Tractor cu incarcator frontal john deere 6910 s second hand

27,900 €

Preț total + transport inclus: 27,900 €

Service: 0 €

Garantie: 0 €

Pret complet: 0 €

Marca:John Deere
Model:6910 S
An:2000
Nr. Referinta:#003016
Ore:9565 h
Putere:150 CP
Greutate:0,00 t
garantam ca pozele sunt conforme cu realitatea 7 zile garantie transport gratuit in 10 zile utilaje verificate si inspectate posibilitate garantie extinsta (pana la 1 an) finanatare max 48h aiastenta technica service 24h

Specificatii Tehnice

 
  Echipament Viteză maximă:    40 km/h Pneurizare faţă:    540/65R28 BKT Adâncime profil pneuri faţă:    100 % Pneurizare spate:    650/65R38 TAURUS Adâncime profil pneuri spate:    100 % Modul de control dw:    3 Stk. Accesorii suplimentare: Tracţiune pe toate roţile, Instalaţie pneumatică, Reglaj electrohidraulic elevator (REHE), Încărcător frontal, punte faţă elastică, Cabină, Instalaţie de aer condiţionat Descriere suplimentară a ofertei: Tractiune Integrala 4x4 Lumini spate locul de muncă, lumini de lucru 4x fata, de dubla actiune (3x), Sistem de aer comprimat (1/2-Kreis), EHR, faţă de furcă cu suspensie fata, cabină, Aer conditionat, Schimbare de putere, Sutie de viteze, de mers de circuite - Transmisie 40 km / h de viteze AutoQuad,

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6910 S

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.