campaign-notification campaign-notification

Acasa  >   Second-Hand  >   Combine Siloz

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

John Deere (102)
Claas (48)
New Holland (7)
Krone (1)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Latime de lucru (Meters)

Combine Siloz Second Hand

Combine siloz second-hand si noi din import, verificate si gata de pus la lucru. Oferim o gama larga de combine siiloz second hand si accesorii pentru toate combinele de siloz comercializate. In special la combinele second-hand, ne asiguram ca, combina de siloz pe care vi-l livram se afla in cea mai buna conditie din punct de vedere tehnic si estetic. Utiben va o gama larga de combine siloz second hand - combine siloz Claascombine siloz John Deerecombine siloz Kronecombine siloz New Holland.

Combine Siloz

Combina Siloz Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

UTILBEN iti aduce solutii complete pentru agricultura printr-o gama completa de utilaje agricole second hand: Tractoare Second hand, Incarcatoare telescopice Second hand, Combine Agricole Second hand, Remorci Agricultura Second hand, Tractoare Mici Second hand. Oferim o gama larga de combine siloz second hand si accesorii pentru toate combinele de siloz comercializate. Toate combinele de siloz se afla intr-o stare buna de functionare si sunt gata de pus la lucru. Combinele siloz second hand pot beneficia de garantie extra.

Ce sunt combinele de siloz?

Combinele de siloz sunt utilaje cu ajutorul cărora sunt recoltate furajelor pentru fabricarea silozului. Cerealele/Furajele sunt mărunțite sau tocate pentru a se putea realiza sursa de hrană pentru animalele din gospodărie.

La ce se folosesc combinele de siloz?

Combinele de siloz se folosesc pentru recoltarea și mărunțirea furajelor, în special pentru porumb și în unele cazuri pentru lucernă. Cu ajutorul unei combine siloz se poate obține hrana pentru animalele din gospodărie. 

Care este puterea unei combine siloz?

Puterea unei combine siloz reprezintă una dintre cele mai importante specificații. În cadrul UTILBEN veți găsi combine siloz second hand care au o putere maximă de 400 CP (cai putere).

Ce accesorii se pot atașa la combinele siloz?

În mod general combinele siloz au atașate headere de recoltare care taie furajele/nutrețul pentru a fi mărunțe ulterior în cadrul tobei de tocare. Cel mai utilizat accesoriu pentru combinele siloz este headerul pentru porumb. Unele combine siloz dispun de cuplaj pentru remorcă.

Cum să alegeți o combină siloz?

Atunci când doriți să achiziționați o combină siloz trebuie să aveți în vedere dimensiunea combinei, lățimea headerului și lungimea de tăiere. În funcție de dimensiunea plantei, combinele de siloz pot să-și adapteze înălțimea de recoltare a plantei, prin coborârea sau ridicarea headerului. Totodată trebuie să acordați o mare atenție flexibilității headerului în ceea ce privește lățimea rândurilor recoltei de furaje.

Care sunt tipurile de combine siloz?

Combinele siloz sunt autopropulsate și pot fi de mai multe feluri în funcție de echipamentul de recoltare, așadar: 

  • Combine siloz cu echipament de recoltat ierboase;
  • Combine siloz cu echipament de adunat din brazde;
  • Combine siloz cu echipament de recoltat porumb siloz.

Prețul unei combine siloz second hand?

Prețul unei combine siloz second hand poate varia în funcție de vechime, dimensiuni și dotări. Alege UTILBEN pentru a achiziționa o combină siloz second hand eficientă și la costuri reduse în comparație cu un utilaj nou.

Care sunt cele mai populare branduri de combine siloz?

Cele mai populare branduri de combine siloz sunt: Class Jaguar, John Deere, New Holland, Case, Krone.

×

Cum va putem ajuta?