campaign-notification campaign-notification

Excavatoare si miniexcavatoare

Publicat de Websem07/11/2022

excavator

Miniexcavatoarele și excavatoarele compacte își arată punctele forte în special în șantiere mici. Ele pot fi transportate rapid în locuri inaccesibile cu ajutorul unei macarale și sunt ușor manevrabile în șantier. În acest fel, munca poate fi realizată mai eficient cu aceste utilaje de construcții.

Vă oferim soluția ideală pentru orice domeniu. Sistemul de săpătură verticală (VDS), care poate fi utilizat pentru a înclina variabil suprastructura rotativă, este doar una dintre numeroasele inovații pe care ți le oferă Everun. Excavatoarele stabilesc o poziție optimă de lucru orizontală la pante de până la 27%.

Sistemul de săpat vertical este disponibil opțional pentru unele dintre excavatoarele noastre compacte și vă oferă un nivel maxim de confort în timp ce vă desfășurați munca. Totul este astfel orientat către operator în timpul funcționării. Datorită poziției ergonomice a scaunului cu vizibilitate integrală, manevrarea este, de asemenea, precisă și simplă, chiar și pe perioade mai lungi de lucru. De asemenea, economisiți timp în perioada întreținerii, deoarece excavatoarele au puncte centrale de întreținere ușor accesibile.

Mai mult decât atât, este atât de ușor să ridici atașamente cu sistemul easylock. Deci nu trebuie să părăsiți cabina pentru a ridica dispozitivele. Atașamentele de la alți producători pot fi, de asemenea, ridicate cu ușurință folosind un adaptor cu sistemul easylock. Acest lucru face posibilă înlocuirea atașamentelor în câteva secunde, astfel încât să fiți din nou operațional, pentru și mai multă flexibilitate și productivitate.

Gama noastră de produse include toate tipurile de cupe, picoane hidraulice, plăci adaptoare și multe altele. În acest fel, vă puteți mări ariile de aplicare în cel mai scurt timp și, astfel, puteți crește gradul de utilizare a excavatoarelor dumneavoastră compacte și a miniexcavatoarelor.

Eficiență până la ultimul detaliu

Cu sistemul de distribuție a debitului independentă de sarcină (LUDV), vă puteți direcționa cu ușurință excavatorul, fără oboseală, autonom de sarcina care trebuie mutată. Performanța de lucru este întotdeauna constantă la temperaturi ambientale de până la 45 de grade Celsius.

Pentru a reduce poluanții din gazele de eșapament, toate utilajele noi pe care le comercializăm respectă directivele europene privind emisiile, fără a fi nevoie să sacrifice performanța, durata de viață sau eficiența economică. Astfel, vă situați înaintea concurenței cu soluțiile inovatoare și de încredere oferite de Utilben.

Utilben pune vă pune la dispoziţie unul dintre cele mai eficiente produse, miniexcavatorul JCB 19C-1 E-TEC3, primul excavator electric şi cel mai silențios din gama sa, cu emisii zero! Acest utilaj permite antreprenorilor să lucreze în interiorul clădirilor și în mediile urbane. De asemenea, antreprenorii din domeniul feroviar vor avea ocazia să lucreze în tuneluri și în subteran, fără a fi nevoie să instaleze echipamente costisitoare de extracție a gazelor de eșapament.

Un alt avantaj uriaș al acestui miniexcavator electric este faptul că zgomotul exterior, cu 7 dBA mai mic, este de cinci ori mai silențios decât cel al omologului său tradițional cu motor diesel. Aşadar, puteţi lucra pe timp de noapte în zonele urbane fără a deranja locuitorii, precum și în alte medii sensibile la zgomot, inclusiv în spitale și școli4.

Modelul 19C-1 E-TEC a fost creat astfel încât să nu existe compromis în ceea ce privește performanța sa, utilajul electric complet încărcat fiind capabil să efectueze o lucrare completă, în condiții normale de funcționare. Și, fără a fi necesară verificarea zilnică a nivelului lichidului de răcire și a uleiului de motor, utilajul pornește la lucru mai repede decât omologul său diesel.

Caracteristicile cheie ale modelului 19C-1 E-TEC includ:

  • Trei pachete de baterii litiu-ion care oferă o capacitate de stocare de 312Ah (15kWh);
  • Un sistem hidraulic standard cu detectare a sarcinii care oferă performanțe puternice de săpătură;
  • Încărcător convenabil la bord cu intrare de 230V pentru o capacitate de reîncărcare de 6 ore;
  • Opțiunea de încărcare la 110 V, atunci când este necesar;
  • Un sistem sofisticat de gestionare a bateriei asigură disponibilitatea întregului schimb de lucru;
  • Opțiune de încărcare rapidă la lansare care permite o încărcare completă în 2,5 ore.

Utilizând cel mai recent sistem electric de 48V, motorul electric foarte eficient oferă instantaneu un cuplu mai mare decât motorul diesel al utilajului standard. Motorul antrenează sistemul hidraulic Bosch Rexroth cu detectare a sarcinii al modelului 19C-1 E-TEC, oferind aceleași performanțe de top în săpături precum excavatorul standard de 1,9 tone.

Eficiența ridicată a acestei combinații electrice-hidraulice avansate înseamnă un necesar de răcire considerabil mai mic - doar un mic răcitor hidraulic cu un mic ventilator electric termostatic și fără radiator pentru motor - contribuind la o durată de viață mai lungă a bateriei și la un nivel de zgomot mult mai redus. 19C-1 E-TEC este echipat cu același tren de rulare reglabil și aceeași alegere de echipamente de săpătură ca și modelul diesel, pentru a oferi o adâncime maximă de săpare de 2 576 mm cu brațul de săpătură mai lung de 1 100 mm.

Un încărcător de bord convenabil este furnizat standard, permițând reîncărcarea completă a echipamentului în șase ore, folosind o priză convențională de 230V. Un sistem de încărcare opțional de 110V este disponibil pentru șantierele care nu dispun de electricitate de 230V. Sistemul de alimentare autonomă înseamnă că nu este necesară o conexiune sau un cablu de alimentare electrică în timpul funcționării utilajului. Bateriile permit o zi întreagă de lucru într-un ciclu de lucru tipic sau patru ore de funcționare într-un ciclu de lucru extrem. Utilajul de 1,9 tone va fi capabil să manipuleze o gamă de atașamente motorizate, ceea ce îl face ideal pentru proiectele de demolare și renovare.

Există, de asemenea, o reducere substanțială a vibrațiilor în lipsa motorului diesel, îmbunătățind mediul de lucru pentru operator. 19C-1 E-TEC beneficiază de un nou braț principal și braț basculant cu secțiune de cutie, cu toate furtunurile trecute prin structura brațului pentru o protecție sporită. Pivoții brațului și punctele de pivotare vin cu bucșe impregnate cu grafit, permițând intervale de gresare de 500 de ore. Toate punctele de gresare sunt amplasate pe o parte a utilajului pentru a reduce timpii morți. De asemenea, nu mai este nevoie de verificări zilnice, deoarece 19C-1 E-TEC nu are ulei de motor, lichid de răcire sau rezervor de combustibil.


Măsurarea zgomotului și iluminatul necesar al şantierelor


Zgomotul din șantier reprezintă o sursă de poluarea fonică majoră în marile orașe din România, iar de la an la an devine o problemă din ce în ce mai mare, având consecințe asupra sănătății populației. De aceea, este necesar, ca încă din faza de proiectare, constructorul să se consulte cu un expert acustician și să elaboreze o hartă de zgomot pentru a preveni reclamațiile din partea vecinilor,


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

4 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )