pentru care lucrez. Și este de nota 10! Mi se dă toată libertatea de care am nevoie să îmi implementez proiectele, sunt încurajat să mă dezvolt la nivel personal și compania investește în mine.

CRISTI: Am lucrat timp de 10 ani în domeniul mass-media, pentru cele mai exigente televiziuni. Nu credeam că o să pot să lucrez în alt domeniu în afară de presă, însă UTILBEN mi-a oferit șansa să îmi pun experiența și cunoștințele în valoare.


Vrei să vezi care sunt posturile vacante? Iată câteva din pozițiile pentru care căutăm specialiști:

Key Account Manager

Specialist Marketing

Customer Experience Representative


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )