Tractor john deere 7530 de vanzare

Leasing cu rate de 1802.49 €

*pret: 45,900 €

*pretul nu include transportul

*posibilitate de facturare externa ( TVA=0 )

Marca:John Deere
Model:7530
An:2009
Nr. Referinta:#053539
Ore:6500 h
Putere:180 CP
Greutate:0,01 t

Specificatii Tehnice

Specificatii tehnice Tractor John Deere 7530

Viteza: 50 km/h.

Dotari Tractor John Deere 7530

Frane cu aer

Scaun pneumatic

Tiranti frontali

PTO

Cuplu de remorcare tip pick-up

Aer conditionat

TLS

Stare foarte bună

Tractorul John Deere 7530 este un tractor second hand fiabil. Modelul de utilaje agricole 7530 al marcii John Deere are un consum redus diesel.

Parerea noastra despre tractorul John Deere 7530

Tractoarele JOHN DEERE Second Hand sunt printre cele mai fiabile si performante tractoare second hand disponibile pe piata din Romania. Constructia tractoarelor John Deere este robusta si compacta. John Deere sunt tractoare second hand ideale pentru efectuarea lucrarilor grele din jurul fermei.

Producatorul american de tractoare John Deere ofera o gama de utilaje agricole fiabile cu costuri de operare mici si valoare de revanzare foarte buna. Tractoarele John Deere imbina puterea cu performanta si confortul.

Pentru a va ajuta sa realizati mai mult în fiecare zi, tractoarele John Deere au fost proiectate sa va ofere performante extraordinare atat in camp, cat si pe sosea. Au toate calitatile si intreaga putere si fiabilitate la care va asteptati de la John Deere, plus caracteristici noi si inovatoare care le fac mai versatile, mai puternice si mai eficiente decat oricand.

Gasiti la UTILBEN o selectie de top de tractoare agricole John Deere Second Hand atat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cat si al preturilor. Va oferim posibilitatea de a alege tractoare John Deere pentru viticultura, pomicultura, legumicultura, lucrari agricole in camp, lucrari grele, lucrari forestiere, lucrari in ferme zootehnice, lucrari urbane.

Datorita acestor avantaje va recomandam achizitia de tractoare John Deere second hand si noi cu plata integrala sau leasing.