Repartizor de asfalt vogele super secondhand

100 €

Preț total + transport inclus: 100 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:Vogele
Model:Super 1300
An:2008
Nr. Referinta:#002315
Ore:640 h
Putere:88 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

Repartizor de Asfalt Vogele Super 1300 Cu sistem hidraulic Tip Bohle 340 TV Suprafata de lucru 1,80 -3,40 metri /reglare hidraulica Cu capacitate de extensie pana la 5,00 metri Cu tamper si vibrare Nivelare automatica cu ultrasunete Acoperis rabatabil 2 Scaune Serviciu Ergo Plus Motor Deutz Diesel de 88 Cp Vopsea originala Stare perfecta! Vand Repartizor Asfalt Vogele Super 1300 secod hand

Pret: [v].

Parerea noastra despre finisorul de asfalt Vogele Super 1300

Finisoarele de asfalt au o lunga istorie de dezvoltare, ale caror inovatii tehnice si tehnologice au fost puternic influentate de VOGELE - de la primul finisor de asfalt pe senile cu actionare hidraulica si grinda de inalta compactare de ultima generatie si pana la conceptul de operare al masinii prezentat uniform si usor de inteles de catre operator.

Prin finisoare, grinzi cu mai multe variante de precompactare, alimentatoare si diverse masini pentru aplicatii speciale, liderul mondial VOGELE ofera o gama completa de masini inovatoare pentru constructia de drumuri. Acestea sunt concepute, dezvoltate si fabricate în Ludwigshafen, cea mai mare fabrica specializata la nivel mondial. VOGELE inseamna calitate de top la toate produsele si serviciile.
UTILBEN vinde finisoare de asfalt VOGELE second hand si noi cu plata integrala sau leasing.