Tractoare john deere jd 6810 second-hand

26,900 €

Preț total + transport inclus: 26,900 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:JD 6810
An:1999
Nr. Referinta:#003283
Ore:9800 h
Putere:125 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

 
Echipament Putere motor:    92 kW (125 CP) Viteză maximă:    40 km/h Cutie de viteze:    Cutie de viteze Pneurizare faţă:    480/70R Adâncime profil pneuri faţă:    30 % Pneurizare spate:    520/85R Adâncime profil pneuri spate:    80 % Modul de control dw:    3 Stk. Tractoare John Deere cu incarcator frontal tractor JD 6810 second hand de vanzare Accesorii suplimentare: Tracţiune pe toate roţile, Instalaţie pneumatică, Reglaj electrohidraulic elevator (REHE), Încărcător frontal, punte faţă elastică, Cabină, Instalaţie de aer condiţionat
Pret: [v] *posibilitate de facturare externa, tva=0 *transport aprox 1200 Euro   

Parerea noastra despre tractorul John Deere JD 6810

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.