Tractor cu incarcator frontal john deere 6410 de vanzare

23,500 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6410
An:2000
Nr. Referinta:#002952
Ore:7489 h
Putere:105 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 
Tractiune Integrala 4x4 Cutie de Viteze: Full-Powershift 40km/ora Dimensiune pneuri faţă: 14-9-24 Uzură pneuri faţă: 100% Dimensiune pneuri spate: 420-85-38 Uzură pneuri spate: 30% Aer Conditionat Incarcator Frontal 640 de tip A Dotari: EHR, PTO 540/540E/1000, 2 dublu-controlor calitate, AHK reglabil, lumini de lucru, de direcţie telescopică 3 Circuit de control şi 1 pârghie de comandă Stare: Stare bună 

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6410

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.