campaign-notification campaign-notification
get-in-touch.png
Alege utilajul după marcă
Alege utilajul după categorie
get-in-touch.png

Acasa  >   Campanii  >   StartUp Nation

StartUp Nation

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a anunțat lansarea a programului StartUp Nation.

MAT a publicat procedura de implementare a programului de finanțare StartUp Nation 2022. Conform MAT, platforma pe care vor fi efectuate înscrierile pentru a treia ediție a programului StartUp Nation este IMM Recover, platforma de granturi IMM. Aceasta a fost utilizată încă din anul 2020 în contextul ajutoarelor de stat COVID pentru companii.

Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului a anunțat data lansării StartUp Nation: iunie 2022.

Ce sume puteți primi: Prin intermediul acestui program, antreprenorii aflați la început de drum vor avea posibilitatea de a solicita finanțare pentru sume nerambursabile de până la 200.000 de lei (aproximativ 44.000 de euro).

Ajutorul financiar va fi oferit în anumite condiții, una dintre acestea fiind aportul propriu la investiție. Pentru StartUp Nation ediția III, sunt alocate fonduri de angajament de 500 de milioane de lei în bugetul de stat pe anul 2022. Aceste fonduri vor permite lansarea înscrierilor și contractarea câștigătorilor. În schimb, pentru plăți, va fi nevoie de transformarea acestor credite de angajament în credite bugetare. Această operațiune se poate fi realizată prin rectificare bugetară (începând cu al doilea semestru din 2022), fie prin bugetul de stat pe 2023.

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Pret (€)


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Rating (Rating)

loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
×

Cum va putem ajuta?