Freza de asfalt wirtgen w 1500 second hand

La cerere €

Preț total + transport inclus: La cerere €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Wirtgen
Model:W 1500
An:2007
Nr. Referinta:#165476
Ore:5720 h
Putere:- CP
Greutate:20,30 t

Specificatii Tehnice

Freza de asfalt Wirtgen W 1500 Second Hand
Marca Wirtgen
Model W 1500
An 2007
Ore 5720 h
Greutate 20300 kg
SPECIFICATII TEHNICE
Motor
Motor MERCEDES BENZ OM502LA
Dimensiuni transport (Lxlxî) 10,950 x 2,400 x 3,000 m
Atasamente Curea transportoare pliabila hidraulica, sistem de nivelare WIRTGEN (partea stanga + dreapta), talpa de pista: 60% bobine de buna calitate, spate: 50% bun, conditionat: 70% bun, Sistem rapid de schimbare a sculelor, control pantă, hidr. Plăci laterale de ridicare, hidr. Dispozitiv de remorcare, dispozitiv de remorcare, motor de 8x cilindru diesel: MERCEDES BENZ OM502LA (putere 320 kW / 435 PS) EURO 3, baldachin pliabil, certificat CE, certificat EPA, baliză, mașină în stare bună de funcționare. SN: mnl
4A8545EF
 
DETALII PRET:
Pret Furnizor Extern 116000 €
Servicii Utilben 3000 €
Pret Transport 2800 €
Pret total + transport inclus 121,800 €
Optional
Garantie 4100 €
Service 2300 €
Pret total + Servicii + Transport 128,200 €

 Freza de asfalt Wirtgen W 1500 Second Hand

Parerea noastra despre freza de asfalt Wirtgen W 1500

Frezarea - evacuarea cu rapiditate a suprafetelor mari la autostrazi sau aeroporturi este domeniul dedicat lui WIRTGEN. Straturile de pâna la 350 mm din asfalt sau beton sunt excavate de catre frezele de asfalt WIRTGEN cu o viteza de avans mare.

Pe lânga evacuarea întregului sistem rutier dintr-o singura trecere, se pot freza si straturi individuale în mod economic. Însa în toate aceste utilizari, frezele de asfalt WIRTGEN conving nu numai prin viteza de avans ridicata sau productivitate mare datorita puteri maxime de antrenare, ci si prin sistemul inteligent de management WIDRIVE, care pune la dispozitie 3 turatii de lucru a tamburului de frezare si conceptul de antrenare cu doua motoare - Dual Engine Concept. Acestea reduc drastic costurile de exploatare pentru frezele de mare capacitate.

Prin aceste concept frezele de asfalt WIRTGEN reprezinta practic doua masini într-una singura: pe de-o parte o freza de mare putere la capacitate maxima a celor doua motoare, pe de alta parte, clientii gasesc în frezele de asphalt WIRTGEN si o freza medie, extrem de eficienta care, poate executa rapid si cu costuri reduse lucrari în straturi de asfalt mai moi sau mai subtiri: covoare de uzura, asfalt drenant, etc. Noul concept de operare sprijina mecanicul si îi pune la dispozitie toate informatiile necesare. Pe lânga acest concept intuitiv de manipulare, iese în evidenta displayul multifunctional de comanda, practic o centrala de informatii pentru functionare. Acesta, împreuna cu binecunoscutul Display de nivelare LEVEL PRO se poate muta pe stânga sau pe dreapta masinii de catre operator si îi afiseaza acestuia toate datele referitoare la functionarea si lucrarile de întretinere necesare. O alta functie practica noua este protocolul de lucru pe santier: - la terminarea schimbului de lucru se raporteaza orele, tonajul frezat si numarul de autobasculante încarcate.

Numarul de comutatoare de pe panou este minimal, datorita managementului functionarii - WIDRIVE - care preia multe actiuni ale mecanicului operator, pe care le integreaza în procesul de functionare automat. Suplimentar, comutatoarele sunt concentrate pe grupe de functiuni simbolizate intuitiv, fara text. De asemenea pentru un control perfect al functionarii, se pot monta 2-6 camere de luat vederi, astfel ca operatorul poate supraveghea pe display pâna la sase zone de functionare, zone care altfel ar trebui controlate de muncitori auxiliari.
UTILBEN vinde freze de asfalt WIRTGEN second hand si noi cu plata integrala sau leasing.