campaign-notification campaign-notification

Cele mai populare branduri de utilaje de construcții

Publicat de UTILBEN11/09/2018

Care este cel mai popular brand de utilaje din domeniul construcțiilor în lume în 2018 ? Lectura Specs a realizat un studiu la care a răspuns un număr de 35 500 constructori, din 200 tari

Cele mai populare branduri de utilaje de construcții

 

Care este cel mai popular brand de utilaje din domeniul construcțiilor, la nivel mondial? În 2018, Lectura Specs, companie specializată în utilaje, a realizat un studiu de amploare pe acest subiect. Au răspuns 35.500 de constructori din 200 de țări, majoritatea respondenților fiind din Anglia, Argentina, Belgia, Canada, Chile, Columbia, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Mexic, Olanda, Peru, Polonia, Portugalia, România, Spania, Ungaria și SUA.

 

Constructorii au trebuit să răspundă la următoarele întrebări:

Ați folosit vreodată acest utilaj? Dacă răspunsul era unul pozitiv, acesta mai trebuia să răspundă la o a doua întrebare: Cum apreciați acest utilaj, pe o scară de la 0 la 10?” Dacă răspunsul la prima întrebare era negativ, respondentul trebuia să răspundă la o altă întrebare: Cât de fiabilă credeți ca este această marca a utilajului de construcții?” Mai jos găsiți rezultatele studiului, pe categorii de utilaje:

 

EXCAVATOR

În acest studiu, au fost incluși 34 de producători de excavatoare. În tabelul de mai jos sunt prezentați primii 15 fabricanți, în funcție de preferințele respondenților, iar scorul aflat în partea drepta reprezintă o medie a notelor acordate de la 0 la 10.

 

image
 
image
 

MINI-EXCAVATOR

În acest studiu, au fost incluși 36 de producători de mini-excavatoare. În tabelul de mai jos sunt prezentați primii 18 fabricanți, în funcție de preferințele respondenților, iar scorul aflat în partea drepta reprezintă o medie a notelor acordate de la 0 la 10.

 

image
 

image

 

ÎNCĂRCĂTOR FRONTAL

În acest studiu, au fost incluși 51 de producători de încărcătoare frontale. În tabelul de mai jos sunt prezentați primii 15 fabricanți, în funcție de preferințele respondenților, iar scorul aflat în partea drepta reprezintă o medie a notelor acordate de la 0 la 10.

 

image
 
image

 

BULDOEXCAVATOR

În acest studiu, au fost incluși 22 de producători de buldoexcavatoare. În tabelul de mai jos sunt prezentați primii 8 fabricanți, în funcție de preferințele respondenților, iar scorul aflat în partea drepta reprezintă o medie a notelor acordate de la 0 la 10.

 

image
 
image
 

ÎNCĂRCĂTOR TELESCOPIC

În acest studiu, au fost incluși 22 de producători de încărcătoare telescopice. În tabelul de mai jos sunt prezentați primii 7 fabricanți, în funcție de preferințele respondenților, iar scorul aflat în partea drepta reprezintă o medie a notelor acordate de la 0 la 10.

 

image
 
image
 

Pentru a descoperi întreg studiul, trebuie doar să dați un click pe Lectura Press.



 

 
 
 

Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )