campaign-notification campaign-notification

Excavatoare alimentate cu baterii de la Cratos

Publicat de Websem07/11/2022

excavator

În timp ce utilajele care lucrează mai greu, cum ar fi excavatoarele, au fost aproape exclusiv alimentate cu motorină, tot mai mulți antreprenori caută soluții electrice mai bune.

Excavatoarele alimentate cu baterii de la Cratos profită de îmbunătățirile rapide ale tehnologiei bateriilor cu litiu-ion. Nu numai că oferă soluții mai bune, dar deseori își depășesc omoloagele diesel. Următoarele sunt câteva motive pentru care compania dumneavoastră va beneficia de trecerea la un excavator alimentat cu baterii :

Mai puțin zgomot

Nivelul de zgomot este o plângere comună făcută de vecinii de locuințe. Cu echipamente electrice mai silențioase, construcția poate evita plângerile legate de zgomot și deseori permite ca construcția să fie efectuată în zone mai stricte și cu zile de lucru mai lungi. Unele jurisdicții permit chiar funcționarea șantierelor pe timp de noapte.

Cu un excavator tradițional, este aproape imposibil să vorbești cu cineva de pe șantier, dar cu un excavator alimentat cu baterii, pot fi auzite comenzile critice. Abilitatea de a comunica cu ușurință previne pericolele periculoase în construcție.

Un unilaj compact, prin însăși natura sa, aduce operatorul mai aproape de motor. Cu toate acestea, excavatoarele alimentate cu baterii de la Cratos încorporează angrenaje mai silențioase, folosind materiale cu caracteristici intrinseci de amortizare a sunetului și care rigidizează structura blocului motor în sine pentru a obține o reducere semnificativă a zgomotului.

Zero Emisii

Miniexcavatoarele alimentate cu baterii îndeplinesc cerințele de zero emisii și zgomot redus pentru operarea în locurile de muncă urbane care sunt aproape de zonele rezidențiale.

Să petreci toată ziua în șanț înseamnă să inhalezi o mulțime de vapori. Cu un excavator alimentat cu baterii, nu există gaze de evacuare de inhalat. Funcționarea motoarelor electrice contribuie la o poluare mai mică în comparație cu motoarele cu ardere internă, deoarece acestea nu se bazează direct pe arderea combustibililor. Acest lucru nu numai că produce un mediu de lucru mai sigur, dar utilizează și echipamente de construcții mai curate.

De asemenea, apar reglementări mai stricte la nivel global, regional și local pentru echipamentele grele. Unele jurisdicții pun interdicții asupra motorinei și reglementări mai stricte privind oxizii de azot și particulele. Standardele de emisii care sunt stabilite de aceste reglementări sunt mai ușor îndeplinite cu echipamentele electrice. Deși nu este motivul principal pentru achiziționarea unui echipament cu emisii zero, acest lucru duce adesea la stimulente fiscale pentru companiile de construcții care investesc în aceste utilaje.

Tehnologii de îmbunătățire a energiei curate pentru motoare mici

Un motor mic poate să se simtă și să funcționeze ca unul mai mare, cu o tehnologie de îmbunătățire a eficienței, cum ar fi turboalimentarea „inteligentă”, care îmbunătățește capacitatea de reacție și manevrarea utilajului. Această combinație de caracteristici face ca un utilaj compact să fie la fel de confortabil de utilizat ca și omologul său de dimensiune completă. Un motor cu cilindri mai mici, cu turbocompresor și sisteme de alimentare pe șină, are în cele din urmă mai multă putere datorită aerului din cilindru.

Miniexcavatorul CMX alimentat de baterii de la Cratos a fost proiectat cu un motor care poate rezista la sarcini mecanice și termice mai mari fără a sacrifica durabilitatea sau fiabilitatea. Utilajele compacte mai eficiente depind de motoare cu cilindrii mai mici, cu densități de putere mai mari.

Treci pe electric cu echipamente Cratos

Miniexcavatorul Cratos CMX18 alimentat cu baterii oferă o putere rentabilă, ecologică și eficientă pentru a aborda proiectele în liniște, fără povara costurilor cu combustibilul. Este alimentat de o transmisie hidrostatica cu motoare orbitale, acționări planetare cu frâne cu control negativ şi supapă prioritară. Motorul său de antrenare cu două viteze alimentează un sistem de șenile care poate fi extins de la 41 1/3 inci la 51 1/5 inci. Balansarea brațului și priza de putere sunt controlate de role de pe joystick.

Unitatea poate funcționa între 6 și 12 ore cu o durată de funcționare continuă timp de 5 ore de la puterea stocată în bateria sa LiFePO4 de 48 volți. Se încarcă complet în 8 ore cu alimentare de 110 volți sau 6 ore cu serviciu de 220 volți. Cratos Equipment stabilește standardul pentru echipamentele de construcții alimentate cu baterii.

Aflați mai multe despre miniexcavatorul CMX18 la numărul nostrum de contact, +40 733 040 000, sau pe site-ul nostru Utilben.ro.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

2 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )