campaign-notification campaign-notification

Elemente esentiale ale unui plan de lucru pe timp de noapte in constructii

Publicat de Websem07/11/2022

excavator

Lucrările de construcție pe timp de noapte sunt o necesitate în industrie din motive legate de temperaturile mai scăzute și de reducerea traficului și a aglomerației.

Este necesar să vă gândiți întotdeauna la siguranță, pe primul loc, și să elaborați un program de formare amănunțit pentru echipa dumneavoastră. Cunoașterea celui mai bun echipament pentru efectuarea lucrărilor pe timp de noapte și elaborarea unui plan de lucru vă vor ajuta în crearea unei imagini de perspectivă. Aşadar, rezultatele nu vor întârzia să apară iar răsplata faţă de eforturile dumneavoastră va fi un șantier de construcții bine organizat, care va oferi rezultate superioare.

Avantajul evident al unei activități mai puțin intense este cel mai frecvent avantaj al planificării unei construcții pe timp de noapte, dar probabil că vă veți bucura și de alte avantaje legate de proiectul dumneavoastră de construcție.

AVANTAJE LEGATE DE TRAFIC:

  • Impact redus asupra traficului și întârzieri ale automobiliștilor
  • Risc redus de accidente de circulație
  • Mai multă flexibilitate în zona de lucru pentru a vă amenaja în siguranță proiectul cu mai puține interferențe în trafic
  • Lucrători care nu sunt expuși la fel de mult la emisiile utilajelor
  • Mai puțin combustibil ars și mai puțină poluare creată de utilajele care stau în ralanti așteptând să treacă prin zona de construcție

AVANTAJE LEGATE DE CONSTRUCȚII:

  • Temperaturile mai scăzute sunt mai favorabile pentru întărirea betonului;
  • Creșterea productivității datorită confortului muncitorilor la temperaturi mai scăzute;
  • Mai multe benzi pot fi închise pe timp de noapte pentru a permite desfășurarea activităților de lucru;
  • Mai puțin deranjant pentru întreprinderile din zonă, care ar fi afectate negativ dacă lucrările de construcție ar avea loc în timpul orelor de lucru;
  • Costuri mai mici de instalare și funcționare a unei operațiuni pe timp de noapte în comparație cu un proiect pe timp de zi.

Realizarea lucrărilor de construcție în afara orelor de vârf vă oferă posibilitatea de a vă reduce costurile și de a planifica rezultate favorabile. Vă puteți coordona proiectul pentru a depăși provocările pe care le presupune construcția pe timp de noapte și pentru a evita sau reduce numeroasele riscuri care au fost asociate cu lucrările de construcție pe timp de noapte. Elaborați un plan care să abordeze toate problemele pentru a fi în fruntea proiectului dumneavoastră și pentru a culege beneficiile unei lucrări bine făcute.

Principalele dezavantaje ale construcțiilor pe timp de noapte sunt iluminatul necorespunzător, zgomotul și vibrațiile excesive, expunerea la praf și problemele de siguranță. Faceți tot posibilul să vă ocupați de toți acești factori înainte de a începe lucrarea și veți fi într-o poziție ideală pentru a vă reduce costurile și a vă bucura de cele mai bune rezultate.

UN ILUMINAT MAI BUN PENTRU SIGURANȚA ȘI EFICIENȚA CONSTRUCȚIILOR PE TIMP DE NOAPTE

Un iluminat adecvat pentru șantierul dumneavoastră de construcții oferă câteva beneficii importante pentru muncitori, pentru publicul larg și pentru calitatea generală a lucrărilor. Luați-vă timp pentru a concepe o strategie de iluminat pentru fiecare etapă a construcției care să abordeze problemele de siguranță și eficiență.

Luați în considerare următorii factori pentru a selecta cel mai potrivit echipament de iluminat pentru șantier, puteţi lua în considerare următorii factori:

  1. Zone de lucru în mișcare. Atunci când șantierul de construcție este mobil, așa cum este cazul operațiunilor de asfaltare, decideți dacă planul de iluminat va include un sistem de iluminat staționar care va acoperi întreaga zonă mobilă sau dacă un sistem de iluminat mobil va fi suficient pentru a se deplasa odată cu activitatea de lucru.
  2. Zone de lucru staționare. În funcție de cât de mult va dura proiectul, poate fi necesar să instalați corpuri de iluminat rutier montate pe stâlpi, care sunt cele mai bune pentru proiecte mai lungi, sau să folosiți turnuri de iluminat montate pe remorcă și baloane de iluminat instalate în locuri fixe.
  3. Un alt element foarte important este determinat de modul în care strălucirea produsă de iluminat va afecta șoferii de automobile și echipa de muncitori, apoi minimalizați-o cu scuturi și blocuri adecvate.
  4. Lumina invadatoare. Lumina care pătrunde pe o proprietate privată poate fi redusă sau evitată prin poziționarea corectă a luminii și prin utilizarea scuturilor pe echipamentul de iluminat.

Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

3 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )