campaign-notification campaign-notification

5 Sfaturi pentru a achiziționa pompa de beton potrivită

Publicat de Utilben02/08/2021

pompă de beton, pompe de beton, pompa de beton, pompă beton, pompe beton, pompe de beton de vânzare

Cum alegi o pompă de beton care să te ajute în șantier? Care sunt criteriile pe care trebuie să le ai în vedere? Iată câteva sfaturi pe care ți le oferim în acest sens.

Pompa de beton este unul din utilajele fără de care proiectele de construcții nu s-ar putea desfășura.

Acest timp de proiecte necesită o aprovizionare constantă cu beton, iar manevrarea eficientă a acestui material în lipsa unui utilaj specializat este imposibilă. Astfel pompele de beton sunt echipamente esențiale pentru șantierele de construcții.

Pompa de beton are rolul de a transporta betonul dintr-un punct fix în punctul de lucru. Pompa transportă betonul atât în lungime, cât și în înălțime cu ajutorul unui furtun de diferite mărimi și grosimi. Acestea se pot diferenția prin capacitatea de pompare, granulația, presiunea, înălțimea și lungimea de pompare.

Alegerea pompei de beton potrivite pentru specificul lucrărilor dvs. poate fi un proces dificil. Există o mulțime de opțiuni disponibile, cu toate acestea, nu toate pompele vor fi potrivite pentru nevoile dvs. De aceea, cel mai bine este să luați câteva aspecte în considerare înainte de a cumpăra o pompă de beton.

Iată câteva sfaturi pentru a face achiziția dvs. mai ușoară:

1. Determinați tipul pompei de beton de care aveți nevoie

Lucrările pe care le veți face vor determina tipul pompei de beton pe care o veți alege. Pe piață veți găsi mai multe tipuri de pompe de beton care se potrivesc în condiții de muncă diferite, și anume:

Pompe de beton staționare:

Acestea se montează cu ajutorul unui suport special pe o remorcă și necesită conectarea unei conducte separate pentru a ajunge în locul în care trebuie asezat betonul. Pompele staționare trebuie transportate separat la diferite locuri de munca. 

Pompele staționare pot turna betonul la o viteză mai mică decât alte tipuri de pompe. Prin urmare, sunt recomandate doar în cazul în care aveți de turnat un volum mai mic de beton.

Pompele staționare sunt opțiunea perfectă pentru turnarea betonului în locurile în care accesul brațelor autopompelor de beton nu se poate realiza din cauza restricțiilor impuse pe șantiere.

Pompă de beton tractabile:

Acest tip de pompă de beton este ușor de transportat în orice punct de lucru și poate fi utilizată chiar și în spații restrânse. Cu toate acestea, pompele de beton tractabile nu au o putere foarte mare. Aceste pompe se folosesc în lucrări de anvergură mică sau medie. 

Pompă de beton auto, îmbarcate pe sașiu de camion:

Acest tip de pompă este ușor de manevrat și transportat, oferind în același timp și un nivel mult mai înalt de putere și eficiență. Aceste pompe sunt des întâlnite în șantierele mari de construcții în care se lucrează cu cantități mari de beton. În schimb, aceste pompe de beton vin și la prețuri mult mai mari.

2. Stabiliți-vă bugetul

Bineînțeles, un aspect foarte important în alegerea pompei de beton este cunoașterea bugetului pe care îl puteți aloca acestei achiziții. Prețul variază în funcție de categoria pompei, marcă, servicii asociate și multe alte aspecte. Pompele auto vor necesita un buget mai mare, în vreme ce pompele staționare sau tractabile vor fi mai puțin costisitoare.

3. Alegeți cu grijă brand-ul de pompe și dealerul

Verificați cu atenție marca producătoare și alegeți dealer-ul care vă oferă cel mai bun pachet de servicii asociate. Pe piață puteți găsi mulți producători importanți de pompe de beton. Brand-urile cu renume vă pot costa mai mult, dar și calitatea produselor va fi pe măsură. 

Utilben vă întâmpină cu o gamă de pompe de beton premium care vă vor eficientiza munca și vă vor ajuta să deveniți mai profitabili. Iar, alături de pompele oferite, vă aducem și un pachet complet de servicii asociate.

4. Verificați raportul de ieșiri / intrări al pompei de beton

Cel mai bine ar fi să alegeți pompa cu livrare rapidă. Dar aveți grijă să nu alegeți pompa cu o capacitate mai mare decât cerințele dvs. deoarece se va dovedi a fi o risipă de bani. O pompă de beton cu un control variabil al volumului vă va permite să setați raportul de ieșiri al pompei în funcție de nevoile dvs. Cu ajutorul sistemului de control al volumului variabil, veți putea încetini livrarea betonului.

 

Pompa de beton

Pompele de beton de la Putzmeister reprezintă o alegere excelentă datorită fiabilității acestora, tehnologiei inovatoare implementate în fiecare produs și performanței ridicare pe care aceste utilaje o oferă. Putzmeister este un producător renumit de pompe de beton, care are sediul în localitatea Aichtal, Germania. Compania furnizează pompe pentru o gamă largă de materiale, cum ar fi: nămol, cenușă zburătoare, canalizare, compost și apă.

Dacă doriți să aflați mai multe despre pompele de beton pe care le furnizăm sau vreți să solicitați o ofertă, ne puteți contacta telefonic la 0733040000, prin email la [email protected], sau prin intermediul formularului următor.

 

Citeste si alte articole:


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )