campaign-notification campaign-notification

Acasa  >   Second-Hand  >   Nacela Autosasiu

Filtre

Filtre


Disponibile

Toate produsele
In stoc
Remarketing

Marci

Movex (8)
CTE (6)
Iveco (3)
France Elevateur (1)
Isuzu (1)
OIL&STEEL (1)

Pret (€)


An


Ore


Greutate (kg)


Putere (Cp)


Inaltime de lucru (Meters)


Capacitate de ridicare (Kg)


Inaltime de ridicare (Meters)


Alimentare

Nacela Autosasiu Second Hand

Nacela Autosasiu

Nacela Autosasiu Second Hand

Nr. de rezultate
loading
Nu au fost gasite rezultate. Pentru mai multe informatii, va rugam contactati-ne la numarul de telefon (+40) 733 040 000
Mărci disponibile:
Categorii disponibile:

O autonacela sau o platformă aeriană de lucru este un utilaj folosit pentru a asigura accesul temporar al persoanelor sau echipamentelor în zone inaccesibile, la înălțime. 

Nacela autopropulsata este montata pe un sasiu cu 4 roti, de regula cu tractiune 4×4 sau cu propulsie electrica, sasiu care nu este inmatriculabil. aceste nacele sunt concepute special pentru santiere complexe care nu au terenul compactat, inclusiv santiere unde este necesar accesul la inaltimi foarte inalte. 

Inaltimea de ridicare maxima a unei autonacele?

Sunt 2 tipuri de înălțimi de ridicare. Prima se referă la înălțimea maximă la care se poate ridica platforma, iar a doua se referă la înălțimea maximă la care se poate lucra pe platformă. Cele mai mici nacele au o înălțime de ridicare de 3,5 metri, iar nacelele mai mari pot depăși 45 de metri.

Care este greutatea unei autonacele?

Aici, trebuie să avem în vedere nu doar greutatea oamenilor care sunt pe platformă, ci și a uneltelor folosite de aceștia. Nacelele de mici dimensiuni pot ridica până la 140 kg, iar cele mari pot ridica peste 1,5 tone.

La ce pot sa folosesc o nacela PRB?

Cel mai adesea, nacelele sunt folosite în domeniul construcțiilor, în interiorul halelor, dar și în afara acestora. În plus, nacelele se pot utiliza la activități municipale, schimbarea și instalarea de corpuri luminoase, spălarea ferestrelor clădirilor, toaletarea copacilor, repararea linilor de înaltă tensiune etc.

×

Cum va putem ajuta?