campaign-notification campaign-notification
get-in-touch.png
Alege utilajul după marcă
Alege utilajul după categorie
get-in-touch.png
get-in-touch.png
get-in-touch.png
Filtered by Type

Acasa  >   Te ajutam sa-ti vinzi utilajul

Te ajutam sa-ti vinzi utilajul

Ai un utilaj functional si iti doresti sa il inlocuiesti cu unul mai performant?

Noi te ajutam sa vinzi vechiul utilaj!

Cum poti vinde utilajul?

  1. Trebuie sa incarci utilajul, folosind formularul de mai jos.
  2. Vei fi contactat de catre un reprezentant Utilben pentru verificare.
  3. Vom publica utilajul pe toate platformele Utilben, in acest timp utilajul ramanand in proprietatea ta – poti sa exectuti in continuare lucrari cu el.

De ce sa iti vinzi utilajul prin Utilben?

  1. Tot procesul de vanzare este transferat catre Utilben, nu va trebui sa iti pierzi timpul cu clenti neseriosi, cu negocieri sau cu transportul acestuia.
  2. Pretul pentru utialj este cel mai bun pentru dumnaevaostra, acest nu se schimba pe parcursul vanzarii.
  3. Vei putea sa vinzi utilajul fara al scoate imediat din uz, poti sa il folosesti pana in momentul in care gasesti client.

Vanzatorul alege metoda de tranzactionare, dar si nivelul pretului, in functie de cat de repede isi doreste sa vanda utilajul. Exista mai multe mijloace de vanzare:

  1. Poti incerca sa vinzi utilajul pe cont propriu prin publicarea anuntului pe site-uri specializate, anunțarea prietenilor, afisarea unui anunt in geamul utilajului sau anunt la ziarele de mica publicitate.
  2. O varianta mai profesionista este sa apelezi la un dealer de utilaje sau la o firma specializata in vanzarea de utilaje second-hand. Aceasta optiune are avantajul ca vei fi consultat de profesionisti in domeniul utilajelor care te vor ajuta sa verificati utilajul, sa evaluati utilajul si sa stabiliti pretul corect de vanzare.

Vom cere informatii, detalii tehnice, poze. Vom stabili un pret si il vom promova pe site-ul nostru, in baza noastra de date cu clienti si in ziarele si revistele cu care colaboram. Iti garantam ca daca veti vinde utilajul prin UTILBEN, veti vinde utilajul mult mai rapid si mult mai profitabil decat pe cont propiu.

Pasul 1

Pasul 2

Pasul 3

Pasul 4


Sunt de acord ca datele mele să fie păstrate în baza de date. Consultă termenii și condițiile! Termeni si Conditii