campaign-notification campaign-notification

Cukurova, un brand premium de buldoexcavatoare noi

Publicat de Utilben14/10/2021

Cukurova, buldoexcavatoare noi, buldoexcavatoare, buldoexcavator nou, buldoexcavatoare Cukurova, buldoexcavatoare din import

Iată 7 motive pentru a alege buldoexcavatoare noi marca Cukurova - un producător de utilaje pentru construcții cu renume internațional.

7 Motive pentru a alege buldoexcavatoare noi de la Cukurova

Vă prezentăm o marcă de buldoexcavatoare noi mai puțin cunoscută pe piața din România, dar care merită să-i acordăm toată atenția. Cukurova este un producător de utilaje pentru construcții din Turcia, mai exact, un brand care face parte din marele grup Cumitas. 

Lansată în anul 1968, Cukurova Makina a avut inițial ca scop fabricarea de utilaje agricole, în baza unui acord de licențiere cu John Deere. Astfel, a ajuns să producă 26.250 de unități în doar 18 ani. În 1986, compania a început să aducă pe piață echipamente de construcții și industriale sub propria licență, denumirea de marcă schimbându-se în Cukurova. Utilajele remarcabile ale acestei companii sunt asamblate la unitatea de producție a companiei situată în Tarsus, Turcia.

Acest brand de echipamente vine cu o serie de avantaje unice pe care vi le vom prezenta în continuare:

Buldoexcavatoare noi

1. Utilaje de construcții de top

Gama de echipamente Cukurova cuprinde câteva modele de buldoexcavatoare noi puternice și performante:

  • Buldoexcavator Cukurova 885, cu roți de 14,5/20 pe față, cutie Power Shift și comenzi pe joystick
  • Cel mai mare este Modelul 888, echipat cu roți egale de 16,9/28, cutie Power Shift și comenzi pe joystick.

Cukurova vă oferă, așadar, o gamă diversificată de buldoexcavatoare, în funcție de dotările sau configurația pe care o preferați și, bineînțeles, în funcție de provocările de pe șantier. 

motor Perkins

2. Motor puternic, emisii reduse

Un avantaj extraordinar al buldoexcavatoarelor Cukurova este faptul că motorizările întrunesc normele de emisii în vigoare. Toate buldoexcavatoarele Cukurova vândute de către Utilben sunt livrate împreună cu Atestatul Tehnic emis de către Registrul Auto Român. Acest act este necesar pentru circularea pe drumurile publice. Poate cel mai important domeniu în care excelează buldoexcavatoarele Cukurova este legat de componente.

3. Dotări premium pentru performanțe deosebite

Aceste utilaje sunt echipate cu motoare Perkins de 100 de cai putere, în 4 cilindri, cu transmisii și axe Carraro sau ZF, sistem de injecție John Deere și pompă hidraulică Bosch. Astfel, angrenajul principal al buldoexcavatoarelor Cukurova este asigurat de componente premium, care vă garantează eficiență, durabilitate și fiabilitate.

Aceste componente cunoscute și utilizate la scară largă în Europa și nu numai, vă asigură un acces facil la piese de schimb. Așadar, reparațiile pot fi realizate în timp record, fără bătăi de cap. 

buldoexcavator nou

4. Siguranță și confort

Producătorii Cukurova nu se tem de inovație, iar tehnologia adoptată vă asigură o operare foarte ușoară și se desfășoară în condiții de maximă siguranță. Aceste lucruri sunt posibile datorită distribuției uniforme a greutății utilajului care îi asigură stabilitate maximă. Operatorii dvs. vor fii, astfel, mult mai liniștiți și se vor putea concentra pe munca depusă, devenind astfel mai productivi. Buldoexcavatoarele Cukurova din această gamă se remarcă și print-un confort excepțional și manevrabilitatea ușoară. 

5. Un pachet complet de servicii asociate

Mai mult decât atât, echipă profesionistă de piese de la Utilben a stabilit relații strânse de colaborare cu toți acești producători de componente. Putem identifica rapid orice piesă de schimb, vi le livrăm din stoc, iar dumneavoastră puteți plasa comenzi în baza documentației tehnice. 

Iar, dacă aveți nevoie de service specializat, echipa noastră de tehnicieni cu experiență vă asigură servicii de mentenanță și reparații pentru orice model Cukurova, în maximum 48 de ore de la primirea solicitării. Acest lucru este posibil datorită celor 4 mașini de service mobil din flota noastră și grație rețelei de colaboratori service, care are acoperire în toată țara. Astfel, vă putem servisa utilajele Cukurova direct la sediu sau pe șantier. În plus, centrele Utilben de service din Cluj și București vă stău la dispoziție cu servicii complete.

6. Utilaje de primă clasă, la prețuri competitive

Un alt avantaj major al buldoexcavatoarelor Cukurova este raport excelent calitate-preț. Aveți posibilitatea de a cumpăra buldoexcavatorul Cukurova și primiți o garanție de 3 ani, care vă va scuti de orice grijă. Utilben vă poate ajuta să obțineți finanțare cu 0% dobândă pe o perioadă de 5 ani pentru toată gama de buldoexcavatoare Cukurova.

inchiriere buldoexcavator

7. Posibilitatea de închiriere și buy-back

Dacă nu doriți să achiziționați un buldoexcavator nou, vă punem la dispoziție serviciul de închiriere pentru utilajele Cukurova, astfel încât să vă convingeți sigur de performanțele acestora. 

Așadar, dacă sunteți antreprenor sau operator de utilaje și aveți rețineri când vine vorba de marcă sau țara de proveniență a buldoexcavatoarelor Cukurova, nu riscați nimic dacă apelați la serviciul Utilben de închiriere.

Un beneficiu special pentru clienții Utilben este opțiunea de buy-back. Dacă vreți să vă schimbați utilajul cumpărat de la noi după 1, 2 sau 3 ani, Utilben vi-l ia înapoi și vă finanțează diferența de preț pentru achiziția unui utilaj nou-nouț.

 

Așadar, dacă aveți nevoie de un buldoexcavator fiabil și eficient, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați la numărul de telefon 0733040000 sau să ne trimiteți un email la [email protected]. De asemenea, puteți vedea gama de buldoexcavatoare noi Cukurova pe website-ul nostru.

 

Citeste si alte articole:


Contacteaza-ne

De ce servicii aveti nevoie?

Întrebări și răspunsuri

0 Intrebari

    Comentarii 0 Comentarii

    ( Intra in cont pentru a adauga un comentariu. )