campaign-notification campaign-notification

Excavatoare industriale robuste, cu raport optim: dimensiune, greutate, putere?

Publicat de Websem11/10/2022

excavator

Excavatorul Industrial MINELLI M20.9 este ideal pentru utilizarea în şantierele industriale. Încărcarea și descărcarea sunt ușoare și sigure datorită cabinei, care poate avea o înălțime de până la 5 metri în funcționare. Există foarte puțin spațiu de manevră pentr un excavator de aceste dimensiuni. Cu o lungime a brațului de peste 9 metri, zona de lucru este foarte largă și nu necesită deplasarea utilajului.

Foarfeca

Viziunea de proiectare și producție a firmei este pe deplin realizată în noua gamă de foarfece a companiei - seria MC & MC R. Performanțele de top și raportul excelent între dimensiuni - greutate - putere fac ca aceste foarfeci să se remarce.

Pentru aceste produse au fost folosite oțeluri speciale (foarfecele Minelli sunt realizate integral din oțel Hardox) și s-a acordat o atenție deosebită structurii. Rezultatul este un echipament foarte ferm și robust, cu o forță de tăiere sporită. Toate foarfecele pot fi furnizate cu o rotație hidraulică continuă de 360° și șa pentru a fi cuplate la excavatoare sau încărcătoare.

Caracteristici principale:

1 - Produs fabricat din oțel Hardox, material care combină caracteristici mecanice excelente și rezistență ridicată la uzură.

2 - Structură cu secțiune internă cambrată și exterior de tip cutie; cârlig fix și cârlig mobil dintr-o singură bucată. Aceste caracteristici, alături de oțelurile speciale utilizate pentru fabricarea acestor produse, contribuie la limitarea torsiunii și a dispersiei forței, îmbunătățind astfel tăierea.

3 - Despicarea înclinată de către cilindrul optimizat pentru o mai bună distribuție a forței de despicare și un echipament mai compact.

4 - Toate lamele principale pot fi utilizate pe toate cele 4 laturi. Lama cu cârlig pe 2 .

5 - Ghidaj dublu pentru cârligul mobil.

6 - Bucșe și șuruburi din oțel aliat călit și îndreptat.

7 - Cilindru cu frână, tijă călit și cromat, cap Hardox, presiune de lucru de până la 400 bar.

8 - Supapă de viteză.

9 - Construcție "de protecție": Toate componentele hidraulice se află în interiorul corpului mașinii.

10 - Unitate de rotație continuă de 360°.

Pentru informații suplimentare, contactați-ne la [email protected], personalul nostru specializat se va ocupa de cererea dumneavoastră.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )