campaign-notification campaign-notification

4 Utilaje de constructii pentru deszapezire

Publicat de 18/11/2021

Utilaje de constructii, Utilaje constructii, Utilaje de constructii pntru deszapezire, echipamente de deszăpezire, utilaje deszapezire, utilaje dezapezire, echipamente deszapezire

Care sunt cele 4 utilaje de constructii care se preteaza cel mai bine activitatilor de deszapezire - Aflati din articolul nostru.

Care sunt cele mai folosite utilaje de constructii pentru deszapezire?

Compania dvs. continuă să lucreze pe tot parcursul anului? Sau deszăpezirea carosabilelor este activitatea prin care generați venituri suplimentare și vă mențineți utilajele de construcții angajate pe timpul iernii? Sau probabil aveți nevoie de echipamente pentru a vă menține parcările și alte zone ale proprietății curate și în siguranță pe parcursul anotimpului rece. Oricare ar fi scenariul, veți avea nevoie de un echipament de bază pentru deszăpezire.

Există multe opțiuni de echipamente de deszăpezire pe piață și, alături de acestea, gamă largă de atașamente concepute special pentru îndepărtarea zăpezii. În acest articol vă vom prezenta principalele utilaje de construcții care pot fi foarte folositoare pentru înlăturarea zăpezii.

mini incarcator deszapezire

Miniîncărcătoare

Miniîncărcătoarele sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai populare utilaje de construcții pentru curățarea zăpezii. Avantajul principal al acestui echipament este că poate înlătura o cantitate semnificativă de zăpadă cu ajutorul atașamentului potrivit. Se poate adapta rapid nevoilor dvs., deoarece funcționează cu diferite tipuri de atașamente.

Aveți opțiunea de a alege între miniîncărcătoare pe roți și cele pe șenile. Fiecare model este creat pentru condiții specifice, așadar gândiți-vă bine înainte de a face această alegere. Există, de asemenea, modele de miniîncărcătoare ce permit încălzirea cabinei. Această dotare a cabinei vă va menține un confort optim pentru operatorii dvs. în zilele reci de iarnă. Vă recomandăm să alegeți utilaje cu baterii rezistente la frig, pentru a vă asigura că veți porni rapid la lucru cu miniîncărcătorul chiar și în condiții de ger.

Achiziționarea unui miniîncărcător este opțiunea ideală pentru deszăpezirea în spații restrânse sau atunci când trebuie să lucrați în jurul altor utilaje sau a altor obstacole. Suprafața lor redusă vă permite să lucrați cu ușurință în aceste zone dificile.

buldoexcavator deszapezire

Buldoexcavatoare

Buldoexcavatorul este un utilaj foarte versatil cu ajutorul căruia puteți săpa, ridica și să încărca zăpadă cu un singur utilaj. Aceste utilaje de construcții pot ridica și compacta zăpada, oferindu-vă posibilitatea de a muta omătul în camioane pentru curățarea șantierului.

Un buldoexcavator funcționează fără probleme în condiții de zăpadă și gheață, fiind echipamentul potrivit pentru a face față chiar și zăpezii grele și umede. Sunt compatibile cu o multitudine de accesorii pentru deszăpezire, permițându-vă să lucrați eficient în diferite condiții și medii. Căutați acele modele dotate cu cuple rapide, prin intermediul cărora echipamentul dvs. va schimba atașamentele cu ușurință. 

incarcatoare frontale deszapezire

Încărcătoare frontale

Încărcătoarele frontale sunt utilaje de construcții mari și puternice, construite special pentru a ridica sarcini grele. Acestea pot să elimine mai multă zăpadă mai rapid, constituind astfel o alegere excelentă pentru curățarea zăpezii abundente. Un încărcător frontal oferă mai multă putere de împingere atunci când îndepărtează cantități mari de zăpadă și gheață pe o suprafață mare. 

Un încărcător frontal oferă o siguranță sporită în muncă pentru operatori. Asigură o vizibilitate deosebită atunci când lucrați în zone aglomerate sau pe timp de noapte. Ferestrele lor mari oferă o vizibilitate excelentă, permițând operatorilor să vadă cu ușurință zonele de lucru.

Aceste utilaje se remarcă prin diverse caracteristici de siguranță și confort. Luminile opționale fac deszăpezirea pe timp de noapte o acțiune mult mai sigură. Camerele retrovizoare care vin în dotarea utilajelor puțin mai noi pot ajuta operatorii să ocolească ușor obstacolele acoperite de zăpadă.

autogreder zapada deszapezire

Autogredere

S-ar putea să vă surprindă versatilitatea acestor utilaje de construcții, ele având capacitatea de a îndepărta nămeții foarte rapid și cu un minim de efort. Folosite în mod obișnuit în aplicații municipale, autogrederele oferă puterea necesară pentru îndepărtarea zăpezii pe porțiuni lungi de drum. Pe lângă lama dozer standard, grederele pot fi echipate cu o varietate de atașamente versatile pentru deszăpezire.


Împreună cu aceste utilaje performante, vă recomandăm să alegeți atașamentele potrivite aplicației specifice de deszăpezire și zonei de lucru.

Principalele atașamente pentru deszăpezire sunt:

  • Plug de zăpadă
  • Lamă de zăpadă
  • Sărătiță
  • Freză de zăpadă

 

Utilben vă aduce atât o gamă largă de utilaje de construcții care pot fi folosite în acest scop, dar vă întâmpinăm de asemenea și cu atașamente pentru deszăpezire premium. Trebuie doar să ne contactați la 0733 040 000 sau pe [email protected], iar echipa noastră vă va ajuta să alegeți cea mai bună soluție pentru nevoile dvs.


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )