campaign-notification campaign-notification

Cum ne pregătim pentru a măsura nivelul de zgomot din șantier?

Publicat de Websem07/10/2022

excavator

Nu este nevoie să aduceți un expert în iluminare pentru a vă proiecta planul de iluminat. Inginerii, proiectanții și antreprenorii dvs. vă pot oferi răspunsurile la aceste cinci întrebări și pot dezvolta cea mai potrivită strategie de iluminat pentru șantierul dvs.

Alegerea modului de excavare a unui subsol va fi făcută de către proprietarul proiectului și de către operatorul de excavare de la locul de muncă. Atunci când alegeți cea mai bună metodă de excavare pentru proiectul dumneavoastră, luați în considerare următorii factori.

Tipul de construcție.

Cel mai simplu mod de a excava un subsol este să aveți un teren proaspăt pe care să construiți. De asemenea, aceasta va permite o excavare mai rapidă și mai accesibilă. Dacă săpați un spațiu de subsol sub o clădire existentă, veți avea mai puține opțiuni. Consultarea cu un antreprenor de excavare și cu un inginer structural este o necesitate pentru orice proiect de excavare. Fundațiile clădirilor nu sunt o glumă și nu doriți să faceți nicio construcție care să compromită integritatea structurii dumneavoastră.

Tipul de sol

Excavarea clădirii depinde de calitatea și densitatea solului de sub structura dumneavoastră. Dacă veți construi pe un sol nisipos, va trebui să săpați adânc în pământ până când veți ajunge la roca de bază pentru a vă asigura în mod corespunzător structura. Acest lucru înseamnă că veți avea nevoie de o metodă care să permită săpături adânci, cum ar fi un cantilever cu tăietură deschisă. Dacă veți construi pe un sol argilos dens, este posibil să nu fie nevoie să coborâți foarte mult și ați putea folosi o metodă de excavare în pantă.

Topografie

Dacă lucrarea se află pe un versant, zidurile de sprijin vor fi presațe și mai mult. Este posibil să fie nevoie de metoda de excavare prin ancorare, în care pământul joacă un rol în menținerea stabilității pereților pe măsură ce excavați. O pantă abruptă va elimina ideea unui subsol tradițional săpat în pământ. Atunci când construiți pe un teren plat, aveți mai multe opțiuni la dispoziție. De asemenea, va trebui să țineți cont de pânza freatică - dacă pânza freatică este aproape de suprafață, nu veți putea merge prea adânc fără a fi nevoiți să pompați apă.

Mărimea și amploarea clădirii dumneavoastră

Zgârie-norii înalți și clădirile de birouri se excavează de obicei prin metoda de sus în jos. Acest lucru îi permite constructorului să lucreze rapid și să asigure mai multă stabilitate la început decât ar putea obține prin metoda de susținere sau prin anumite metode de excavare deschisă. Dezavantajul este că excavarea de sus în jos este adesea cea mai scumpă opțiune. Dacă ambițiile dumneavoastră sunt mai simple, analizați alte opțiuni, cum ar fi metoda insulei, care asigură o stabilitate impresionantă pentru mai puțini bani.

Va invităm să consultaţi portofoliul nostru pentru alegerea unui excavator potrivit pentru proiectul dumneavoastră! Dacă nu sunteţi sigur care ar fi cea mai bună alegere, vă stăm la dispoziţie pentru detalii suplimentare.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )