campaign-notification campaign-notification

In portofoliul Utilben veți găsi unul dintre cele mai versatile excavatoare pentru decapare, și anume Excavator pe roți Nou Atlas 180 WSR.

Publicat de Websem07/11/2022

excavator

Un proiect major de bordură și jgheab în orașul Timisoara, a necesitat echipamente care să poată îndepărta cu atenție și productivitate secțiunile de beton existente în jurul unor clădiri, la o serie de intersecții. Pentru a evita costul aducerii mai multor utilaje suplimentare în mai multe locuri și aducerea de forță de muncă suplimentară pentru lucrările manuale, echipa s-a bazat pe versatilitatea și mobilitatea excavatorului Atlas 180 WSR pentru a finaliza munca în mod eficient.

Excavatorul pe roți ATLAS 180 WSR face munca mai sigură - coada scurtă a excavatorului evită coliziunile și este un adevărat ,,excavator silențios".

Stând lângă el, puteți simți la propriu puterea extraordinară a excavatorului pe roți ATLAS 180 WSR. În mod surprinzător, abia dacă îl auziți. Motorul funcționează atât de silențios încât puteți purta o conversație liniștită stând lângă el. Nivelurile sonore de 70 dBA în cabină și 97 dBA în exterior au ca rezultat într-o liniște uimitoare. ATLAS 180 WSR de 16 tone este propulsat de un motor Deutz cu putere de 143 CP. Este un motor cu un sistem de post-tratare a gazelor de eșapament prin filtru de particule diesel și regenerare continuă pasivă.

Dimensiuni ideale - aplicații versatile

Acest excavator pe roți ATLAS este proiectat pentru construcția de drumuri și inginerie civilă. În practică, acest lucru înseamnă că, adesea, există un spațiu de lucru de dimensiuni reduse. În aceste spații xistă întotdeauna riscul ca partea din spate a utilajului să se izbească de traficul care vine din sens opus, să intre pe pistele de biciclete sau pe aleile pietonale. Acest potențial pericol a fost eliminat cu ajutorul cozii scurte a 180 WSR. Aceasta minimizează semnificativ riscul de coliziune, deoarece partea din spate a acestui excavator Atlas este construită atât de scurt încât nu depășește lama dozer, nici măcar în cazul mișcărilor de rotație.

Dimensiunile exterioare ale excavatorului ATLAS 180 WSR albastru cu coadă scurtă îl ajută, de asemenea, să se deplaseze bine în lucrările de construire de drumuri și inginerie civilă. Lungimea totală a utilajului, inclusiv lama buldozer și lama de impact, este de numai 4,29 m fără braț. Pentru transport, acesta nu ridică probleme, având o înălțime de 4 m, o lățime maximă de 2,55 m și o lungime de 8,09 m (inclusiv brațul excavatorului).

Materiale grele manipulate cu ușurință

Situațiile dificile de construcție înseamnă că excavatorul nu trebuie doar să efectueze lucrări de excavare impecabile, ci și să deplaseze mereu sarcini grele. Excavatorul pe roți ATLAS este construit atât de solid și stabil încât poate muta o sarcină de aproximativ 4 t cu o rază de acțiune de 7,5 m. De asemenea, poate ridica și deplasa sarcini mai mari, de 10 sau chiar 13 tone. Robustețea acestui uilaj este dată de setul de roţi speciale foarte late Caliber Power Grip 23, 215/70 R 22,5.

Eficiență oferită de cele mai bune dotări

În dotările de bază ale excavatorului ATLAS 180 WSR se regăsesc următoarele: aer condiționat automat, coloană de direcție reglabilă în înălțime și înclinare, opțiunea de a conduce cu ajutorul comenzii cu piciorul, cameră de luat vederi spate, puncte de lubrifiere consolidate, protecție împotriva ruperii țevilor, far rotativ cu LED-uri și multe altele. De asemenea, un kit de atașare hidraulică pentru diverse unelte de lucru și un dispozitiv de schimbare rapidă fac din arsenalul excavatorului pe roți ATLAS, un utilaj foarte eficientă care reuşeşte să îndepărteze cu atenție secțiunile de bordură și jgheab existente, porțiuni de trotuar, elemente de lucrări stradale și majoritatea tipurilor de vegetaţie din mediul urban. 

Miniexcavatoare pentru lucrări stradale

Miniexcavatorul Sunward SWE 20F8 este conceput pentru a munci din greu și a avea performanțe excepționale la locul de muncă. Configurația sa pune accentul pe economisirea energiei, eficiență ridicată, confort și fiabilitate. Performanța excelentă, randamentul ridicat la viteză redusă și economia de combustibil transformă utilajul Sunward în partenerul ideal în orice șantier.

Miniexcavatoarele Sunward SWE 20F sunt cele mai eficiente excavatoare mici din industrie din punct de vedere al consumului de combustibil, astfel încât să puteți face mai mulți bani! Din punctul de vedere al operatorilor, acest utilaj este ușor de utilizat, iar întreținerea convenabilă face din acesta un echipament de referință pentru nevoile dvs. în construcții. Miniexcavatorul poate să îndepărteze secțiuni de beton din jurul canalizării pluviale și al liniilor de utilități fără a le deteriora și apoi să încarce material într-un camion pentru eliberarea spațiului. 

Puteți găsi miniexcavatoarele Sunward în portofoliul Utilben, acestea fiind, fără îndoială, cea mai bună alegere pentru lucrările dumneavoastră!


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

2 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )