Tractor john deere 6800 second-hand

100 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:6800
An:1994
Nr. Referinta:#002507
Ore:9978 h
Putere:120 CP
Greutate:0,00 t

Specificatii Tehnice

 
  Anvelope Fata 20% Anvelope spate 70%   John Deere 6800, cu 9978 de ore de funcţionare, Stoll frontloader cu dispozitive de acţionare hidraulică, 40 km / h cutie de viteze, 4 x incarca circuit, circuit de cotitură, cu aer comprimat, EHR, PTO 540 / / 540E/1000, 3 unităţi de control dublu, automată înălţime-AHK, loc de aer, lumini de lucru, al postului de radio , telescop oglinzi, Michelin Anvelope: fata spate 420-70-28/20% 520-70-38/70%,  

Parerea noastra despre tractorul John Deere 6800

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.