campaign-notification campaign-notification

Peste 400.000 de buldoexcavatoare JCB produse in 80 de ani

Publicat de UTILBEN17/12/2018

JCB este numărul 1 mondial în producția de buldoexcavatoare. Buldoexcavatoarele JCB sunt productive, eficiente, confortabile, au un design inovativ, tehnologie de top și standarde înalte de performanță.

Peste 400.000 de buldoexcavatoare JCB produse începând cu anul 1940

 

Trimite-le prietenilor acest articol!

     

 

JCB este numărul 1 mondial în producția de buldoexcavatoare. Buldoexcavatoarele JCB sunt productive, eficiente, confortabile, au un design inovativ, tehnologie de top și înalte standarde de performanță. Astăzi, buldoexcavatorul este al 4-lea cel mai popular utilaj de construcții din lume, iar emblematicul buldoexcavator JCB este cel mai bine vândut la nivel global. JCB ocupă această poziție de 13 ani. Aproximativ 80 de milioane de lire sterline au fost investite pentru dezvoltarea motorului T4 Ecomax Stage IIIB, aflat pe modelele de buldoexcavator JCB.

 


 

Compania JCB produce 5 modele de buldoexcavatoare considerate a fi printre cele mai performante din lume.

În ultimele 6 decenii, JCB a dezvoltat și îmbunătățit permanent conceptul de buldoexcavator. Producătorul britanic a fost primul care a introdus motoarele turbo-diesel, transmisiile semi-automate, tracțiunea integrală și brațul telescopic, îmbunătățind astfel performanțele de lucru și productivitatea buldoexcavatoarelor. Politica de inovare a fost extinsă și include toate echipamentele cu braț de excavare și cupă:

 

 

Beneficiile buldoexcavatoarelor JCB.

Motorul diesel corespunde standardelor Stage IIIB/Tier 4 interim și asigură o economie de combustibil de până la 9% față de predecesorul său. Se conformează celor mai noi standarde privind emisiile, fără a avea nevoie de un filtru de particule diesel sau fluide pentru tratarea suplimentară a gazelor de eșapament. Astfel, costurile de operare și mentenanță sunt reduse și eficiența în muncă este sporită. În plus, sistemele electronice de control prezente pe ultimul model de buldoexcavator JCB 3CX Eco îi permit operatorului să efectueze din interiorul cabinei toate verificările zilnice. Astfel, se reduce timpul pierdut și crește productivitatea.        

 

Succesul continuu se datorează și faptului că buldoexcavatoarele JCB sunt concepute conform cerințelor specifice ale clienților, pentru a oferi soluții perfecte și productivitate maximă!


 

Trimite-le prietenilor acest articol!

 

 


Contacteaza-ne

Ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )